FunLov3 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Da sa kolkoto moje po golemi i da sa 2 ednakvi ! 2x 80/80 2x 92/92 i taka natatuk . Moje da predlagate i 1ni4ni brojki ! Predpo4itam svte6ti ventilatori ! No tava ne zna4i ne nqma da kupq i obiknovenni ! Ako moje predlojeniqta samo v temata s suotvetnta cena za produkta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Имам голямо количество за блок захранване-ако ти вършат работа ,обади се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FunLov3 Posted April 2, 2005 Author Share Posted April 2, 2005 S kakvi razmeri sa ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
firmajiq Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Предлагам 92 мм. вентилатори (сваляни са от HP Vectra), невероятно безшумни, НЕ са светещи , и са с различен куплунг от нормалния (3 жици, ще трябва преработка). Цена - 4 лв./бр. , за 5 бр - 15 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.