ta_ka Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Molai vi kajete mi niakav pleya koito da e podoben na WinAmp i da ima hubava wizualizacia! Na WinAmp-a ne mi haresva! Kato ia dam na cial ekran i po4va da nasi4a i niama ni6to ob6to s ritama Link to comment Share on other sites More sharing options...
**ASTERIX**_89 Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Опитай и с jetAudio. Няма кой знае какви визуализации но няма да насича изобщо. Аз поне съм много доволен от него. Дано и на теб да ти хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Кой плъгин за визуализация ползваш на уинамп? Аз също от едно време се зарибявам по подобни неща и засега от milkdrop плъгин-а му по-добро не съм виждал. Освен това може да погледнеш в нета за други. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corrino Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Quintessential Player Когато махнах уинампа се спрях на този плейър. Дефолт скина не ми харесва, и затова съм сложил Snow. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Опитай и с jetAudio. Няма кой знае какви визуализации но няма да насича изобщо. Аз поне съм много доволен от него. Дано и на теб да ти хареса <{POST_SNAPBACK}> И аз мисля че с JetAudio ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
FindAndKill Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 И аз мисля че с JetAudio ще стане <{POST_SNAPBACK}> i az taka mislq mnogo e dobur ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Molai vi kajete mi niakav pleya koito da e podoben na WinAmp i da ima hubava wizualizacia! Na WinAmp-a ne mi haresva! Kato ia dam na cial ekran i po4va da nasi4a i niama ni6to ob6to s ritama <{POST_SNAPBACK}> И аз това се чудих в началото как да направя Winamp хем по-бързо да работи хем да не засича визуализацията и устаних следните неща: 1) Има настройки за визуализациата на каква разделителна спосбност да бъде колкото тази разд. спос. е по-малка толкова по-бързо ще се възпроизвежда картинката 2) Освен горното има настройка "Pixel doubling" която малко скапва картината, но може да ускори картинката на текущата разделителна спосбност с доста и така вместо да намаляваш може да увеличиш или без промяна да оставиш разделителната способност 3) Зависи от визуализиращия ефект колкото повече формули има толкова по-бавно ще се възпроизвеждат кадрите Препоръчвам да експериментираш като сложиш опцията да виждаш колко кадри виждаш в секунда така ще забележиш, че в Windows режим колкото е по-малък прозореца толкова по-бързо върви картината. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Аз лично никога не използвам визуализации, само съм ги пробвал, и наистина доста от тези в Уинамп секат. Парадоксът е, че поне при мен визуализациите на Windows Media Player вървят перфектно, без след от сечене, и не натоварват много процесора, явно тези неща в уинамп не са много оптимизирани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Ще допълня че по-добре според мен е да се ползва версия 2.95 тъй като там са изчистени и фиксирани много бъгове, поправки има новости като цяло в серията 2.х и е сравнително бърза. (Winamp за съжаление незнам дали някой ще продължи да го разработва, но 5-та кой ще я продължи? 3-ката беше принципно много бъгава затова излезе 5-та да замести 3-ката която трябваше да поддържа едновремменно новите кожи на Winamp които изскват и познания по XML така и старите кожи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.