Jump to content
BulForum.com

Splinter Cell Chaos Theory

amon

Recommended Posts

дайте малко инфо за Splinter Cell Chaos Theory до колкото знам не е кракната. В http://www.nforce.nl/ я има вече. Кога се очаква да е при нас?

Извинявам се ако има вече тема но нямам търпение!

Честит 1 април. Не е кракната, а факта, че я има на nforce.nl е първоаприлска шега :)

В http://www.nforce.nl/ я има вече. Кога се очаква да е при нас?

АКО ЧЕТЕТЕ ПОСТА МИ ЩЕ ВИДИТЕ ЧЕ ВИ ПИТАМ ЗА INFO МОНГО ЯСНО ЧЕ Я НЯМА АКО Я ИМАШЕ ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е КАЧЕНА. ТАКА ЧЕ АКО НЯМАТЕ ИНФО ПО-ДОБРЕ НЕ СИ ПРАВЕТЕ ТРУДА

Очаква се да е при нас като я кракнат. А и няма нужда да нарушаваш правилата, пишейки нечетливо с Caps Lock, при положение, че нито съм тръгнал да наказвам за това, нито нищо. Наясно съм, че шегата може да заблуди много хора, дори и мен заблуди преди да прочета някои коментари. Затова е 1 април - да се веселим и лъжем :)

Edit : Информация

• 1 month later...

Какво стана с тази игра ? Има ли вече крак ? Защото доколкото разбрах не е кракната а е излязла със сигурност

Какво стана с тази игра ? Има ли вече крак ? Защото доколкото разбрах не е кракната а е излязла със сигурност

Излязла е, няма крак

• 1 month later...

Виждам играта в DС++ има и множество кракове, включително и NoCD

Повечето открити архиви са 1 ДВД

Видях че я има и на 5 диска май, но нещо не мога да открия всичките

Айде някой по-бърз във връзката и по-запознат с контента да я свали вече

Аз я бях свалил, тъй като излезе нелош рилийз + MI за играта, което ще работи и със Starforce Nightmare, но не можах да я инсталирам - инсталатора вадеше грешка винаги на края и така и не видях дали бачка.. ако ви се занимава:

http://tracker1.bubu.to/Team_Games-3/RZere...Clone-PiZZaHut/

играта ми казаха че е супер яка. Само че била доста тежка и нямало да варви както трябва на минималните изисквания

zada proba4ka igrata iska USB Drive daje i sas pizzahut release-a ina4e vadi gre6ka

Батка, нали точно затова УТОЧНИХ, че има MI, което работи без USB DVD? Друг е въпроса, че не съм го тествал, но доста хора са го играли с тоя рилийз БЕЗ USB DVD

Disable any CD-ROM/Writers and/or DVD-ROM/Writers using StarForce Nightmare.
Mount the SCCT.MDS CD-Image in Daemon Tools v3.47 or the latest Alcohol 120%.

• 1 month later...

Някой има ли идеа как може да се подкара тая игра щото съм голям фен на тая поредица :) Вече ми писна да чакам

• 2 months later...

нещо немога да разархивирам играта стига до 99% и ми изкарва прозорец, в който пише че само няква NTPS (или нещо такова) система подържала файлове над 4ГБ . как да разархивирам тая игра ?

нещо немога да разархивирам играта стига до 99% и ми изкарва прозорец, в който пише че само няква NTPS (или нещо такова) система подържала файлове над 4ГБ . как да разархивирам тая игра ?

Конвертираш файловата система от FAT32 на NTFS. Нищо друго няма да помогне :)

Конвертираш файловата система от FAT32 на NTFS. Нищо друго няма да помогне :)

то хубаво ама като незнам как става :)

някои подкарал ли е тая версия щото аз нещо не мога. инталирах я уж правя всичко както е описано в инфото и не става :( някои ако я е подкарал моля да обясни как точно щото играта е мн заребена и ми се играе :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...