Lord_Gudo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 По-хубаво по-малко хора за к'во да се изсипят 1 камара келеши които да зяпат и да пипат всичко ако има такова нещо ще стане 1 огромна сбирщина от геймъри и цялата идея за това парти става супер тъпа. За мен е по-добре да сме ако трябва и 30 души но всичко да е точно и спокойно ако се окаже че има много лапета които да зяпат аз от сега се отказвам да идвам то не стига че ще сме над 90 души ами и да се изсипят най-малкото 100 лапета ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Spoko koito ne e VIP kat nas nqma da idva......A puk ako ne si zabelqzal seki ima pravo samo na edin pridrujitel... taka 4e ne moje da se navudi s mnogo hora.A kakto kazah az moje da se regna samo i edinstveno zarad LValifikaciite, ina4e nqmah namerenie da idvam, no sega 6e razmisliq.V4era kat si govorihme s Shade ni6to ne kaza i sq sha mu se karam, 6tot super slu4aino gi videh - gledam si az saita na Hoffclub i vijmdam moito daskalo domakin na ESWC kvalifikacii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 20, 2005 Author Share Posted April 20, 2005 Целта ни не е да съберем възможно най-много хора. Ако исках да го направя така щях да организирам партито в София и да разлепя плакатите 1 месец по-рано. Сега слагам лимит на записаните до 100, тъй като трудно ще се поберем повече в залата. Не знам кой обяви напред-назад, че това се направи с главната идея да се провеждат квалификации, но това с пълни глупости. Ще се стремим лан партито да го направим оптимално добро. От вас се изисква единствено ентусиазъм и добро настроение . Всичко друго оставете на нас . Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Пичове и организатори само да уточним ако като на миналото Lan_party пак има някви с буфери няма да ги жала ми направо ще си зема усилватела с 2х200 с 2 свадбарски тонколони на един приятел и да бутаме даскалото предлагам наи добре да се земат мерки тея които пак са решили да показват музика а не PC-та да бъдат лишени от награди и нет защото тва си е Lan_party не дискотека дето тряя да слушаме предпочитаната от някои си музика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 Сигурно ще има такива които ще са с някви уникални системи и ако почнат ми наливат няква чалгия или техно ... ... ако дойда с ПЦ ще нося големите колони с усилвателя в колата и при евентуални проблеми с музикалното оформление ще има ( Feel The Power of Metal ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 zabraneno e da se nosqt koloni pro4eti v glavniq sait tam si pi6e Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 То и на миналите 2 беше забранено да се носят колони но имаше хора със ситеми 5.1 които ми надуха главата ... много добре знам правилата но нали все ще има някой келеш да се изфука с яката си системка която мама и тати са му купили и ще се направи на голямата работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 zabraneno e da se nosqt koloni pro4eti v glavniq sait tam si pi6e <{POST_SNAPBACK}> Ехееее аре стига ве не съм ги прочел щото то и на миналото го пишеше същото и на миналото беше забранено и кво ??? Имаше ли 2-ма с буфери?>ИМАШЕ! тогава не ми изтъкваи кво пише знам кво пише ама не аз на миналото си стоварих системата и надувах кво ли не... Като си сложа слушалките не мога си слушам моита музика ами чувам тая на другите Не го приемаи на вътре ама ако и на тва не се земат мерки пак ще ги има такива с буферчета дето не са дошли на Lan_Party ами както казах вече на диско... @Lord_Gudo RespecT ще се видим там.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 mi i ako sq ima otiva6 i my durpa6 kabeliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 mi i ako sq ima otiva6 i my durpa6 kabeliti <{POST_SNAPBACK}> Добре ве аз не мога да разбера ти ли не мислиш или аз си дрънкам напразно Аз точно тва се опитвам да кажа че е най-добре да си земат мерки организаторите и да няма тъпи изпълнения се пак тва е лан парти и мисля че всички се събираме там за да обменим малко опит, да си ги премерим (PC-тата) да се състезаваме и т.н. Мисля че е напълно излишно да се коментира по тая тема вече само я пълним. Според мен си е най-добре да се земат мерки и след тва да кажем едно браво на организаторите освен ако няма други тъпи изпълнения Просто не е начинът да му дръпнеш кабелчето а стиа ве майнааа надявайте се петък да успеен за напраим мрежата че си ебало майката тва <{POST_SNAPBACK}> Не се и съмнявам че ще успеете Се пак няма да ви е за 1-ви път Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 20, 2005 Share Posted April 20, 2005 а стиа ве майнааа надявайте се петък да успеен за напраим мрежата че си ебало майката тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
shadowhand Posted April 21, 2005 Author Share Posted April 21, 2005 Музика от участващите няма да се пуска! Наш човек от екипа ще пуска през деня музика, която да не е особено силна и да не пречи на никого, а само да ви дава повече настроение. Късно вечерта - Live MIX! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 awe shadowhand zapisah se ama ne6to ne moe se vida v spisaka Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Е той списъкът де не се пише сам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 awe malko tup vupros ama stolovi 6a trq li si nosim ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 Ne we........Sha ima stolove ot klasnite stai mai.................Leko neudobno ama se pak sme sviknali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted April 21, 2005 Share Posted April 21, 2005 ae we minavat ve4e 2 dena i me nqma v spisaka . trq da znam ako ne6to e stanalo da se regna pak nqma samo se razkarvam TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZaBeTo Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Spokoino we. TI kat otide6 misli6 li 4e nqkoi 6a ta vurne?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 e znam li Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shade Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 Само записали се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 че как ше ги следите бе ? аз мога да видя някое има в списъка и да каже че съм аз махнете списъка от полезрението на простолюдието Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 За съжаление няма да мога да дойда с щайгата ми поради проблеми с монитора ми но ще дойда да видя каква ще е хавата и да видя някой стари муцуни Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 AE WE ZAKVO ME NQMA v spisaka basi trq6e pone kat se regva6 ti pra6tat mail da se razbere dali e validna registraciqta i sq ytre samo 6a se razkarvam TT Link to comment Share on other sites More sharing options...
petko_2004 Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 За съжаление няма да мога да дойда с щайгата ми поради проблеми с монитора ми но ще дойда да видя каква ще е хавата и да видя някой стари муцуни <{POST_SNAPBACK}> Аххх кофти ама кво да се прай.. AE WE ZAKVO ME NQMA v spisaka basi trq6e pone kat se regva6 ti pra6tat mail da se razbere dali e validna registraciqta i sq ytre samo 6a se razkarvam TT <{POST_SNAPBACK}> Спокойно ве братле и аз като се записах чаках 3 дена някъде да ме добавят ама не им мрънках пък и неска правят мрежата за утре пък щом си се записал ня вярвам утре като доидеш да те върнат.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleepyman Posted April 22, 2005 Share Posted April 22, 2005 dano da ne me vurnat 6a zema mqstoto na Lord_Gudo ako me vurnat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.