Guest Stalan Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 NVIDIA GeForce 4 Ti 4200 64 MB/128 bit производител: Chaintech Начална цена 77 лв. Стъпка: 1 лев Блиц цена: 100 лв. Край на търга: 10 Април Eто и линк4е с пове4е INFO: КЛИК На стандартния въпрос за 4иповете на паметта 6те отговоря така: на снимките в линк-а се виждат перфектно 1:1 с моята са... Не е клоквана, и без това ми дава 9000+ (Селерон 2,4 512Рам) на 3DMark 2001. Има си кутия, кабел за TV [по желание Svideo/Svideo; Svideo/Composite (чинчове); Svideo/Euroscart], книжка и диск с драйвери (мога да драсна и най новия Forseware на nVidia при желание от купувача). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stalan Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Началната тръжна цена ве4е е 77 лв. Преди седмица същата такава без кутия, СД и кабелче бе продадена на доста по-висока цена... При4ината аз да я продавам е даунгрейд поради пренасочване на средствата към ЛМПС и привързването ми към стратегии неизисква6ти чак такива показатели на видеото Link to comment Share on other sites More sharing options...
zizirixo Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Началната тръжна цена се цмъкжа на 77 лв.Преди седмица същата такава без кутия, СД и кабелче бе продадена на доста по-висока цена... При4ината аз да я продавам е даунгрейд поради пренасочване на средствата към ЛМПС и приързването ми към стратегии неизисква6ти чак такива показатели на видеото <{POST_SNAPBACK}> навит ли си на Mx440(noname) AGP8X 64/128bit + $$ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stalan Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 навит ли си на Mx440(noname) AGP8X 64/128bit + $$ <{POST_SNAPBACK}> Мога да обсъдя подобна оферта след края на търга.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HaD3Zz Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Имаш 77 лв от мен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Stalan Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 КРАЙ на търга!!! Картата е притежание на HAD3ZZ za 77 лв. Ако той не се обади 6те пиша PM на офертите за замяна + доплащане... ЗА МОДЕРАТОРИТЕ: ЧАСОВНИКА ВИ НЕ Е СВЕРЕН! Още е с час назад... Моля да затворите темата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.