Jump to content
BulForum.com

Nqkoi da ima prehodnik ???

Recommended Posts

За какво ти е нужен такъв преходник нямаш свободни USB-та ли ???

Ако нямаш свободни USB - та подобре виж да си вэемеш допълнителна конзолка и да я вържеш към дъното така отзат на кутията ти ще имаш още от 2 до 4 - ри USB-та B)

Ми така  :D

Входа е PS2, който включваш кам РС-то, а изхода е USB и в него си включваш мишката.

кефиш :D , но всъщност имаш ли идея за какво говориш? вход/изход.. точно обратното е ;)

Явно има две мишки PS2 - как ще му свърши работа тоя преходник?

Ако имаше 2 USB мишка - да, но за втората PS2 му трябва обратния преходник.

FunLov3, за това ли става въпрос?

adapter_usb-ps2.jpg

offtopic

А мога ли с тва нещо да ползвам друг USB device,а не само мишка?И ако да какво ще е USB-то- 1.1 или 2 ?

FunLov3 трябва ти нещо такова.

offtopic

А мога ли с тва нещо да ползвам друг USB device,а не само мишка?И ако да какво ще е USB-то- 1.1 или 2 ?

FunLov3 трябва ти нещо такова.

Da samo 4e ako moje ne6tu po evtinko :)

I da imam 2 mi6ki PS 2 kakto kazah ve4e !

da pitam tuka da ne otvarqm nova tema. na danoto mi ima samo 1 ps2 kudeto e rugnata mi6kata. Iskam da si zimam nova klaviatura koqto e za ps2 su6to. Moje li da stane s nqkuv prehodnik? Sega6nata mi klaviatura e sus buksa ot onia starite golemi i krugli 5-tici

da pitam tuka da ne otvarqm nova tema. na danoto mi ima samo 1 ps2 kudeto e rugnata mi6kata. Iskam da si zimam nova klaviatura koqto e za ps2 su6to. Moje li da stane s nqkuv prehodnik? Sega6nata mi klaviatura e sus buksa ot onia starite golemi i krugli 5-tici

Да, има такива преходници, тези 'стари, големи кръгли 5-ци' се наричат AT.

Този преходник дори може да е по-евтин с някоя стотинка от обратния нему :D

Такъв преходник има във вики ват струва 1.8 лева и е дълъг 1,2 метра, а не като другите къси. Там има такъв обратен, както и още доста видове преходници. Иначе, много го мразя този магазин.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...