snake Posted August 16, 2003 Share Posted August 16, 2003 trqbvami emulator za playstation 2 rabotesht ako nqkoi znae ot kade moje da se nameri ili ima neka postva Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 16, 2003 Share Posted August 16, 2003 nqma Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted August 16, 2003 Share Posted August 16, 2003 nqma Rabote6t nqma o6te.Ima emulatori koito stigat do menuto na igrata i zabivat.6te trqbva da po4aka6 malko. Ina4e ako tarsi6 emulatori vij tozi site www.daxzone.tk Link to comment Share on other sites More sharing options...
furiozo Posted August 16, 2003 Share Posted August 16, 2003 venom, stana li veche edna godina ot kakto ti kaza che do edna godina shte ima emulator po povod na tova che az kazah "nqma, nqma i da ima" Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted August 17, 2003 Share Posted August 17, 2003 venom, stana li veche edna godina ot kakto ti kaza che do edna godina shte ima emulator po povod na tova che az kazah "nqma, nqma i da ima" Furiozo nego prava az emulatora za da ti kaja koga 6te izlezne moje da e sled 3 ili 4 godini se mi e taq az na emulatori mnogo mnogo ne raz4itam Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted August 18, 2003 Author Share Posted August 18, 2003 hora postvaite za emulator ako imate i li znaete za takav a ne si pravete chat v foruma ima i private mesages Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 18, 2003 Share Posted August 18, 2003 snakebg - казаха ти нещо - емулатор няма. А и в близките 1-2 години едва ли ще се появи щом досега такъв не е реализиран. Дори не вярвам да се направи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted August 18, 2003 Author Share Posted August 18, 2003 ti si golqm pesimist znaesh li te inkviziciqta predi e smqtala che zemata e ploska ama ne topredi horata sa misleli che ne moje da stupi chovek nalunata ama stupi ta za edin emulator za nqkva si konzola da ne moje da se napravi haha smesheno izkazvane dreamer ama mnogo mai go kazvash na inat i sus zloba stoto az drugo obesnenie nqmam . kogato predi godinikogato veche beshe navlqzla konzolata psx masovo v bulgaria imashe samo edin oficialen bleem koito dori i sega ne podurja cvsichki igri i edin drug emupropsx ili nesto takova iamshe sumati plugini kadeto trqbvashe damuse slaga i ot gore na tva i bios za samata konzola a sega ima emulator na koito vurvqt dage i po dobre ot samata konzola igrite taka che ne znam zasto nqma da moje da se napravi emulator . prosto trqbva da sedne nkoi kaduren programist ili hacker koito ima pulnata specifikacqi na dadenatakonzola i da napishe software tva e polojenieto kvo da ne mislish che ps2 e nesto izvunzemno padnalo ot nebeto. ta da ne znaem kak raboti i tam vsichkite mu specifikacii . mislq che v nai skoro vreme ste imame raboteshemulator za ps2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted August 18, 2003 Share Posted August 18, 2003 Сметни кога излезе PS2... прецени какво имаме досега като емулатор. Виж същото при други конзоли. Прецени пак. Ти да не мислиш, че на света няма кадърни програмисти, че досега никой не е могъл да направи емулатор? Да не мислиш, че кадърните програмисти са точно 11 и случайно само 2-ма от тях имат интерес да направят такова нещо, но по една случайност единия наскоро е останал без ръце, без които не може да пише и е онемял при случилото се, при което е изгубил ръцете си. И за съжаление в близките 1-2 години едва ли ще се развие приемането на мозъчни сигнали в идеален вид. Да не кажа, че не вярвам да се случи въобще. Да се върнем на останалият ни 1 кадърен програмист. Ами той... понеже е гениален хакер и ще прекара 15.6 години в затвора за хакване и създаване на емулатор са бъдеща супер-уникална конзола с 512000 битов криптиран код за сигурноста, която дори още не е била създадена, и след излежаването на присъдата ще има доживотна забрана да докосва компютър... life sux дет' се вика reality feels the same. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted August 18, 2003 Share Posted August 18, 2003 :allien snakebg begai na google ve dupe da se ubedish che nqma...ko zanimavash noaroda kaza ti se che nqma :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeNoM_2431 Posted August 19, 2003 Share Posted August 19, 2003 A we snakebg kolko hora sa nujni za da ti obesnqt 4e nqma o6te PS2 emulator Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted August 19, 2003 Share Posted August 19, 2003 :allien Vapros: Kolko hora sa nujni da obqsnat na snakebg che nqma emulator za PS2 ? Otgovor: N na broi :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
snake Posted August 19, 2003 Author Share Posted August 19, 2003 dobre za sega nqma za ps2 a za sega cd mi trqbva a toq ggens nesto neraboti neste da bootva za sega cd akko nqkoi znae emulkator za sega cd da postva Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.