Jump to content
BulForum.com

Купувам цифров фотоапарат

Recommended Posts

Купувам цифров фотоапарат, изискванията са следните:

- Най-важното: да е с хубави лещи (да прави снимки с много добро качество) => нещо от тип - Olympus, Nikon, Sony ...

- Да има поне 3x Optical Zoom, Digital Zoom-а хич не ме интересува, мога натискам '+' на клавиатурата

- Да е малък

- Изобщо не ми трябва голяма резолюция

- Да прави клипчета със звук и да не са ограничени

Общо взето давайте всякакви предложения, но не се интересувам от апарати от ниските класове. Най-важното - предпочитам да дам повече пари за по-добро качество на снимките отколкото за голяма разделителна способност.

Ако някой има забележки по изискванията ми, нека да каже, не съм много опитен с апаратите. Също така ако можете да ми дадете насоки откъде да си купя такова животно или какво точно е най-добро да се купи за тези пари ще съм благодарен.

аз наскоро си купих апарат-canon power shot a400.

мисля че отговаря на твоите изисквания.

имаи в предвид че след като го купиш ще ти трябва зарядно,хубаво и с две батерии по 2000mAh стрва поне 35 лв.следващич харч е за катра,колкото по-голяма толкова повече снимки,цена зависи от големината и вида.

така че тези 300-400 лв които си приготвил ще те оправят на магия.

Ей, това е което ти трябва.

Наскоро си взех W12(разликата от W1 е, че моя има 2 допълнителни батерии, оригинален калъф и е черен)

Отговаря на всичките ти изисквания :)

W1 наитина е чудесен, но нов е 600лв, а ако ще го зимам втора ръка предпочитам да е от някой от "околията". Ако някой продава такова нещо давам 400лв :) Иначе зарядно си имам и то много хубаво.

W1 наитина е чудесен, но нов е 600лв, а ако ще го зимам втора ръка предпочитам да е от някой от "околията". Ако някой продава такова нещо давам 400лв :) Иначе зарядно си имам и то много хубаво.

Моя го взех за 589, преди 2 седмици.

Успех в търсенето

След две седмици ще продавам NIKON SQ 3Mpix, 3x оптично увеличение. Може да се види тук: http://www.steves-digicams.com/2003_reviews/nikonsq.html

Пълен комплект - зарядно и пр. + две карти 16MB и 128MB. Прави отлични снимки и е много компактен.

За 350 лв.

Zemi si Canon Powershot A510, otgovarq na iziskvaniqta ti ot tuk: http://www.kkelectronics.com/product_detai...uct_id=09013541

Много пари бе :( Иначе вярно е перфектен. А някой може ли да ми каже други апарати, които правят филмчета 640x480 ?

Аз попаднах на ТОВА надявам се, че бях полезен. Ако проявиш интерес мога да ти помогна за апарата. Имам взаимоотношения със сигурни хора от гр.Добрич.

levent_7: много благодаря за предложението за съдействие, но да купуваш нещо втора ръка от човек от друг град наистина си е доста занимавка, а и този самсунг има сериозни проблеми с батериите, доколкото четох ревютата. В смисъл кара удивително малко. Също така снимките на този клас самсунзи не си заслужават за парите, просто качеството не е на добро ниво, а и това дето вика пича, че на тъмно са "шумни" си е меко казано - трагедия са. Ще търся по-добро предложение, иначе пак мерси.

Много пари бе :( Иначе вярно е перфектен. А някой може ли да ми каже други апарати, които правят филмчета 640x480 ?

Тук е по-евтин. Има обаче ограничение в заснимането на видеоклип.

Ranko: а центите с ДДС ли са? Сигурно ли е да си купя нещо оттам? Някой пазарувал ли е оттам?

Мисля, че са крайни. Доста проучвах преди да си купя (мислех от там да си вземам - чух само добри отзиви за тях), обаче като попаднах на това Sony W12 (при тях нямаше) реших, че точно това ми трябва. Доставката отнема доста време - 2-3 семици. Тук е описано всичко. Нещото което наклони везните към сонито е, че отзивите за А510 и А520 не бяха много ласкави, както за предишни модели на канон.

Успех с покупката :)

Мисля, че са крайни. Доста проучвах преди да си купя (мислех от там да си вземам - чух само добри отзиви за тях), обаче като попаднах на това Sony W12 (при тях нямаше) реших, че точно това ми трябва. Доставката отнема доста време - 2-3 семици. Тук е описано всичко. Нещото което наклони везните към сонито е, че отзивите за А510 и А520 не бяха много ласкави, както за предишни модели на  канон.

Успех с покупката :)

Как се изпълнява гаранцията по стоката, иначе цените им са много добри, но мен ме притеснява, че ако си взема нещо и се развали ще пия една студена вода :angry1

Така: оговорих се да си купя Nikon Coolpix 4200 втора ръка за 400 лева + 256 SD + батерия + калъф. Искам да знам какво мислите - добър ли е апаратът и дали си заслужава.

Ето го на няколко места, където се продава в България: etronicsbg.com, digital-flash.com, market.dir.bg и в един известен сайт за ревюта: steves-digicams.com

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...