charovni Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Излъгахте ли някой за 1 Април? Какъв номер скроихте? Излъгаха ли вас? Чавдар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brat4ed' Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Вързах гаджето ми като и казах че тая вечер имам да уча по история и няма да се видим, ама се оказа че така или иначе няма да се видим и пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
AuReOluS Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Оххх...НЕ!Но доволно ме вързаха два пъти....отделно съм си много ВЪРЗАНА... т.е. нищо ново под Слънцето.... Бушона ми гръмна отдавнаааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Аз пък излъгах жената че късам с нея и то доста убедително че много ми се разсърди и в резултат на това почти скъсахме Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Във форума ме "излъгаха", че спират Дата.бг и FTLbg. . За някои е истина, за някои - лъжа Link to comment Share on other sites More sharing options...
charovni Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Днес разлепих жълти стикерчета по автомобилите на някои мои колеги. На стикерчетата пишеше "Проверете внимателно болтовете на своите гуми. От доброжелател" В края на работния ден служебния паркинг изглеждаше ето така: Чавдар Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 charovni Луд си майна тва ме изкефи където си го направил. Мен майка ми ме върза сутринта. Такъв спя си аз и към 9:30 ме събужда, вика ми Тошо(един приятел) те търси. Из живея в къща и той на външната врата уж, и аз ставам обличам се, ама супер сънен и въобще непоглеждам през прозореца дали има някой и такъв излизам и майка ми се хили зад мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Honey Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 И бях вързана,и аз вързах няколко човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blo0d_master Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 ами мен ме вързаха 1 път ...... а аз вързах към 10 пъти разни хора иначе мен ме вързаха по следния начин : на деня преди 1-ви си оговарям среща за комар да играем с един пич вечерта .. той ми звъни по обяд : "къде си ?" аз викам : "ми..(и казвам там където бях)..." а в момента играя комар с друг и тоя ми вика "стой там идвам до 10 мин" ... аз тъкмо бях изкочил много напред и чакам чакам чакам... и за да не чакам такъв реших да убия времето с още игра на комар ... обаче много се завартяха нещата и стана така че бях назад ... и решавам да звънна на моя човек дето сме се уговорили (понеже той е риба и винаги е назад) и му викам ядосан "Къде си уе?! преди 1 час трябваше да дойдеш ..." той се хили и ми вика "честит 1-ви април" .. по-късно се видяхме и нарочно губех и той вика дължиш ми 78 лв + 4 бири .. и аз му викам "честит първи април".. и нищо не му дължах хаахаха и разни други такива като ... бащата ми звъни "кога ще се прибираш?" и аз :"абе от половин час съм пред вратата и нямам ключ звъня и никой не чува!!! ела да ми отвориш" и той "оо така ли извиняяй не съм чул ей ся идвам" след 1 мин пак ми звъни "кво стаа , къде си?" - "ми на едно хаус парти съм и в момента някав патрон черпи яко с кока .. зарибена поста макина тва онова .. ако искаш да ти донеса нещо за после да се нашмъркаме аз , ти и майка??" човека естествено се ядоса и аз му викам Честит 1-ви април... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shmi Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 ... бащата ми звъни "кога ще се прибираш?" и аз :"абе от половин час съм пред вратата и нямам ключ звъня и никой не чува!!! ела да ми отвориш" и той "оо така ли извиняяй не съм чул ей ся идвам" <{POST_SNAPBACK}> Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Моята лъжа е малко "черна". Разбрах че вчера са ни излъгали по телевизията за папата че е починал, а бях го казах в темата за папата и се вързаха и другите, за което съжалявам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Във форума ме "излъгаха", че спират Дата.бг и FTLbg. . За някои е истина, за някои - лъжа <{POST_SNAPBACK}> mi tva ne e lyja vij tuka http://www.ftlbg.com/ Моята лъжа е малко "черна".Разбрах че вчера са ни излъгали по телевизията за папата че е починал, а бях го казах в темата за папата и се вързаха и другите, за което съжалявам. <{POST_SNAPBACK}> seriozno li te tiq sa bili nqkakvi idioti deto sa go kazali po tv-to @charovni ama ne se li stahuva6 ot pondelnika ina4e mene nikoj ne me izlyga nito az Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stardus7 Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Ами аз и моите приятели вързахме един пич.Щяхме да играем мач в Ег-то , а въпросния човек закъснява и ние почваме без него.На полувремето му звъним на телефона : "Къде си уе" "В кичука" "Ще идваш ли в Ег-то да играем" "А добре след 1 час сам там" "Ок.Ае чао за ся". Та сфършва и 2-рото полувреме и си тръгваме.Утиваме във старото ни училище - Алеко константинов и му звъним пак на тоя пич. "Айде уе кво направи" "Там съм ама никой няма" "Ауе ние те базикаме уе.Мача вече сфърши и ся сме в алекото.Ае идвай.Чакаме те" Пича от кичука до Ег пловдив с колелото барзал и като отишъл...Няма никой в къщи Link to comment Share on other sites More sharing options...
mimi_boq Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 И бях вързана,и аз вързах няколко човека. <{POST_SNAPBACK}> Хехе! Хубава вързалка беше, нали?! Да поясня: Обадих се по телефона на Honey като се представих за старши-лейтанант Естествено гузната и съвест заработи и се върза... Мен също ме излъгаха 2-3 пъти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Tolkova se napihme s priqteli 4e nqkolko pati iztrapnaha q ot kuki q ot roditeli ili sasedi mani mani Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.