Jump to content
BulForum.com

отново!

reactor

Recommended Posts

Моля ви се бе, направете нещо! От няколко дни не мога да ъплоадвам *НИЩО*! Пробвах с много различни програми на много различни FTP-та! Никъде не ще! Забива още в началото и не може да качи абсолютно нищо! И този път съм 100% сигурен че проблема въобще не е в мен! А като звънна на телефона за поддръжка ми отговарят със стандартният въпрос на системния администратор - "При мен всичко работи, сигурно проблема е във вас" :evil

Не мога вече така да я карам. Плащам си за интернет, а какво получавам -?

Kakvo ste reche tova "zabiva"? Zabiva PC-to ili prosto zabiva upload?

Imal sam takav problem edno vreme sas edin dial-up modem. Nemozeh da uploadna nishto po-goliamo ot 10kb. Prosto se nalozi da go smenia. :cry

Nai-dobre e da doide support-a u vas i da vidi kakav e problema, nali si plashtash.... imash pravo da iziskvash. ;)

Setih se kak mozesh da testvash dali problema e u teb ili e hardueren.

Pusni edin FTP sarvar i kazi na niakoi da se opita da drapne neshto ot teb (okolo 1-2MB). Ako uspee, znachi problema ne e v modema. Ako li puk ne, togava vikai supporta.

Ne, problema e v tebe, kakto vijdash drug nqma takuv problem. Procheti tutorial-a na FlashFXP i shte vidish, che ti burkash nqkude.

Ауе шматка, знеш ли как ме дразниш. Вижда се че си нямаш и понятие от това за което става въпрос, затова просто замълчи, а ние ще се направим че сме забравили за постовете ти. Освен това кой ти каза че използвам FlashFXP. Най-много ги обичам такива като тебе дето много разбират :angry1

Колкото до модема, прави сте - тук най-много да споделя мъките си с друг изнервен потребител. Ще звъня по телефона, пък каквото стане... :)

Pich, takiva oflufi kato tebe me kefqt, ama mnogo... :lol: Opravqi se kakto namerish za dobre, puk nie "nekompetentite" shte si kachavame prez tova vreme...hahahahahaha, ne e istina, kakvi gi ima...

Pich, takiva oflufi kato tebe me kefqt, ama mnogo... :lol: Opravqi se kakto namerish za dobre, puk nie "nekompetentite" shte si kachavame prez tova vreme...hahahahahaha, ne e istina, kakvi gi ima...

Ти качвай, аз ще свалям. После кой е на далавера

reactor (Coolie), модемът свързан ли е директно към твоя компютър?

p.s.Не ми ползвай моят аватар, защото ще бъде принуден или сам да ти го махна или да променя адреса на картинката. Ако не... ще се чудиш откъде ще ти дойде поредния бан, уорн, мод. мод...

Ти качвай, аз ще свалям. После кой е на далавера

понякога като мисля, когато мисля аз измислям :wir

изследване на думата "самодоволен"

самодоволен=сам си е доволен=човек който сам си доставя удоволствие =чикиджия :P

ЪЪЪЪЪ...аз не съм Coolie ;) Както и да е.

@Dreamer - ами модема ми минава през рутър, но не мисля че оттам идват проблемите. Както и да е, ще звъня на Tech Support и сигурно оттам ще ми помогнат :)

BTW, тоя аватар сигурно последно си го използвал преди около 4 години в старите форуми на PC Club. Какво толкова има. Но ако настояваш ще го махна де :D

@Heller12a: Ще отговоря на поста ти с една мисъл ”Всички ние сме мастурбатори, но само някои от нас са великте мастурбатори”...или нещо такова беше...ауе карай. :punk

Проблемът ти е от рутера. 10000000%.

reactor... не си coolie? Eto pm от теб от преди секунди:

Zdr. Ami naistina regnah nov nick zashtoto iskah da se otturva ot stariq si imidj na idiot i horata da ne me gledat s prezrenie...abe iskam vsi4ko da bude kakto navremeto vuv forumite na PCC...

Както казах - махаш аватара - ползвам го на много места включително и там.

та ти си... ето и доказателството на poznai визуално:

coolie.gif

Проблемът ти е от рутера. 10000000%.

reactor... не си coolie? Eto pm от теб от преди секунди:

Както казах - махаш аватара - ползвам го на много места включително и там.

та ти си... ето и доказателството на poznai визуално:

ей ама си гааааааадеН :rolleyes: :D :lol: :woot

стига бе ша подтикнеш човека към смоубийство :devil

Добре, аз съм Coolie. Ако трябва ще го изпиша с маркер на челото си или ще си взема фланелка, на която ще пише с големи букви черно на бяло ”АЗ СЪМ COOLIE. МОЖЕ БИ МАЛКО ТЪП, ИЛИ МНОГО - ТАКЪВ, КАКЪВТО ГО ПОЗНАВАТЕ”.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...