12345_ Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Както видяхте аз съм фен на Байерн и мисля че те ще станат шампиони. Пишете за всичко интересно и за вашият любим отбор! Bayern Munchen the best! :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 е кво интересно да пишем ? иначе хората които са от доста време във форума би трябвало да знаят от аватара(който беше по едно време) че и аз съм от Байерн друго "интересно" нз Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Мн ясно, само Байерн! Пизаро и компания ще им турнат да папкат на останалата ефропа Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Аз пък съм за Леверкузен и то главно заради Бербатов,но по принцип не ме кефи много германското първенство.Друг отбор на който симпатизирам е Шалке 04 Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Мн ясно, само Байерн! Пизаро и компания ще им турнат да папкат на останалата ефропа <{POST_SNAPBACK}> Da Baiern ama Leverkusen Miteto Berbatov RULZZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Ммдам. Немското първенство не е от най-интригуващите . Има добри отбори , ама не може да се сръвнява с Испанското , Английското или Итанлианското. Индивидуалнусти - да , отбори - не . Иначе мен ме кефят няколко отбора - БайерН , Байер , Вердер , Волзбург ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Аз харесвам и Байер(макар че винаги ми провалят ЕФ) и Байерн.Симпатизирам и на Волфсбург заради Марто Петров Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 a kakvo shte kajete za macha ma Bayern dneska...? jalko ma Marto,ama Bayern pokazaha che Chelsea trqbva da vnimavat... Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Da Baiern ama Leverkusen Miteto Berbatov RULZZZ <{POST_SNAPBACK}> Пич не знам дали разбираш ама Леверкузен са Байер а не Байерн! Ммдам. Немското първенство не е от най-интригуващите . Има добри отбори , ама не може да се сръвнява с Испанското , Английското или Итанлианското. Индивидуалнусти - да , отбори - не . Иначе мен ме кефят няколко отбора - БайерН , Байер , Вердер , Волзбург ... <{POST_SNAPBACK}> Има си и отбори и футболисти. a kakvo shte kajete za macha ma Bayern dneska...?jalko ma Marto,ama Bayern pokazaha che Chelsea trqbva da vnimavat... <{POST_SNAPBACK}> Байерн са най-великите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Adriano Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Като гледам на каде отива първенството в Германия шампион ще е Шалке 04. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Da Baiern ama Leverkusen Miteto Berbatov RULZZZ <{POST_SNAPBACK}> остроумен си но и идея си нямаш за разликата м/у Байерн и Байер но споко простено ти просто не говори ако не знаеш иначе добре победа на Байерн играят добре не мисля че има кой да ги спре до края на сезона а и Шалке се прецакват все накрая такаче е повече от ясно че Байерн е шампион а и като бутнат няколко гола на Челси и ШЛ ще вземат айде требъл с купата идеално Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Аз съм за Байерн, но харесвам и Щутгарт. А и не съм съгласен с твърдението, че немското първенство било слабо или че отборите там са слаби. Който го твърди значи не е гледал повече от 2 мача от бундеслигата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 и мене ме кефят Байерн ама нещо ме съмнява да станат шампиони Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Da Baiern ama Leverkusen Miteto Berbatov RULZZZ <{POST_SNAPBACK}> пфф к'во се излагаш като отидем в даскало ще те положа с народния .....бербатов е балерина....тя само си припка по терена и като остане сам срещу вратаря му казва "извиняваи не искам да те претеснявам ..." и после уж технично не вкарва гол......иначе да ...Леверкузен рулзз ...да си призная станах тяхен фен когато почнаха да бият в шампионската лига ,ама когато играех кофти също ги подкрепях....симпатичен отбор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Байерн е шампион а и като бутнат няколко гола на Челси и ШЛ ще вземат айде требъл с купата идеално <{POST_SNAPBACK}> Такъв оптимист не бях виждал Няма да стане това, казвам ти. Ако искаш на бас по 2 лева (малко са ама ме е срам да ти взема повече ) Аз съм за Байерн, но харесвам и Щутгарт. А и не съм съгласен с твърдението, че немското първенство било слабо или че отборите там са слаби. Който го твърди значи не е гледал повече от 2 мача от бундеслигата. <{POST_SNAPBACK}> Ами прав си донякъде. Има хубави мачове, но има и много скучни, изпълнени с грубости и неспортменство... Абе като цяло бундеслигата не е от най-силните първенства в Европа. (според мен) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 бе на бас нема се хващам верно много оптимистично звучи но кои знае може да стане : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 Байерн Утре Ще Бият Със Сигорност! Каквото и да обеснявате не можете да ме убедите в друго! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted April 7, 2005 Share Posted April 7, 2005 Ауе аз не съм голям фен на Бундеслигата ама не може да ме убедите че не е интригуваща при положение че няма друго първенство в което 1-вия да има 10 загуби още преди да е свършило първенството.Иначе аз не съм фен на Байерн но харесвам някои индивидуалности от отбора като Балак например.А шампион мисля че трябва да е Шалке..заслужават го.Симпатизирам още на Волфсбург и на Борусия Дортмунд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 24, 2005 Share Posted April 24, 2005 айде момчета честита ни титла на Байерн отново доказаха че от тях по-големи няма а и ако не беше късмета на челси щяхме да сме на финал защото поол нямаше да са проблем за Байерн но догодина!!! БАЙЕРН отново е шампион!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
12345_ Posted April 28, 2005 Author Share Posted April 28, 2005 ЕЕ хора паднахме от Челси: Челси - Байерн : 4-2Байерн - Челси : 3-2 За малко ама паднахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
PaTRi0Ta Posted April 28, 2005 Share Posted April 28, 2005 Малеее това е едно от най-слабите първенства,НО все пак имам няколко отбора на които симпатизирам! Херта Берлин,Шалке 04 и Щутгард...всеки по-различни причини...докато МРАЗЯ ОТБОРА НА БАЙЕРН МЮНХЕН(нищо лично)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 бе щом казвам че е едно от най-слабите първенства показва че немски футбол не си гледал такаче не се излагай Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted April 29, 2005 Share Posted April 29, 2005 бе щом казвам че е едно от най-слабите първенства показва че немски футбол не си гледал такаче не се излагай <{POST_SNAPBACK}> Прав си е човека, Тони, силните отбори в немското се броят на пръсти (на едната ръка). Виж английското, испанското, българското са друга работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 неф ако гледаш немското първенство ще видиш че там и последните бият 1вите доста често такаче това говори че не само 1вите 4-5 отбора са класни в германия изненадите са доста чести : 6алке 04 бяха 1ви по едно време сега от 5 мача 4 загуби то можеше да се очкава но все пак факт! байерн на четвъртфинал и само късмет на челси им попречи да са на полуфинал кво повече искате за да е силно 1 първенство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.