sMARTBomber Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ако някой има нещо в предвид - да пише. Ако имате познат, който продава - също пишете. Тавана е 6000 лева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ако някой има нещо в предвид - да пише.Ако имате познат, който продава - също пишете. Тавана е 6000 лева. <{POST_SNAPBACK}> само да те питам какъв по точно ! БЕНЗИН или ДИЗЕЛ това е много важно Link to comment Share on other sites More sharing options...
joch Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ако някой има нещо в предвид - да пише.Ако имате познат, който продава - също пишете. Тавана е 6000 лева. <{POST_SNAPBACK}> Имам приател който предлага Nissan Primera 1.6 бензин, за по-точни данни, ако сте заинтересуван на ICQ 147700666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 само да те питам какъв по точно ! БЕНЗИН или ДИЗЕЛ това е много важно Бензин, но ако падне някой дизел след 95-та включително няма да откажа Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Преди хирургиите вляво има един автосалон там има нисан 1.6 бензин с клима и агу за около 5000, дано да не бъркам цената но мисля че беше нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Преди хирургиите вляво има автосалон там има един нисан 1.6 бензин с клима и агу за около 5000, дано да не бъркам цената но мисля че беше нещо такова Такава информация също ми е ценна, защото ще обикалям доста по автокъщите и едно такова насочване ми е много полезно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 V mobile.bg gledah edin 95god Diesel 2000 kubika nov vnos na snimkata pone izglejdashe perfekten....cenata mu beshe 5300,no ako si dobur v pazurluka moje i pod 5 bona da go vzemesh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tarbanov Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 edin priatel prodava 2.0D 94 ili 95 sha te izlaja za okolo 5 bona eto ti ICQ 298-907-018 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Искам само да те ПРЕДОПРЕДЯ ! ако не знаеш де ! НА НИСАН ЧАСТИТЕ СА МНОГО СКЪПИ ! само те предипреждавам ! брат ми кара нисан и за смяна на САЕДИНИТЕЛ даде 500 кинта (+ - тук там още някой чарк ) за това искам само да те предипредя (ама ти сигорно знаеш) ! успех в намирането на кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Искам само да те ПРЕДОПРЕДЯ ! ако не знаеш де ! НА НИСАН ЧАСТИТЕ СА МНОГО СКЪПИ ! само те предипреждавам ! брат ми кара нисан и за смяна на САЕДИНИТЕЛ даде 500 кинта (+ - тук там още някой чарк ) за това искам само да те предипредя (ама ти сигорно знаеш) ! успех в намирането на кола <{POST_SNAPBACK}> Това го знам а и още 10-тки малки и големи нещица. Всичко е премерено, претеглено и изчислено. В този ценови диапазон това е най-добрия избор за мен а и за доста специалисти. Остава само да се появи добра оферта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JoroBoy Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Искам само да те ПРЕДОПРЕДЯ ! ако не знаеш де ! НА НИСАН ЧАСТИТЕ СА МНОГО СКЪПИ ! само те предипреждавам ! брат ми кара нисан и за смяна на САЕДИНИТЕЛ даде 500 кинта (+ - тук там още някой чарк ) за това искам само да те предипредя (ама ти сигорно знаеш) ! успех в намирането на кола <{POST_SNAPBACK}> A ti znaesh li kolko,kolko chesto Japonski-te koli vlizat v serviz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Влизат колкото да им се сменят консумативите На пето районно спира една примера, която се продава, май е на някой полицай, защото доста често я виджам там. Може да се завъртиш да видиш за какво става въпрос. Внимавай като купуваш , че има една междинка 96та година, с малко по-различна предница, за която страшно трудно се намират части. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 ot kakto imam knijka tova 6te re4e ot 8 godini karam samo iaponski avtomobili.napravil si mnogo dobar izbor.no mislia 4e koito i da e iaponski avtomobil da predpo4ete6 niama da napravi6 gre6ka.mazda,toyota,nisan,honda,bez zna4enie e !!!! pojelavam ti uspeh!!! ako jelae6 eventualno ne6to novovneseno,na invalid sa6to moje,obadi se na ......6te ti pi6a pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
joch Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Това го знам а и още 10-тки малки и големи нещица.Всичко е премерено, претеглено и изчислено. В този ценови диапазон това е най-добрия избор за мен а и за доста специалисти. Остава само да се появи добра оферта... <{POST_SNAPBACK}> Доуточнявам информация от вчера(по ICQ ) за един Nissan Primera тъмнозелен металик , дата на производство 1994, а не 1993, 1,6-16v, цена около 5000лв , а и нещо важно - не е каран в България Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Пичове, надъхаха ме днеска за дизел и вече приоритета е натам... Легенди се били носели за японските дизели. Така, че ако има оферти за дизел - тях ще ходя да гледам първи! Но това не значи, че съм се отказал от бензина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 [Primera 96 godina 2,0D 4000 bez mito ima i edna 1,6 benzin pak sa6tata godina 2800 bez mito Link to comment Share on other sites More sharing options...
sMARTBomber Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 [Primera 96 godina 2,0D 4000 bez mitoima i edna 1,6 benzin pak sa6tata godina 2800 bez mito Дай тел на PM да се чуем Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antonio Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Дай тел на PM да се чуем <{POST_SNAPBACK}> ima6 pm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.