Jump to content
BulForum.com

Lan Party @ Plovdiv #3

Recommended Posts

За съжаление няма да мога да дойда с щайгата ми поради проблеми с монитора ми но ще дойда да видя каква ще е хавата и да видя някой стари муцуни :)

И аз така ша направа.

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply
s dva dymi      BE6E JESTOKO    koito ne doide izpysna nogo !!!!!!!!!

Мда съгласен съм беше доста добре макари не доидоха 100 човека както се очакваше.. :unsure: Поне аз не оспях да ги преброя толкова... :blink:

Но определено ако не бях отишал не вярвам другаде да бях видял на живо OVERCLOCK 100% :wacko: :wir :wacko: :wir

че то свърши ли ве ? :(

ай давайте снимките да си насваля :)

ПС: аз снощи бях бе ;)

Мда свърши за жалост снимки не знам кой ще качва а за снощи те видяхме спокойно... Се пак беше единствения човек който ми каза да не пуша в салона.. :bgrin:

Мда съгласен съм беше доста добре макари не доидоха 100 човека както се очакваше.. :unsure: Поне аз не оспях да ги преброя толкова... :blink:

Но определено ако не бях отишал не вярвам другаде да бях видял на живо OVERCLOCK 100% :wacko:  :wir  :wacko:  :wir

Мда свърши за жалост снимки не знам кой ще качва а за снощи те видяхме спокойно... Се пак беше единствения човек който ми каза да не пуша в салона.. :bgrin:

ти наред ли си ве ? аз да ти се карам че пушиш ? брех .. едва ли ..

с ква тениска бях :P (

ПС: розова на сини лентички ;)

ти наред ли си ве ? аз да ти се карам че пушиш ? брех .. едва ли ..

с ква тениска бях :P (

ПС: розова на сини лентички ;)

Е не съм казвал че си ми се скарал пък и закво да ми се караш като и ти беше палнал фасче вътре в салона :P просто ми изръси нещо от рода че не давали да се пуши вътре и да ходя в саблекалнята, че вие там сте пушили :huh: Аве както и да е само се учудих че не видях теб с котия а само теб.. :blink: Нали щеше да правиш и за тва парти нова кутиика..

абе небеше лошо ама нищо лично миналото парти беше доста по-добро според мен поради 3 причини

1 нета тоя път беше ужасен.....интернешанала беше отврат....Бгто беше доста лагаво....абе единственото хубаво беше че уареза на лан гейм още не са го спряли та надърпах доволно квото ми трябваше

2 тоя пъ незнам защо дойдоха по-малко хора от миналото парти...:/ имаше доста по-малко модвани кутии и въобще нешо липсваше тръпката от тва да видиш мноооо ПЦта на 1 място просто щото нямаше чак толкова много Пцта на 1 място:(

3 и основно тоя път организаторите мнооооого се изложиха с игрите тва според мен се получи заради оная от Канал 3 ама както и да е....значи кво не ми хареса.......в заявките за партито бях написал 3 игри....NFSU2,Brood War i Jedi Academy...значи Brood въобще нямаше и никой непита което на мен ми е странно защото тая игра е култова и според мен щеше да има доста желаещи...макар че можеби пак инсомния щеше да го спечели ама тва няма значение.....на NFSU2 стана най-голямата глупост която съм виждал....по какъв точно начин решихте да дадете служебна победа на ония пич?!?!?!значи когато 1 събирахте играчи бях там 2 записахме се 8...след тва се оказа че 2 пича трябва да дърпат играта от мен понеже я нямаха и съответно през тва време(докъто я дърпаха) още 2 пъти отидохме отпред да се покажем че сме искали да играем на турнира....накрая когато оная съвсем очевидно започна да се изнервя влезнах във сървара който същия пич(дето му ддохте победата) беше направил макар че от мене още дърпаха и бях готов да играя така и в момента в който влезнах пича развали сървара.....след 2 мин излезна някой от организаторите и каза че победата му се присъждала служебно?!?!?!!? е ся кажете ми тва на кво мяза?!?!?! не ми е до играта несъм умрял за една оригинална игра ама вапроса беше състезание да стане...да неговорим че след тва цяла вечер зад мен едни пичове играеха постоянно НСФ и ако бяхте изчакали малко щеше да има супер много желаещи....

та за Jedi Academy .....абе аз наистина немога да разбера по какви критерии ги избрахте игрите за турниритр.....пример....за НФС бяхме 8 човека(ушким) за ДжА бяхме 11!!!!!!!! иси казахме че искаме да се направи турнир....ама организаторите казали че нямало награди за такъв турнир...при което ние се съгласяваме не че бяхме тръгнали за награди ама дет се вика и в ЕК сървара можем да си направим турнир разлика няма.....тва добре обаче след малко започват да се раздават всякакви награди за канадска борба?!?!!?за стоене на 1 крак!?!?!?!?!?? за ядене на вафла?!?!?!?!?!?!?!?!!?!? и от цялата работа неразбрах кво им пречеше да отделат 1 мишка и 2 пада за награди на ДжА турнир??!?!?!?!да неговорим че после се организира Quake 3 турнир който небе заплануван:/....абе въобще беше доста глупаво измислено цялото нещо с игрите....аа да и впрочем другия път като правите турнири гледайте да са вечерта защото през деня слънцето пече и става доста по-трудно да се играе......незнам аз като цяло съм абсолютно разочерован от партито дано поне снимките са хубави:/

Относно участниците на Лан Партито мога да кажа няколко неща:

1.Миналата година партито се обяви 2 месеца преди да се състои за разлика от тази когато времето беше само 1 месец!

2.Миналата година организатори бяха все пак JIS и Shade!!Те бяха организирали първото Лан Парти и всички знаеха че първото се получи добре следователно и второто ще е добро!Тази година мисля че повечето немислиха че shadowhand и akeyzerr ще се справят с организиацията но аз мисля че те бяха перфектни :) Справиха се отлично !

3.Аз мисля че на това Лан Парти нямаше толкова много моднати кутии защото както видях бая голяма чат от участниците бяха някви лапета дошли да си цъкат само игри в мрежа!

4.По-малко хора доидоха на партито може би и защото са заети с подготовка за различни изпити или пък в самия ден да са имали изпит или пък да са заети :)

абе за няколкото часа дето бях там ... видях че всичко си беше ... даже малко повечко от на ниво .. имаше много хора в екипа на "шефовете" и затва се получи малко объркано :/

споко Ноември месец JIS и Shade пак ще се постарят за вас ;)

но и ще търсим помощта на shadowhand (се пак и той е направил не малко връзки покрай това парти) и ще стане още по-яко ;)

мислих си даже да го направим за 2 нощти :) ама нещо се бързате да си ходите като се съмне :P ...

ПС: абе кога ще е тва предаване и по коя програма че искам да гледам :)

тая мацка само трябваше да попее ве майнаааааааааааа, аз тва чаках :D

абе за няколкото часа дето бях там ... видях че всичко си беше ... даже малко повечко от на ниво .. имаше много хора в екипа на "шефовете" и затва се получи малко объркано :/

споко Ноември месец JIS и Shade пак ще се постарят за вас ;)

но и ще търсим помощта на shadowhand (се пак и той е направил не малко връзки покрай това парти) и ще стане още по-яко ;)

мислих си даже да го направим за 2 нощти :) ама нещо се бързате да си ходите като се съмне :P ...

ПС: абе кога ще е тва предаване и по коя програма че искам да гледам :)

тая мацка само трябваше да попее ве майнаааааааааааа, аз тва чаках :D

Следващата неделя от 11:30 К3 и Повторение Сряда от 12:00

Явно има и две страни на гледна точка. Благодаря както за добрите, така и за лошите отзиви. Ще се стараем още по-добре да го направим за нататък.

За NFSU2 чисто и просто се яви само един човек при повикванията. Спокойно можеше да дойдат всички и който има някакви проблеми да каже, но уви.

Аз, Shade и Akeyzerr говорихме след закриването на партито и решихме следващото да бъде Октомври месец. Още от сега започваме да се занимаваме сериозно с организацията за следващото парти и се надяваме да направим нещо много по-добро като организация, мащабност, турнири и тн. Обсъжда се и идеята да се направи началото на самото парти Петък вечер, цяла събота и в Неделя сутринта да приключи. Така ще има повече време за игри, спане и почивки за всички. До тогава това остават само варианти, които се надяваме да постигнем.

Снимките ще бъдат качени до няколко дни, тъй като са много и имат нужда от обработка. Ще качим и видео записите след като бъдат обработени от камерата.

Мен лично адски много ме накефи партито, надявам се и на вас да е харесало.

Благодаря на всички, които участваха и уважиха труда на нас организаторите(shadowhand, Akeyzerr). Адски много благодаря на Shade и BirthDecline, без които нямаше да имаме мрежата в залата и на JIS, без който нямаше да имаме залата :D.

Партито беше много добро! Аз лично много се накефих и съм много доволен!

А за мрежата, аз и Birth Decline можем да се похвалим само с ~15 конектора брак!! И сме супер доволни от себе си :)

btw, събудих се в 08.00 тази сутрин след 14 часов сън!

На мен също много ми хареса парти-то и мога да кажа едно голямо браво...ИЗдънки нямаше според мен а организацията беше много на ниво. Спонсори колкото искаш, награди много, настроение също имаше само дето верно нямаше много моднати кутии но за следващия път всички да се стягат и да правим едно модинг състезание което да се запише в историята на лан парти-тата :) Направи ми впчеатление че доста от хората от старата школа ги нямаше... нито Лорд Гудо-то нито Джис-4о нито Райбера .. :D Пуу до Октомври още колко много време има....

За К3 ясно а знаете ли по Евроком-а кога ще го дават, защото и те бяха там...

Още веднъж браво на организаторите.... беше ми изчезнал ентусиазмът за модване на кутия затова дойдох със старата обаче тръпката се завърна и в най-скоро време почвам новия проект ;)

Поздрави jony_X

Абе някои доволно някои не няма значение имаше лан парти беше готино се пак следващото пак там и тва е :D Мерси на организаторите и наистина ако следващото е от петак до неделя просто супер :P но дано следващото организацията да е още по добта така няма да има недоволни а само доволни а щом сички са доволни и организаторите ще са доволни ;) Аиде респект и тва е :P

• 3 weeks later...

Мда това с изпитите е много точно казано. Съвпадна с мойта сесия пък тя е ад. Ноември пак съвпада но със дипломната ми защите абе дано стане нещо та да дойда и аз NFS ще има предполагам. Дайсе снимките да позяпам и аз все пак любопитството гризе.

• 1 month later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...