Jump to content
BulForum.com

World Of StarCraft

ShitHappen

Recommended Posts

След шеметния успех на World of WarCraft, Blizzard решиха, че е време да пренесат и втората си култова стратегия в света на масовият мултиплейър онлайн гейминг! World of StarCraft - най-новият проект на компанията - ще въведе играча в особено детайлна научно-фантастична вселена и ще го подкани да застане като герой на страната на една от общо четирите враждуващи фракции (вероятно ще има повече). Естествено три от тях ще бъдат добре познатите ни терани, протоси и зерги, като засега последната все още се пази в тайна. Всички ще предложат най-малко по два различни класове. Например марин, хидра, зилот и т.н. Уменията ще се развиват по подобен на World of WarCraft начин, макар че Blizzard обещават "стотици изненади и иновации". Действието в нея ще се развива след Brood War и малко преди все още необявения StarCraft II. Освен това, предвид естеството на стратегията - сиреч научна-фантастика - героите ни ще могат да се качват на множество летателни машини - и бойни, и транспортни - и ще взимат участие в зрелищни космически битки, подобно на Star Wars Galaxies: Jump to Lightspeed. Най-общо казано World of StarCraft ще "вземе" най-добрите елементи от дебютното MMORPG на компанията, което в момента се продава като топъл хляб дори и у нас, включително и концепцията PvP Battlegrounds, като същевременно ще ги доразвие по такъв начин, че да създаде най-яката онлайн игра, излизала някога. Първите скрийншотове и трейлъри от нейния геймплей очаквайте на тазгодишното изложение E3 в Лос Анджелис - т.е. съвсем скоро! Тогава ще бъде направен и официалният анонс.

Source : Pc Mania

Е явно ще се порадваме на това отроче преди StarCraft2 :punk :D

оооо т'ва ще е яко ^-^ според мен ще е даже по-яко от ЛОЛ ....времето ще покаже....тая информация сигорна ли е на 100% щото нали знаеш-без надежди няма разочарования ;)

Аз лично се надявам това да не е 1 априлска шега , защото Стар Крафт е една от най великите игри на Близард и мисля че доиде времето и на нея да се обърне внимание !!! Стискаите палци да не лъжат !!!!

Някога, в моето детство, аз направих първите си крачки в геймърството точно на старкрафт :lol: :D :P Така, че само мога да се радвам на подобна идея :punk :excl: :rolleyes:

Даа... и защо никъде в сайта на Близард не видях нищо относно това чудо ?!?

Всъщност като се замисля то съвсем скоро ще излезнат Диабло 3 и Warcraft 4... сигурно ще са яки :)

Сериозно се съмнявам че Близзард още недовършили WoW се заемат да правят друго MMORPG.

А и 1ви април беше вчера.... малко си закъснял с шегите :)

Мда..вярно е че ще има такова чудо, или поне и аз подочух за подобно нещо, но доколкото знам най-ранните бети ще излезнат чак след 3 години...

Това е от сайта на Pcmania миналата година на 1ви априла бяха писали че Blizzard са фалирали и Сид Майер бил купил правата за Warcraft. Много са им плоски шегите но виждам че има хора които им вярват. Аз миналата година се хванах малко и от тогава покрай първи апрл не се доверявам много много.

Ех, Къциииииии :D

Абе то общо взето тези, които им се вързват на шегите си купуват и списанието... :rolleyes:

Аз играя WoW, плащам си за WoW и в някои моменти търпя

идиощината на Blizzard ... не, да бъда по-точен - на Pulsar.bg ... българския дистрибутор на WoW, който съвсем успешно и в негов стил успя да осере работата ... но за това няма да говоря.

Пачове които да слагат още и още глезотийки в играта излизат редовно ( за справка - официялния сайт на wow-europe ) и със сигурност Blizzard ще продължават да работят по WoW!!!

Някой от вас знае ли колко точно време се правише WOW ? Ако знаете - представете си как само 1/2 от целия този екип почне да прави WoS ... 3 години не му мърдат, реално погледнато, та чак и граничащо с мечти ( според мен ). А и другото което е - след главозамайния успех на Blizzard с WoW ( димек милионите долари които отидоха при тях ), смесено с факта че WoS ще е MMORPG ... АБСОЛЮТНО, СТОПРОЦЕНТОВО ИГРАТА ЩЕ БЪДЕ ПЛАТЕНА.

С чиста съвест заявявам, че ако Blizzard™ не ги е срам, няма да издадът ново MMORPG поне в следващите 2 години ... това е така, защото хората вече си дадоха парите за WoW, а и честно да си кажа - съмнява ме игра, направена по сюжета на Starcraft да се хареса повече от игра по сюжета на Warcraft ... т.е. ще са много малко балъците които да си я купят!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...