Jump to content
BulForum.com

Lan Party @ Plovdiv #3

Recommended Posts

По-хубаво по-малко хора за к'во да се изсипят 1 камара келеши които да зяпат и да пипат всичко ако има такова нещо ще стане 1 огромна сбирщина от геймъри и цялата идея за това парти става супер тъпа. За мен е по-добре да сме ако трябва и 30 души но всичко да е точно и спокойно ако се окаже че има много лапета които да зяпат аз от сега се отказвам да идвам то не стига че ще сме над 90 души ами и да се изсипят най-малкото 100 лапета ...

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Spoko koito ne e VIP kat nas nqma da idva......A puk ako ne si zabelqzal seki ima pravo samo na edin pridrujitel... taka 4e ne moje da se navudi s mnogo hora.A kakto kazah az moje da se regna samo i edinstveno zarad LValifikaciite, ina4e nqmah namerenie da idvam, no sega 6e razmisliq.V4era kat si govorihme s Shade ni6to ne kaza i sq sha mu se karam, 6tot super slu4aino gi videh - gledam si az saita na Hoffclub i vijmdam moito daskalo domakin na ESWC kvalifikacii. :pirate :pirate

Целта ни не е да съберем възможно най-много хора. Ако исках да го направя така щях да организирам партито в София и да разлепя плакатите 1 месец по-рано. Сега слагам лимит на записаните до 100, тъй като трудно ще се поберем повече в залата.

Не знам кой обяви напред-назад, че това се направи с главната идея да се провеждат квалификации, но това с пълни глупости. Ще се стремим лан партито да го направим оптимално добро. От вас се изисква единствено ентусиазъм и добро настроение :punk . Всичко друго оставете на нас :).

Пичове и организатори само да уточним ако като на миналото Lan_party пак има някви с буфери няма да ги жала ми направо ще си зема усилватела с 2х200 с 2 свадбарски тонколони на един приятел и да бутаме даскалото предлагам наи добре да се земат мерки тея които пак са решили да показват музика а не PC-та да бъдат лишени от награди и нет :D :D :D защото тва си е Lan_party не дискотека дето тряя да слушаме предпочитаната от някои си музика... :angry: :angry1

Сигурно ще има такива които ще са с някви уникални системи и ако почнат ми наливат няква чалгия или техно ... :argue :hump: :starwars: :devil ... ако дойда с ПЦ ще нося големите колони с усилвателя в колата и при евентуални проблеми с музикалното оформление ще има :punk :punk :punk ( Feel The Power of Metal ) :devil

То и на миналите 2 беше забранено да се носят колони но имаше хора със ситеми 5.1 които ми надуха главата ... много добре знам правилата но нали все ще има някой келеш да се изфука с яката си системка която мама и тати са му купили и ще се направи на голямата работа.

zabraneno e da se nosqt koloni pro4eti v glavniq sait tam si pi6e

Ехееее аре стига ве не съм ги прочел щото то и на миналото го пишеше същото и на миналото беше забранено и кво ??? Имаше ли 2-ма с буфери?>ИМАШЕ! тогава не ми изтъкваи кво пише знам кво пише ама не аз на миналото си стоварих системата и надувах кво ли не... Като си сложа слушалките не мога си слушам моита музика ами чувам тая на другите :sayjin :angry1 Не го приемаи на вътре ама ако и на тва не се земат мерки пак ще ги има такива с буферчета дето не са дошли на Lan_Party ами както казах вече на диско... :angry:

@Lord_Gudo RespecT ще се видим там.. :punk

mi i ako sq ima otiva6 i my durpa6 kabeliti

Добре ве аз не мога да разбера ти ли не мислиш или аз си дрънкам напразно :blink: :blink: :confused Аз точно тва се опитвам да кажа че е най-добре да си земат мерки организаторите и да няма тъпи изпълнения се пак тва е лан парти и мисля че всички се събираме там за да обменим малко опит, да си ги премерим (PC-тата) да се състезаваме и т.н. Мисля че е напълно излишно да се коментира по тая тема вече само я пълним. Според мен си е най-добре да се земат мерки и след тва да кажем едно браво на организаторите освен ако няма други тъпи изпълнения ;) Просто не е начинът да му дръпнеш кабелчето :huh:

а стиа ве майнааа  :rolleyes:

надявайте се петък да успеен за напраим мрежата  :D

че си ебало майката тва :(

Не се и съмнявам че ще успеете :rolleyes: Се пак няма да ви е за 1-ви път :woot

Музика от участващите няма да се пуска! Наш човек от екипа ще пуска през деня музика, която да не е особено силна и да не пречи на никого, а само да ви дава повече настроение. Късно вечерта - Live MIX!

че как ше ги следите бе ? :P

аз мога да видя някое има в списъка и да каже че съм аз :)

махнете списъка от полезрението на простолюдието :D

За съжаление няма да мога да дойда с щайгата ми поради проблеми с монитора ми но ще дойда да видя каква ще е хавата и да видя някой стари муцуни :)

За съжаление няма да мога да дойда с щайгата ми поради проблеми с монитора ми но ще дойда да видя каква ще е хавата и да видя някой стари муцуни :)

Аххх кофти ама кво да се прай..

AE WE ZAKVO ME NQMA v spisaka basi trq6e pone kat se regva6 ti pra6tat mail da se razbere dali e validna registraciqta i sq ytre samo 6a se razkarvam TT

Спокойно ве братле и аз като се записах чаках 3 дена някъде да ме добавят ама не им мрънках пък и неска правят мрежата за утре пък щом си се записал ня вярвам утре като доидеш да те върнат.. :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...