Jump to content
BulForum.com

Кое е най-смотаното TV шоу което сте гледали?

Saber_Skyo4

Recommended Posts

"Бързи пари" - Замисъла е рядко малоумен, но и водещите сякаш се стараят да не развалят картинката и приказват тъпотии на поразия :о) Има едно хубаво момиче, ама като зяпне... Ух, колко мъка има по тоя свят.

"Риск печели, риск губи" - какво се оплаквате, бре :Р Къци е яко прост, обаче поне казва къде трябва да се смеем. Помага ни човека. Шегува се, бре. Вие пък нищо не разбирате от майтап :о)

"Размисли и страсти" - Пичът е на ниво. Преди ме дразнеше, но тогава просто не бях открил потенциала му на палячо :о) Много е як, няма две мнения :о)

"от телефон до микрофон" с Ник Щайн :о) Абре... него не знам в коя категория да го тура. Все се оплаква, че му било много трудно, разбирате ли... Щото той българския народ все не се пробужда. И все се отказва от предаването и все го гледам в ефира :о)) Няма да забравя веднъж, когато темата беше за секса: много отворен го раздава :о)) Жив и здрав :Р

Имам още много да плямпам ама ще бягам да ям :Р В по-късен етап, ако не ме примързи до болка, пак ще пиша. :о)

:punk

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Ми те са доста ,.... но няколко се конкурират : "Риск печели, риск губи" ... "Бързи пари" ... да наистина и Руска ролетка беше доста отрепано :D

"На кафе" с Гала-ужасТ!Особено много ме дразни онова гейче(и аз не го знам за какво е там ама...)

"Риск печели,риск губи"-no comment...

А пък "Размисли и страсти" не е толкова тъпо,колкото смешно.Искаш не искаш се пукаш от смях какви глупости говори "професора" :DПък и някои зрители супер яко го нареждат...:D

Предаването, което най-много ме вбесява е Шоуто на Слави. Може би ще има нападки към исказването ми, но дори Къци Въпцаров предпочитам да гледам пред Слави Трифонов. След издънката, която направи на Евровизия ми падна в очите... ама много!

"Размисли и страсти" просто нямам думи,ония ненормалник "професор" Вучков говори простотия след простотия,а всичките други предавания на СКАТ,тая телевизия трябва да е закрият,по ББТ оная "д-р" Емилова също е чао,тая има два смърни случия,от нейното "полезно" гладуване,а съм сигурен че мааа пУржоли като луда :wacko:

Т'ва новото по кАНАЛ 1 с Марта Вачкова е.... :sick

Да не говорим за Искрено и безЛично и Море от Любоффффф :zzz

"Риск печели риск губи" разбирасе.. това е най-тъпото предаване което съм гледала!! Тоя Къчи постоянно пуска някви тъпи лафове..И игрити който ги има са направо БЕЗ КОМЕНТАР

"риск печели, риск губи" определено е много тъпо, но и да не забравяме "Нъ къфйе" с Галъ и оня педал, а и също така има един дядка дето се мярка по Канал 3 и Веселина ТВ някъв гадател го раздава май че му викат Люмиер

Risk pecheli,risk gubi.......

а какво ще кажете за оня с петната на тила,как беше...а да....синдром на емоционален срив!!Показваше червени петна на тила на хората.Ей,такъв мошеник не бях виждала.Но най-чудното е ,че имаше доста хора ,които му се обаждаха.И ной с най-идиотска усмивка ги успокояваше и ги пращаше на лекар/поне това правеше/

Ха за тоя се сетих та чак успя да излъже майка и си даде ейтака 20лв за 10сек Този е супер мошенник :angry1 :devil

Без съмнено най голямата простотия в момента е "Риск печели,риск губи"

Абсолютно съм съгласен. Просто като видя на Къци физиономията и изтъпявам тотално.

П.С.: А да не говорим за "Момичетата на късмета" ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...