Jump to content
BulForum.com

www.ftl.com

L.O.T.R

Recommended Posts

Е всичките ни хубави сайтчета прецакаха тия!!!То ако стане така и с вареза за какво ни е интернет :angry1 :sick  :angry1

Ми погледни другата тема за фрии сървърите и ще разбереш за кво ти е интернета без warez. Баси хора ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ! Има и други начини за теглене!

Edit: iv_laz изпревари ме ;)

Хаха, какво се запускали IP-тата на Wareza бе. НСБОП едва ли знаят за нашия server, па и да знаят едва ли ще тръгнат да го ограничават, защото той е "Затворен" който не може да разбере за какво говоря, да се напъне и да мисли, да мисли ...

не бързайте да плачете кат бапки на погребение ;-))

оше е мътна водата , нека почакаме да се поизбистри зашото в българия нишо не става така като е било замислено

а warez-a ако падне ще е последен от всички защото си е ъндърграунт от край време , вижда се само от наща мрежа

а всички останали се виждат от цяла българия , така си мисля апък какво ще стане един господ знае

Вижте, свалете си нужните игри и програми (аз вече съм го направил, и то без да генерирам 10ГБ трафик :rolleyes: )

Работете си на Flash-a или на CorelDRAW-a след като вече сте си го свалили, цъкайте Diablo и всичко е ОК!

Да спрат ФРЕЕтата не означава да спрат ИНТЕРНЕТА!

Всички други услуги, като e-mail, chat и т.н. си остават!

Не е настъпил края на света! ;)

(това го казвам, за да успокоя както Вас, така и мен самия)

Искам да се обърна към админите или към по-знаещите:

Ъъъъ, как НСБОП ще открият местоположението на сървърите? Не може ли временно на адреса warez.ru да се постави друго съдържание? Пак казвам, не съм много наясно с нещата, затова питам.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...