Pasaden Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Здравейте.Имам следния проблем.Имам видео камера ,която уж се води дигитална,но всъшност записва на miniDV касети.И когато се опитам да сваля филмите на компютъра си посредством софтуера ,който са ми дали,ка4еството се влошава ужасно.Картината става 352х268 и когто го увелича на цял екран изглежда ужасно.Казаха ми че има програми,през които филма се прекарва и които определено подобряват качеството.Ако някой може да помогне ,нека пише.Ще съм му много благодарен.Камерата ми е е SONY HC-20. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Аз също имам камера с MiniDV и свалям със софт-а който вървеше с нея - Ulead Video Studio 7 SE DVD. Има и 8-ма версия вече, която ми се стори малко тромава обаче. Иначе и Pinnacle Studio става. Според мен обаче нещо не си настроил нещатата както трябва. Аз свалям в 720x568 или нещо подобно (не ми се търси точно сега), но естествено картината не е както на ТВ. Но какво искаш от камери с 800к пиксела...даже ефективни 400к. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pasaden Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 Da be znam maina.Ama zasega nqma kinti za pro kamera.Problema pri men beshe,4e softa koito mi varveshe s kamerata beshe adski glupav i svalqshe videoto na PC-to prez USB.A USB-to moje da stava za vsi4ko drugo ama ne i za svalqne na video.Pravi ka4estvoto na salata.Zatova sega shte si kupq IEEE 1394 i shte si resha problemite .A Pinnacle-a q imam na kompa i sam saglasen 4e e perfektna za video edit.Izpolzvam sashto i Adobe Premiere Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.