genecatcher Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Някой знае ли тези монитори да имат тример за корекция на фокуса? Монитора е нов и не може да се каже, че е от износването му. Ще съм благодарен, ако помогнете, направо ще ми изтекът очите като го гледам. Благодаря Ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 ne moga da se setq za tozi model,no poprincip vsichki monitori CRT imat na TXO trimer za fokusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Някой знае ли тези монитори да имат тример за корекция на фокуса? Монитора е нов и не може да се каже, че е от износването му. Ще съм благодарен, ако помогнете, направо ще ми изтекът очите като го гледам. Благодаря Ви <{POST_SNAPBACK}> Тримера би трябвало да е на ТХО-то, но няма ли си опция в менюто?Все пак тва е високия клас на Филипс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
genecatcher Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Добра новина. Престраших се и го отворих. Оказа се, че тия глупави китайци не са си свършили работата както трябва. Нагласих фокуса от тримерите на ТХО-то и сега монитера е бомба - направо е супер. Конвергенцията също не беше нагласена както трябва. Откакто филипс са си продали патента, вече нищо не е като хората. Благодаря, че ме подсетихте къде са тия тримери. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.