Shiro Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Купувам цифров фотоапарат, изискванията са следните: - Най-важното: да е с хубави лещи (да прави снимки с много добро качество) => нещо от тип - Olympus, Nikon, Sony ... - Да има поне 3x Optical Zoom, Digital Zoom-а хич не ме интересува, мога натискам '+' на клавиатурата - Да е малък - Изобщо не ми трябва голяма резолюция - Да прави клипчета със звук и да не са ограничени Общо взето давайте всякакви предложения, но не се интересувам от апарати от ниските класове. Най-важното - предпочитам да дам повече пари за по-добро качество на снимките отколкото за голяма разделителна способност. Ако някой има забележки по изискванията ми, нека да каже, не съм много опитен с апаратите. Също така ако можете да ми дадете насоки откъде да си купя такова животно или какво точно е най-добро да се купи за тези пари ще съм благодарен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
laury Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 аз наскоро си купих апарат-canon power shot a400. мисля че отговаря на твоите изисквания. имаи в предвид че след като го купиш ще ти трябва зарядно,хубаво и с две батерии по 2000mAh стрва поне 35 лв.следващич харч е за катра,колкото по-голяма толкова повече снимки,цена зависи от големината и вида. така че тези 300-400 лв които си приготвил ще те оправят на магия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ей, това е което ти трябва. Наскоро си взех W12(разликата от W1 е, че моя има 2 допълнителни батерии, оригинален калъф и е черен) Отговаря на всичките ти изисквания Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 W1 наитина е чудесен, но нов е 600лв, а ако ще го зимам втора ръка предпочитам да е от някой от "околията". Ако някой продава такова нещо давам 400лв Иначе зарядно си имам и то много хубаво. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mirage Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Samo iskam da te predupreda da ne vzima6 kamera bez garanciq, za6toto mnogo lesno se povrejdat (pri naj lekoto udar4e) i 6te ti izleze soleno ako niama6 garanciq kasmet Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 W1 наитина е чудесен, но нов е 600лв, а ако ще го зимам втора ръка предпочитам да е от някой от "околията". Ако някой продава такова нещо давам 400лв Иначе зарядно си имам и то много хубаво. <{POST_SNAPBACK}> Моя го взех за 589, преди 2 седмици. Успех в търсенето Link to comment Share on other sites More sharing options...
i80386 Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 След две седмици ще продавам NIKON SQ 3Mpix, 3x оптично увеличение. Може да се види тук: http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html Пълен комплект - зарядно и пр. + две карти 16MB и 128MB. Прави отлични снимки и е много компактен. За 350 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivoru Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 zemi si panasonic s le6ti leika. vij v tehnomarket evropa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 i80386: Аз съм първият на опашката като го пуснеш за продан! А колко му е реалната цена? Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 zemi si panasonic s le6ti leika. vij v tehnomarket evropa. <{POST_SNAPBACK}> kakvi sa tiq leshti, dai primer za takyv aparat Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 Zemi si Canon Powershot A510, otgovarq na iziskvaniqta ti ot tuk: http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09013541 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Zemi si Canon Powershot A510, otgovarq na iziskvaniqta ti ot tuk: http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09013541 <{POST_SNAPBACK}> Много пари бе Иначе вярно е перфектен. А някой може ли да ми каже други апарати, които правят филмчета 640x480 ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
levent_7 Posted April 3, 2005 Share Posted April 3, 2005 Аз попаднах на ТОВА надявам се, че бях полезен. Ако проявиш интерес мога да ти помогна за апарата. Имам взаимоотношения със сигурни хора от гр.Добрич. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 4, 2005 Author Share Posted April 4, 2005 levent_7: много благодаря за предложението за съдействие, но да купуваш нещо втора ръка от човек от друг град наистина си е доста занимавка, а и този самсунг има сериозни проблеми с батериите, доколкото четох ревютата. В смисъл кара удивително малко. Също така снимките на този клас самсунзи не си заслужават за парите, просто качеството не е на добро ниво, а и това дето вика пича, че на тъмно са "шумни" си е меко казано - трагедия са. Ще търся по-добро предложение, иначе пак мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Много пари бе Иначе вярно е перфектен. А някой може ли да ми каже други апарати, които правят филмчета 640x480 ? <{POST_SNAPBACK}> Тук е по-евтин. Има обаче ограничение в заснимането на видеоклип. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 Ranko: а центите с ДДС ли са? Сигурно ли е да си купя нещо оттам? Някой пазарувал ли е оттам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaleko Aleko Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Ranko: а центите с ДДС ли са? Сигурно ли е да си купя нещо оттам? Някой пазарувал ли е оттам? <{POST_SNAPBACK}> Мисля, че са крайни. Доста проучвах преди да си купя (мислех от там да си вземам - чух само добри отзиви за тях), обаче като попаднах на това Sony W12 (при тях нямаше) реших, че точно това ми трябва. Доставката отнема доста време - 2-3 семици. Тук е описано всичко. Нещото което наклони везните към сонито е, че отзивите за А510 и А520 не бяха много ласкави, както за предишни модели на канон. Успех с покупката Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deathzone Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Мисля, че са крайни. Доста проучвах преди да си купя (мислех от там да си вземам - чух само добри отзиви за тях), обаче като попаднах на това Sony W12 (при тях нямаше) реших, че точно това ми трябва. Доставката отнема доста време - 2-3 семици. Тук е описано всичко. Нещото което наклони везните към сонито е, че отзивите за А510 и А520 не бяха много ласкави, както за предишни модели на канон. Успех с покупката <{POST_SNAPBACK}> Как се изпълнява гаранцията по стоката, иначе цените им са много добри, но мен ме притеснява, че ако си взема нещо и се развали ще пия една студена вода Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shiro Posted April 5, 2005 Author Share Posted April 5, 2005 Така: оговорих се да си купя Nikon Coolpix 4200 втора ръка за 400 лева + 256 SD + батерия + калъф. Искам да знам какво мислите - добър ли е апаратът и дали си заслужава. Ето го на няколко места, където се продава в България: etronicsbg.com, digital-flash.com, market.dir.bg и в един известен сайт за ревюта: steves-digicams.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.