L.O.T.R Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Скъпи приятели ,нещото от което повечето от нас се страхуваха започна да се случва ... Започват да затварят free сървърите Ако не ми вярвате вижте Това ,Надявам се само да не затворят warez-a P.S - sorry ,че съм объркал заглавието ,просто ми треперят пръстите Във връзка с разпоредбата на НСБОП от 24.03.2005 г. Екипът на FTLbg.comограничава достъпът до ресурсите на сайта до изясняване на окончателната разпоредба. Временно всеки потребител ще има достъп до собствената си директория само по ftp протокол. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bakara Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Сега е момента да направим по една прощална тема за всеки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 spoko0...sigurno e purvoaprilska shega... mislete pozitivno... P.S. imame li si warez i torenti shte se opravim... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Във връзка с разпоредбите на НСБОП от 24 Март,Дейта.БГ ограничава временно търсачката да открива само файлове под 100МБ и се ограничава търсенето на музикални файлове. От каталозите на Дейта.БГ са премахнати линковете за достъп. Уважаеми потребители, Във връзка с разпоредбите на НСБОП от 24 Март тази година сайта bubu.to ще търпи промени, като възнамеряваме да преминем изцяло на торент система. Ще разчитаме да запазите Вашата активност и ефективност, като същевременно се надяваме тези промени да не променят отношението Ви към сайта. bubuteam Всичко се случва.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Не, не е първоаприлска шега - с НСБОБ шега няма! Все пак аз БГ "фрий" сървърите съм си ги погребал отдавна, сега остава само официално да умрат. Никога не са могли да ми предоставят нещо свястно, освен факта, че "модерните" неща се качват там с доиста време закъснение. Вече много хора откриха, че може да търсят не "модерното", а хубавото по eMule. Скоро ще дойде времето, когато от доставчиците вече няма да се иска БГ трафик, а международен и тогава тежко им горко. Всеки, поне малко запознат с цените на трафика му е ясно разликата между БГ и международен . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ujas!!!Gadno 4e 6te durpame edna igra edna sedmica.I mbox.tv li 6te zatvariat 6toto toi mislia 4e e lokalen.Eto vi i IP-to na mbox-a kato uteha: \\169.254.22.3 Ako gi znaehte predi tova sujaliavam! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Начи...изненадан съм че дори и това стана. Не че няма пак да пуснат FTL ама наистина не съм очаквал и това да стане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Форума ще си остане ли на warez.ru??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Аз поне съм на ггбит и свалям с 500 кб/с и смятам да изпоизтегля 1/10 от wareza...Някви хубави игрички???Кога ще дойде и часът на warez.ru??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 SPoko nai veroqtno 6te oburnat si4ko na torenti. Svikvaite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tankis Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Какво е торенти??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 ftl e myrtvo otdavna SPoko nai veroqtno 6te oburnat si4ko na torenti. Svikvaite. <{POST_SNAPBACK}> az protiv nqmam ama EK seriozno trqbva da se zamislqt za skorostite 1. uploada mi e mnogo mnogo ograni4en za rabota s torenti 2. da pusnat pove4e lokalen ako nqkoj ot EK ima 4ast ot fail da moga da go svalqm po byrzo ot nego ina4e ot drugiq mesec (tozi se izlygah gadno) minavam na D ili nqkoj LAN (stoto na lan torenta moje da ti napravi i 10Mb) a i 3. trqbva pove4e free space na warez.ru da katerim pove4e ne6ta da ne gi svalqme vsi4ki po 100 pyti edno i sy6to ot vynka Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Правилно, ако ще минаваме изцяло на торенти, ще ни трябва доста по сериозен ъплоуд. Този, който в момента се предлага от Евроком за различните тарифи е крайно недостатъчен за торент системата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ооо ако ги обърнат на торенти ще е много гадно!!! WAREZ.RU is ALIVE!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ооо ако ги обърнат на торенти ще е много гадно!!!WAREZ.RU is ALIVE!!! <{POST_SNAPBACK}> Що? Ти изобщо ползвал ли си? Много сте ми интересни всички дето мрънкате с/у торентите. Ква е разликата дали ще дадеш search в warez или в някъв сайт за торенти(или в 5 дори)? Дори не се сваля чак толкова бавно колкото мрънкаха разни хора. Не че ne ползвам warez.ru,ама напоследък бачкам през 90% от времето с BitComet,просто защото нещата които ми трябват ги няма на server-а(ей ся май разбих илюзиите на някои от дечицата във форума,че в warez има всичко) Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 За вас не знам ама на мен ми отваря www.ftlbg.com без проблеми, та даже и свалям от него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Аз поне съм на ггбит и свалям с 500 кб/с и смятам да изпоизтегля 1/10 от wareza...Някви хубави игрички???Кога ще дойде и часът на warez.ru??? <{POST_SNAPBACK}> спокойно няма да дойде Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 na men si mi go otvarq i si darpam normalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
play_me Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 na men si mi go otvarq i si darpam normalno <{POST_SNAPBACK}> Да бе отваря го!!!!!!!!!!!!! преди малко беха изтапанчили един голям червен надпис НСБОП това си, онова си ....сега бачка Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 na men si mi go otvarq i si darpam normalno <{POST_SNAPBACK}> Баси! Верно! Все едно нищо не е станало! Странно,странно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
en3rgy Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 az pyk si imam nov podpis Link to comment Share on other sites More sharing options...
iv_laz Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Бати простаците майна и дата-та прецакаха. Във връзка с разпоредбите на НСБОП от 24 Март,Дейта.БГ ограничава временно търсачката да открива само файлове под 100МБ и се ограничава търсенето на музикални файлове. От каталозите на Дейта.БГ са премахнати линковете за достъп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ми и на мен засега ми бачкат всички ФРИИта, не знам за вас. На ГГБит съм. Само на Search-a в Датата излиза това: Във връзка с разпоредбите на НСБОП от 24 Март, Дейта.БГ ограничава временно търсачката да открива само файлове под 100МБ и се ограничава търсенето на музикални файлове. От каталозите на Дейта.БГ са премахнати линковете за достъп. Наистина не искам да затварят сървърите. Не съм много наясно с работата, но не може ли УАРЕЗ.РУ да "затвори" за няколко дни докато отмине шума? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Е всичките ни хубави сайтчета прецакаха тия!!!То ако стане така и с вареза за какво ни е интернет Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 става все по-лошо и по лошо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.