dunata Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 неф ако гледаш немското първенство ще видиш че там и последните бият 1вите доста често такаче това говори че не само 1вите 4-5 отбора са класни в германия изненадите са доста чести : 6алке 04 бяха 1ви по едно време сега от 5 мача 4 загуби то можеше да се очкава но все пак факт! байерн на четвъртфинал и само късмет на челси им попречи да са на полуфинал кво повече искате за да е силно 1 първенство <{POST_SNAPBACK}> Еми слабите бият силните, защото тези "силни" са много слаби :lol: Сериозно : И аз не мисля, че немското първенство е много атрактивно . Верно , има хубави мачове, добри и класни състезатели , гениални треньори, но на мен не ми харесва. Не може да се сръвняват Испанското и/или Английското с Немското , просто такова сръвнение е невъзможно ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 неф ако гледаш немското първенство ще видиш че там и последните бият 1вите доста често такаче това говори че не само 1вите 4-5 отбора са класни в германия изненадите са доста чести <{POST_SNAPBACK}> Следя с години немското първенство и ти казвам, че логиката ти е обратна - именно това, че падат от най-слабите означава, че и те не са много силни, а оттук и първенството е слабичко.Но зависи с кое го сравняваме де, естествено. Иначе, мен ме кефи, че мачовете са резултатни и затова го гледам - има емоции Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 неф ако гледаш немското първенство ще видиш че там и последните бият 1вите доста често такаче това говори че не само 1вите 4-5 отбора са класни в германия изненадите са доста чести : 6алке 04 бяха 1ви по едно време сега от 5 мача 4 загуби то можеше да се очкава но все пак факт! байерн на четвъртфинал и само късмет на челси им попречи да са на полуфинал кво повече искате за да е силно 1 първенство <{POST_SNAPBACK}> Миналата година и Ботев би Левски, нали? Еми това значи ли, че ботев трябва да го пускаме в Шампионската Лига, или че Ботев може да маже наред? Всичко е въпрос на гледна точка Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted April 30, 2005 Author Share Posted April 30, 2005 ШАМПИОНИ СМЕЕЕЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 ние отдавна сме шампиони поне за мен а това че не може да се сравнява италия германия и англия както каза някой еми не може 1во че в италия се играе скучен футбол англия е атраквитно докато германия просто там манталитет и всичко е различно имам предвит че немското първенство и роналдинЮ да иде няма да направи нищо особено там се иска твърда игра макар напоследък да има доста по-технични играчи Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 честито на всички фенове на Байерн (между които може да се каже че съм и аз). заслужавахме си титлата Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted May 1, 2005 Share Posted May 1, 2005 Офффффф,верно е че не съм гледал мачове в Германия от 2 години сигурно,защото преди като ги гледах си виках малееее в БЪЛГАРИЯ по-добре си спират топката и си подават!И изобщо не ме кефеше...за тези две години играта може доста да се е променила,но за мен има само две първенства АНГЛИЙСКОТО и БЪЛГАРСКОТО !Пък Байерн няма ли вече да си направат стадион... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Meн също немския футбол не ме кефи много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Не знам защо много хора плюят немския футбол като той е пъти по-интересен от италиянския например. Да не говорим, че първенството е много оспорвано и изненнадващо. Аз лично не се сещам за първенство, където шанс за титилата да имат 2-3 отобора и то малко преди края. Е ясно е, че ще спечели Байерн , но все пак... А освен това в никое друго първенство шампиона няма толкова загуби, което свидетелства за изравнени сили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 напълно съм съгласен че като Германия 2ро нема а иначе Байерн си имат стадион нов от др. сезон Алианз Арена заедно с Мюнхен 1860 стадиона мен ме кефи много даже вижте в нета има снимки некви , бтв Олимпия Щадион мен ми липсва беше си уникален стадион свикнал съм си с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted May 17, 2005 Share Posted May 17, 2005 Не знам защо много хора плюят немския футбол като той е пъти по-интересен от италиянския например. Да не говорим, че първенството е много оспорвано и изненнадващо. Аз лично не се сещам за първенство, където шанс за титилата да имат 2-3 отобора и то малко преди края. Е ясно е, че Йе спечели Байерн , но все пак... А освен това в никое друго първенство шампиона няма толкова загуби, което свидетелства за изравнени сили. <{POST_SNAPBACK}> Първенството е оспорвано- ОКСилите са изравнени - ОК Вкарват се много голове- ОК Всичко това ми харесва, но все пак , това не означава, че се играе класен футбол според мен. А сравнението ти с Калчото е доста неверно. Италианското е много по-висша класа. Аз правя сравнение най-вече по футболистите, които играят в двете първенства Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted May 26, 2005 Share Posted May 26, 2005 aide kato ne vi kefi 6vabskoto purvenstvo-ne go gledaite!nikvi griji! bayern rulez-i nai mnoo razbira se ballack Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 айде вече може дас е гордеем с най-модерния стадион в ЕВРОПА - Алианц Арена !!! стадиона е невероятен аз си го следя от както почнаха да го строят но просто найстина е неповторим! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 Колко места е тоя "невероятен" стадион? Колко пари е излязъм на клуба? Дай малко инфо за непросветените Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 2, 2005 Share Posted June 2, 2005 ами сега точно не знам влез в сайта на Байерн и виж но е факт че го обявиха за най-модерния стадион в Европа по новините го казаха даже капацитета е 66000 но нз колко пари е излязъл потърси из има интересни неща Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 3, 2005 Share Posted June 3, 2005 ок ще потърся и ще ви кажа. Иначе и аз разбрах, че ще е най-модерният стадион в Европа Честито на Байерн и феновете му Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 www.fbayern.de там има инфо ако не си намерил виж там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 4, 2005 Share Posted June 4, 2005 Значи Алианц Арена е с 66000 места. Цената не я намерих, но ето големината на игрището (на немски за съжаление) Stadion: 258 m x 227 m x 50 m Umfang Stadion: 840 m Überbaute Fläche: 37.600 m² Gesamtnutzfläche: 171.000 m² Esplanade: 600 m x 133 m Отново честито на Байерн и феновете му. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted June 8, 2005 Author Share Posted June 8, 2005 На Байерн стадиона ще е най модерният Станахме шампиони(рядко влизам и за т'ва накратко). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Тая година кои отбори влизат бундеслигата??? И кои изпаднаха от там??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 изпаднаха Bochum Hansa и Freiburg а влизат Köln Duisburg Frankfurt Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 изпаднаха Bochum Hansa и Freiburg а влизат Köln Duisburg Frankfurt <{POST_SNAPBACK}> Яко само Ханза да не изпадаха... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 14, 2005 Share Posted June 14, 2005 аз бих предпочел да се класират Мюнхен 1860, но мн. мн. не ми пука Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 Имам един въпрос. Някой знае ли кои са другите трима , които са успявали да отбележат 2 или повече гола на Кан в един мач ? Аз знам двама . Единият е Джон Алойси от Австралия , и другия е РОНАЛДО . (Питам тук, защото Кан е немец и играе в немски клубен отбор ) ами Бербатов е единия другия сега ще помисля... <{POST_SNAPBACK}> Аз не знам 3-ма, а не двама. Е сега незнам двама, защото ти ми каза един де, ама трябва да кажете още 2-ма. Много се обърках Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted June 19, 2005 Share Posted June 19, 2005 ами Бербатов е единия другия сега ще помисля... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.