amon Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 дайте малко инфо за Splinter Cell Chaos Theory до колкото знам не е кракната. В http://www.nforce.nl/ я има вече. Кога се очаква да е при нас? Извинявам се ако има вече тема но нямам търпение! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Честит 1 април. Не е кракната, а факта, че я има на nforce.nl е първоаприлска шега Link to comment Share on other sites More sharing options...
basten Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ako imash priqtel s x-box ili PS2 moje da go pitash za kakvo stava vapros. Do kolkoto razbrah za konzolite e izlqzla ve4e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Ako imash priqtel s x-box ili PS2 moje da go pitash za kakvo stava vapros. Do kolkoto razbrah za konzolite e izlqzla ve4e. <{POST_SNAPBACK}> Да ж Арената я има за ХВОХ но аз искам да я играя на РС! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 В http://www.nforce.nl/ я има вече. Кога се очаква да е при нас? <{POST_SNAPBACK}> АКО ЧЕТЕТЕ ПОСТА МИ ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ВИ ПИТАМ ЗА INFO МОНГО ЯСНО ЧЕ Я НЯМА АКО Я ИМАШЕ ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е КАЧЕНА. ТАКА ЧЕ АКО НЯМАТЕ ИНФО ПО-ДОБРЕ НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА Очаква се да е при нас като я кракнат. А и няма нужда да нарушаваш правилата, пишейки нечетливо с Caps Lock, при положение, че нито съм тръгнал да наказвам за това, нито нищо. Наясно съм, че шегата може да заблуди много хора, дори и мен заблуди преди да прочета някои коментари. Затова е 1 април - да се веселим и лъжем Edit : Информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Какво стана с тази игра ? Има ли вече крак ? Защото доколкото разбрах не е кракната а е излязла със сигурност Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted May 29, 2005 Share Posted May 29, 2005 Какво стана с тази игра ? Има ли вече крак ? Защото доколкото разбрах не е кракната а е излязла със сигурност <{POST_SNAPBACK}> Излязла е, няма крак Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Виждам играта в DС++ има и множество кракове, включително и NoCD Повечето открити архиви са 1 ДВД Видях че я има и на 5 диска май, но нещо не мога да открия всичките Айде някой по-бърз във връзката и по-запознат с контента да я свали вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 6, 2005 Share Posted July 6, 2005 Аз я бях свалил, тъй като излезе нелош рилийз + MI за играта, което ще работи и със Starforce Nightmare, но не можах да я инсталирам - инсталатора вадеше грешка винаги на края и така и не видях дали бачка.. ако ви се занимава: http://tracker1.bubu.to/Team_Games-3/RZere...Clone-PiZZaHut/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 zada proba4ka igrata iska USB Drive daje i sas pizzahut release-a ina4e vadi gre6ka Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 играта ми казаха че е супер яка. Само че била доста тежка и нямало да варви както трябва на минималните изисквания Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 zada proba4ka igrata iska USB Drive daje i sas pizzahut release-a ina4e vadi gre6ka <{POST_SNAPBACK}> Батка, нали точно затова УТОЧНИХ, че има MI, което работи без USB DVD? Друг е въпроса, че не съм го тествал, но доста хора са го играли с тоя рилийз БЕЗ USB DVD Disable any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers using StarForce Nightmare. Mount the SCCT.MDS CD-Image in Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted July 7, 2005 Share Posted July 7, 2005 hmm tva triaa sa vidi a ako proba4ka takmo sh vida dali novata mi karta she go poeme ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 Някой има ли идеа как може да се подкара тая игра щото съм голям фен на тая поредица Вече ми писна да чакам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Da_Devil Posted September 7, 2005 Share Posted September 7, 2005 o6te malko po4akai kazano e 4e Daemon Tools v4 she razbie starforce i sh moje da igraeme Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 нещо немога да разархивирам играта стига до 99% и ми изкарва прозорец, в който пише че само няква NTPS (или нещо такова) система подържала файлове над 4ГБ . как да разархивирам тая игра ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 нещо немога да разархивирам играта стига до 99% и ми изкарва прозорец, в който пише че само няква NTPS (или нещо такова) система подържала файлове над 4ГБ . как да разархивирам тая игра ? Конвертираш файловата система от FAT32 на NTFS. Нищо друго няма да помогне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 Конвертираш файловата система от FAT32 на NTFS. Нищо друго няма да помогне то хубаво ама като незнам как става Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 22, 2005 Share Posted November 22, 2005 то хубаво ама като незнам как става Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted November 24, 2005 Share Posted November 24, 2005 някои подкарал ли е тая версия щото аз нещо не мога. инталирах я уж правя всичко както е описано в инфото и не става някои ако я е подкарал моля да обясни как точно щото играта е мн заребена и ми се играе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.