Jump to content
BulForum.com

Lan Party @ Plovdiv #3

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Съгласен съм с @Mama няма никаква опасност да ни дойдат на проверка притесненията на на повечето са неоснователни до сега на 2 такива събирания нямаше проблем а и в София където нещата са много по-стегнати на тамошните 2 партита нямаха никакви проблеми хем там имаше много повече хора. Провеки за такъв софтуер се правят на фирми а не на частни лица защото такова посегателство ще е все едно да дойдат у вас и да започнат да проверяват за софтуер което няма как да стане.

абв хора впрочем някой няма ли да едитне 1 пост да видим колко хора са се записали наистина щото аз се записах заедно с 4-5 мой приятели преди 3-4 дена а ни няма в 1 пост....та няма ли едит за вас...и като искате да доидат хора как мислите да стане това когато като види някой че са се записали 15 човека и никога няма да се навие...аз мисла че досега трябва да има кум 40-50 човека....

В момента shadowhand няма достъп до warez-a за това не може да пише иначе проблема до няколко дни ще се реши.

Днес разбрах, че е много вероятно да не присъствам на третото лан парти. Единствената възможност е да дойда вечерта, към 12, да искарам една нощ и да се прибера. Ще направа всичко възможно да дойда, макар и за малко. :cry :cry

finally...

Вече 41 записани. Вече достатъчно спонсори и награди. Вече награден фонд над 1000лв. :punk

За лицензите никой нищо не може да Ви каже. Както по-рано бе споменато това е ваша собственост и никой няма право да и прави обеск току-така. Това е събитие, което не се случва всеки ден и няма кой да направи проблем.

Това е една голяма глупост (да ме извинява инициатора, дори не си спомням кой е)

Мисля че бях аз ама спокс само се питах но сега ми стана ясно.. :D Проблеми вярвам че няма да има щом така казвате но пък и да има алтернативата с харда е наи изгодна според мен. И наистина ще е хубаво ако всички вземем да приканваме хорица да идват за да може да сме повече.

finally...

Вече достатъчно спонсори и награди. Вече награден фонд над 1000лв.  :punk

За лицензите никой нищо не може да Ви каже. Както по-рано бе споменато това е ваша собственост и никой няма право да и прави обеск току-така. Това е събитие, което не се случва всеки ден и няма кой да направи проблем.

Браво за спонсорите и мерси за оточнението че няма да има проблеми с нелегалния Softwear. Аз викам да зарязваме тва със Softwear-a достатъчно инфо има за тези които се чудят все още и да земем да приканваме повечко хорица за да се записват и да идват.. колкото повече хорица сме толкова по добре.. :punk :rolleyes: :D :punk

Ще минава ли няква проверка за Sofwear-a че знаете защо питам  :D

Да не земат да доидат с някои камион да на преберат заедно с PC-тата  :blink:

xaxaxaa to trqbva da badi bai kamiona............vse pak vsi4ki sme ......leko nelegalni

@cipher от тогава мина време аз казах че за момента нямаше и за това не писа нищо по въпросите зададени по-горе.

ESWC announcement

c-strike.headoff.com

Кой го е уговарял това бе? Вие разбирате ли какво значи това? ESWC е един от турнирите по електронни спортове с най-голям награден фонд в света. И ако това парти се явява квалификация за него, то един салон на ОМГ не може да ви стигне...

Ако наистина ще се проведат квалификации ви препоръчвам да раздухате тая информация... А според мен - лан парти в МГ-то не е реално за квалификация за турнир от класата на ESWC. Ако някой наистина се интересува от бъдещето на електронните спортове в България, не би го организирал по този начин.

Нищо против МГ-то, организаторите или самото парти, просто хората, които бяха на лан парти 2 малко се интересуваха от електронни спортове. Самата схема на тогавашните турнири беше супер любителска. Освен това за такъв турнир, трябват добра организация, мощни сървъри, админи, съдии, подходящи наградим, добри бюра. Съжалявам момчета, но не мисля, че салонът на МГ-то и компютрите, които ще донесем могат да се мерят с тези в Клуб Маниа в София например...

Няма да говора за коментарите, оставени в c-strike.headoff.com.

Разбери, че вече и за много хора в България електронните спортове са начин за правене на пари. Надали, и ти ще си много щастлив, ако някой те прецака така. Още повече, че от край време електронните спортисти в БГ са във вражда с Ники Славчев, който е и инициатор на тия ESWC квалификации.

Не вземайте толкова на върте тези турнири. Това няма да е някаква голям квалификация, каквато всички сте виждали. Ще си протече нормално партито, но победителите от турнирите ще им се даде възможност да отидат на финалите за България. Това няма да е единственото място, където хората ще се квалифицират за този финал, така че не си мислете, че ще дойдат особено много хора. Лимита на залата е 110 компютъра, така че ще напиша и в сайта лимит. Надмине ли се бройката ще се прекрати регистрацията и правото за участие. Не предполагам, че този лимит ще бъде надминат, имайки в предвит по колко души сме се събирали на миналите партита.

ПС: Как може точно в сайта на ESWC да ми объркат името? Излагация.... :tongue

Не само това, но и машината ще трябва да си носиш ;)

А не мисли, че не става готино там :P

Offf ama vie ste mnogo zle we...........Az vi garantiram 4e ako bqhte afishirali po dobre 4e tuka sha ima kvalifikacii za ESWC 6te6e da ima super mnogo hora... Trqbva6e prosto da se setite 4e edni kvalifikacii 6te utroqt zapisanite...Ama tva ne se spomenava nikude.Pone v plakatite da go slojite

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...