hoStel_1912 Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 леко глупав..тва в началото с виаграта.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted April 30, 2006 Share Posted April 30, 2006 бива го....ства за гледане,но не може да се сравнява с 1 и 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CyberHill Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Бе има смях Ако нямате какво да правите..... запълва време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blq_blq_m Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 Филма общо взето е много готин,все пак е "Страшен Филм" ,но може би единствената ми забележка е,че някои от моментите се повтарят...във 3-ката имаше момче (Коди) ,което ядеше бой през цялото време...сега тук дъщерята на оня ...и момента с удрянето на главите...малко е оеднаквено,но като цяло е готин фим - да не забравяме,че това е 4 последна част...никак не е лесно да направиш 4 перфектни части на който и да е филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted May 1, 2006 Share Posted May 1, 2006 поредната боза Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted May 3, 2006 Share Posted May 3, 2006 Хаха аз още преди да го гледам се изкефих как на постера пише-Последната,четвърта част от трилогията ,ама след тфа .Имаше много яки моменти в филма,но като цяло няма никакъв смисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Още не съм го гледал и искам да знам всички филми,които осмива - Saw ІІ,War of the Worlds,The Village...Още? Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 толкова тъп филм тва е един от най нещасните филми дето съм гледал близките 3 месеца отврат е първите 2 части г/д вкарваха смях а тоя е толкова зле че не си заслужава изгубеното време един съвет за тези които не са го гледали -- има безброй мн по смислени и забавни неща които може да правите през тези час и полвина , НЕ СИ СТРУВА ДА СЕ ГЛЕДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted August 19, 2006 Share Posted August 19, 2006 Що бе аз ... да си призная честно, за да го гледам пафнах. И след това чак два пъти го гледах. Като изцяло филма е пълна простотия /както другите части, само дето мен ме тресе склероза и не мога да се сетя третата част за кво се разправя/, но пък имаше някои моменти, които като ги гледах.. ако щете вярвайте паднах от стола от смях. А, и още нещо- не пийте и не яжте, докато го гледате тоя филм. Просто съвет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladi_peshev Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 мнооого глупав филм Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted August 20, 2006 Share Posted August 20, 2006 Още не съм го гледал и искам да знам всички филми,които осмива - Saw ІІ,War of the Worlds,The Village...Още? The Grudge, A Million Dollar Baby Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Що бе аз ... да си призная честно, за да го гледам пафнах. И след това чак два пъти го гледах. Като изцяло филма е пълна простотия /както другите части, само дето мен ме тресе склероза и не мога да се сетя третата част за кво се разправя/, но пък имаше някои моменти, които като ги гледах.. ако щете вярвайте паднах от стола от смях. А, и още нещо- не пийте и не яжте, докато го гледате тоя филм. Просто съвет. /offtopic Ако пафна преди да го гледам..ще родя майна.Честно попикавам се от смях на тоя филм.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted August 22, 2006 Share Posted August 22, 2006 Em na men mn ne mi haresa poi4e ma kefi 1 4as Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted August 23, 2006 Share Posted August 23, 2006 Страшен филм става точно като Американски пай ... сяка серия е по-бозава от предишната, ама човек ги гледа шото са супер яки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.