Jump to content
BulForum.com

Вързахте ли някой за 1 Април

charovni

Recommended Posts

:laughing: Вързах гаджето ми като и казах че тая вечер имам да уча по история :laughing: и няма да се видим, ама се оказа че така или иначе няма да се видим и пак :laughing:

Оххх...НЕ!Но доволно ме вързаха два пъти....отделно съм си много ВЪРЗАНА... :D т.е. нищо ново под Слънцето....

Бушона ми гръмна отдавнаааа :D :D :D

Аз пък излъгах жената че късам с нея и то доста убедително че много ми се разсърди и в резултат на това почти скъсахме :D

Днес разлепих жълти стикерчета по автомобилите на някои мои колеги. На стикерчетата пишеше

"Проверете внимателно болтовете на своите гуми. От доброжелател"

В края на работния ден служебния паркинг изглеждаше ето така:

Чавдар

charovni Луд си майна тва ме изкефи където си го направил. Мен майка ми ме върза сутринта. Такъв спя си аз и към 9:30 ме събужда, вика ми Тошо(един приятел) те търси. Из живея в къща и той на външната врата уж, и аз ставам обличам се, ама супер сънен и въобще непоглеждам през прозореца дали има някой и такъв излизам и майка ми се хили зад мен :lol:

ами мен ме вързаха 1 път ...... а аз вързах към 10 пъти разни хора :)

иначе мен ме вързаха по следния начин : на деня преди 1-ви си оговарям среща за комар да играем с един пич вечерта .. той ми звъни по обяд : "къде си ?" аз викам : "ми..(и казвам там където бях)..." а в момента играя комар с друг и тоя ми вика "стой там идвам до 10 мин" ... аз тъкмо бях изкочил много напред и чакам чакам чакам... и за да не чакам такъв реших да убия времето с още игра на комар ... обаче много се завартяха нещата и стана така че бях назад :bgrin: ... и решавам да звънна на моя човек дето сме се уговорили (понеже той е риба и винаги е назад) и му викам ядосан "Къде си уе?! преди 1 час трябваше да дойдеш ..." той се хили и ми вика "честит 1-ви април" ..

по-късно се видяхме и нарочно губех и той вика дължиш ми 78 лв + 4 бири .. и аз му викам "честит първи април".. и нищо не му дължах хаахаха

и разни други такива :) като ... бащата ми звъни "кога ще се прибираш?" и аз :"абе от половин час съм пред вратата и нямам ключ звъня и никой не чува!!! ела да ми отвориш" и той "оо така ли извиняяй не съм чул ей ся идвам"

след 1 мин пак ми звъни "кво стаа , къде си?" - "ми на едно хаус парти съм и в момента някав патрон черпи яко с кока .. зарибена поста макина тва онова .. ако искаш да ти донеса нещо за после да се нашмъркаме аз , ти и майка??" човека естествено се ядоса и аз му викам Честит 1-ви април...

... бащата ми звъни "кога ще се прибираш?" и аз :"абе от половин час съм пред вратата и нямам ключ звъня и никой не чува!!! ела да ми отвориш" и той "оо така ли извиняяй не съм чул ей ся идвам"

:punk :punk :punk

Моята лъжа е малко "черна".

Разбрах че вчера са ни излъгали по телевизията за папата че е починал, а бях го казах в темата за папата и се вързаха и другите, за което съжалявам.

Във форума ме "излъгаха", че спират Дата.бг и FTLbg:wacko: . За някои е истина, за някои - лъжа  :P

mi tva ne e lyja vij tuka http://www.ftlbg.com/

Моята лъжа е малко "черна".

Разбрах че вчера са ни излъгали по телевизията за папата че е починал, а бях го казах в темата за папата и се вързаха и другите, за което съжалявам.

seriozno li te tiq sa bili nqkakvi idioti deto sa go kazali po tv-to

@charovni :punk ama ne se li stahuva6 ot pondelnika ;)

ina4e mene nikoj ne me izlyga nito az :)

Ами аз и моите приятели вързахме един пич.Щяхме да играем мач в Ег-то , а въпросния човек закъснява и ние почваме без него.На полувремето му звъним на телефона :

"Къде си уе"

"В кичука"

"Ще идваш ли в Ег-то да играем"

"А добре след 1 час сам там"

"Ок.Ае чао за ся".

Та сфършва и 2-рото полувреме и си тръгваме.Утиваме във старото ни училище - Алеко константинов и му звъним пак на тоя пич.

"Айде уе кво направи"

"Там съм ама никой няма"

"Ауе ние те базикаме уе.Мача вече сфърши и ся сме в алекото.Ае идвай.Чакаме те"

Пича от кичука до Ег пловдив с колелото барзал и като отишъл...Няма никой в къщи :devil

И бях вързана,и аз вързах няколко човека.

Хехе! Хубава вързалка беше, нали?! Да поясня: Обадих се по телефона на Honey като се представих за старши-лейтанант :woot Естествено гузната и съвест заработи и се върза...

Мен също ме излъгаха 2-3 пъти...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...