Jump to content
BulForum.com

Kajete mi niakav MP3 player s dobra vizualizacia

ta_ka

Recommended Posts

Опитай и с jetAudio. Няма кой знае какви визуализации но няма да насича изобщо. Аз поне съм много доволен от него. Дано и на теб да ти хареса :D

Кой плъгин за визуализация ползваш на уинамп? Аз също от едно време се зарибявам по подобни неща и засега от milkdrop плъгин-а му по-добро не съм виждал. Освен това може да погледнеш в нета за други.

Опитай и с jetAudio. Няма кой знае какви визуализации но няма да насича изобщо. Аз поне съм много доволен от него. Дано и на теб да ти хареса  :D

И аз мисля че с JetAudio ще стане ;)

Molai vi kajete mi niakav pleya koito da e podoben na WinAmp i da ima hubava wizualizacia! Na WinAmp-a ne mi haresva! Kato ia dam na cial ekran i po4va da nasi4a i niama ni6to ob6to s ritama :)

И аз това се чудих в началото как да направя Winamp хем по-бързо да работи хем да не засича визуализацията и устаних следните неща:

1) Има настройки за визуализациата на каква разделителна спосбност да бъде колкото тази разд. спос. е по-малка толкова по-бързо ще се възпроизвежда картинката

2) Освен горното има настройка "Pixel doubling" която малко скапва картината, но може да ускори картинката на текущата разделителна спосбност с доста и така вместо да намаляваш може да увеличиш или без промяна да оставиш разделителната способност

3) Зависи от визуализиращия ефект колкото повече формули има толкова по-бавно ще се възпроизвеждат кадрите

Препоръчвам да експериментираш като сложиш опцията да виждаш колко кадри виждаш в секунда така ще забележиш, че в Windows режим колкото е по-малък прозореца толкова по-бързо върви картината.

Аз лично никога не използвам визуализации, само съм ги пробвал, и наистина доста от тези в Уинамп секат. Парадоксът е, че поне при мен визуализациите на Windows Media Player вървят перфектно, без след от сечене, и не натоварват много процесора, явно тези неща в уинамп не са много оптимизирани.

Ще допълня че по-добре според мен е да се ползва версия 2.95 тъй като там са изчистени и фиксирани много бъгове, поправки има новости като цяло в серията 2.х и е сравнително бърза. (Winamp за съжаление незнам дали някой ще продължи да го разработва, но 5-та кой ще я продължи? 3-ката беше принципно много бъгава затова излезе 5-та да замести 3-ката която трябваше да поддържа едновремменно новите кожи на Winamp които изскват и познания по XML така и старите кожи)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...