Jump to content
BulForum.com

Кое е най-смотаното TV шоу което сте гледали?

Saber_Skyo4

Recommended Posts

• Replies 86
  • Created
  • Last Reply

"треска за злато" става ли? води го някакъв задръстен чалгар и хората, които звънят са на 50год и отгоре. Биг Брадър също беше голяма простотия. "БГ шоу" с Неделчо Михайлов по Мсат. Даваха го преди. Който го е гледал знае за какво става въпрос. Също се сещам за "Залоаложи" също някаква простотия по канал 1 беше.

Na razmisli i strasti oniia vode6tiia me razcepva.Niakvi se obagdat i go psuvat i posle i toi po4va da psuva i stava edno :bgrin: ,spored men e super sme6no i az go gledam da mi stava veselo.A i ima edno 6ou po kanal 3 mai.Niakvi tancuvat i govoriat po telefona.I ako se obadi6 tam na niakoi ot telefonite si govori6 s vode6tite ,abe mnogo e tupo.

Еми доста са но водещите са БИг Брадър пълна тъпотия :sick Бързи Пари още повече гледат да те набутат Риск печели Риск губи (no comment) , както и Бг шоу мноо етъпо баба и дядо само го гледат :sick :sick :sayjin

-Kade se kriqt sme6nite vicleta???

-Zad koleloto na kasmeta.

:laughing1: :laughing1: :laughing1:

Ot "risk pe4eli risk gubi" po-tapo ou nqma.Moje bi i "Koi e po-po-nai" ama tam pok ima vkly4vaniq na Kacito :lol:

Преди по Канал1 даваха едно предаване "Зало-ало-жи" с Асен Блатечки.Беше доста глупаво и безсмислено и затова може би го спряха.

abe po kanal 3 davat razni vra4ki deto gadaiat na bob le6ta i vsi4ki zurneni kulturi i se grimirat kato pensionirani prostitutki,a majete sa ot gei nagore....uff pomia otvsiakade,obajdat im se razni selski bekove i lelki v kusen klimakterium....Eeeh hubavo be6e kogato sa6o dikov prave6e predavania po 8 4asa,a sega puska tia bolni mozaci....

Az vednyj gledah, na "gospodarite", razbira se, nqkvo predavane s vra4ki, deto vyprosniq galfon, obadil se po telefona, pita "ama tva s nosa mi, dali e ot sinuzit, ili ne6to alergi4no???" ( ne6tastnika vqrva, 4e e po-dobre da dade pari za diagnoza po impulsen telefon, vmesto za doktor... ) i onaq mu vika " ne znam, ama moga da vi kaja, 4e e svyrzano s 4esti prostudni zabolqvaniq!" i sa hili kat pa4a! Nqma takava gavra, pi4. A m/u drugoto i nacionalniq IQ test na naciqta be6e dosta typo, ama dale4 ne e nai-typoto...

"Размисли и страсти" етва 6оло ме разтсепва заквото воде6тият си го птсоват тои седи и клепа там прасто пален улигофрен :confused и му се кефа на тапотията. :P

"Размисли и страсти" етва 6оло ме разтсепва заквото воде6тият си го птсоват тои седи и клепа там  прасто пален улигофрен :confused  и му се  кефа на тапотията. :P

е от професор Вучков трудно може да се намери по-забавен в тв ефира. гледам го почти всеки път и се пукам от смях. един път наплю камерата например. това което показват от предаването му по "господари на ефира" е нищо, защото ако показват всичко предаването им трябва да е само с него.

zalo-alo-ji

risk pe4eli risk gubi

ruska roletka

ot tupo po tupo :)

а какво ще кажете за оня с петната на тила,как беше...а да....синдром на емоционален срив!!Показваше червени петна на тила на хората.Ей,такъв мошеник не бях виждала.Но най-чудното е ,че имаше доста хора ,които му се обаждаха.И ной с най-идиотска усмивка ги успокояваше и ги пращаше на лекар/поне това правеше/

Определено "Риск Печели,Риск Губи" с най-великия водещ и разказвач на най-смешните вицове - Къци :lol: :lol: :lol:

Но и ония тъпите врачки по кабеларките не му отстъпват по простотия...чудя се само как има хора,които да им се обаждат :huh: :bgrin: :happy: :laughing1:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...