Jump to content
BulForum.com

Lan Party @ Plovdiv #3

Recommended Posts

Записване:

http://www.lanparty-bg.info

Събитието ще се проведе във физкултурния салон на ОМГ "Акад. Кирил Попов" (както обиновено :P) на 23 и 24 Април 2005г. Повече информация на сайта.

Организатори: shadowhand & akeyzerr

Специални благодарности на JIS и Shade с помоща по организацията!

Още по-специални благодарности на Birth Decline. :D :love

Записани:

shadowhand | akeyzerr | War | X3MBOBO | Julined_ | Top4o

toretic | splt-rmx | joseph | jony_x | Shade | Xciter

R_A_I_D_E_R | PSYCHO | BirthDecline | Noxious | BuFu50 | Metalgear

zr_cool | mAdn3ss_ | Limp_Fen | agentxxl | nForce | lamyata

Lord_Gudo | [GM]MASSKED | Ozzie | Freak | Hegko | HAKERA®

SHARK | RedIce | antychrist | shemeta_bg | Lame_0ne | GramadareV

cipher | the_UniCorn | SpT.H2O | Без ник | Без ник | LightShadow

DMX | I\0_Error | Mad^Jack | SpT.Mozak | SuKi* | Dreamer

XeForce3 | Cyber warrior | _WoLF_MaN_ | NeSTa_86 | __smirnoff__ | Ozzie

Icy` | KoHgykTop[66] | Pr0zZaK | Veseliq | Marrvel | FlashFreak

venata | Meze | n3x | Priestess | B_Ball_P | Adler

getzata | alexv | kinoman | Anonymous | Alkazar | EaSy_MoNey

G_Stoyanov | PunK | Jrnd | Ba6ta_V1 | Ivailosp | Loliname

Roy | SK.Insomnia | emmimen | Turbo_Diesel | Baba_Qga | ScorpiAS

Spectral_Dude | DJ_VLADI | Lord_Alex^

Общо: 87 :punk

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Айде честито на всички чакащи толкова дълго време това събитие под номер 3!!! Мястото ви е познато ... идеята също ... може би и участниците :) От тук нататак можем да пожелаем късмет на новите организатори и да се надяваме ,че ще направят нещо велико както и до сега....

Развивайте го и да се почваме...

Успех!

Lan Party-ии :D Важното е, че иде...

Този път и аз съм от очакващите! Убеден съм, че ще стане яко :)

Аз пък за 3-ти път няма да мога да ида :cry Как ги избирате тия дни и аз не знам :blink:  ;)

Спокойно и с мен може да стане така :( не съм много сигорен :angry:

сигорно въпроса ми е малоумен ама к'во да права като не знам а ми е любопитно....к'во е тва лан парти ?? к'во представлява ?

сигорно въпроса ми е малоумен ама к'во да права като не знам а ми е любопитно....к'во е тва лан парти ?? к'во представлява ?

Извадка от http://lanparty2.hit.bg :

"Какво точно е LAN Party? Каква е идеята?" - Отговорът е прост. Носите си машините, правим ви мрежата -> цъкате в мрежа, използвате бързия интернет. Събирате се с множество харуерни ентусиасти -> натрупвате опит от първа ръка, обменяте идеи относно overclock, modding, конфигурации и др.

Якоо, кажете какви награди ще има този път! :)

По-интересното е: какви състезания ще има?? Пуснете по едно турнирче за Half-Life и Quake3 pls, че взехме да забравяме старите хитове, на които всъщност сме най-добри! :pirate

Много малко спонсори има тоя път :( ...

Наградите и състезанията като дойде времето :). Спонсорите също ще си бъдат наред. От вас се иска само да се съберете много, та да стане масак :).

LAN Party#3 :) :)

Ехеееее от кога го чакаме. За жалост този път се пада точно на рожденният ми ден и......ако небяха гостите които ще дойдат........аз също щях да съм участник :( Надявам се поне на 24-ти да съм със по-свежа глава та да мога да дойда ...ей така....да ви видя. Иначе ще си остана само със снимките :(

Доста малко записали се а няма много време до тогава :(

shadowhand ако имаш някви проблеми .. кажи :)

Ми аз разбрах едва неска за тва лан парти:) суответно мисла че ще се запишем поне 3-4 човека:) иначе наистина от бая време го чакаме тва нещо:) и наблягаите на модинга че мнооо ме радва да вида как като е тъмно отвсякуде светат само разни неони:)

ааа да и JIS дано имаш нещо ново по кутията че тоя път няма да гласуваме за тебе ако пак е на старото диридже малко разнообразие трябва да има:)

Ми аз разбрах едва неска за тва лан парти:) суответно мисла че ще се запишем поне 3-4 човека:) иначе наистина от бая време го чакаме тва нещо:) и наблягаите на модинга че мнооо ме радва да вида как като е тъмно отвсякуде светат само разни неони:)

ааа да и JIS дано имаш нещо ново по кутията че тоя път няма да гласуваме за тебе ако пак е на старото диридже малко разнообразие трябва да има:)

kekekekekeke

продадох я "старата" кутия :D

амъ ся мъ марзи дъ праъ нова :P

мъ сиурно ши напраъ да съ радвате ;)

Надявам се, че нямате нищо против, че във форума на comexgroup съм си сложил в подписа "!!! LAN_PARTY 3 !!!" + малко info + link... Все пак трябва да съберем повече хора :) . Надявам се, че и на други места сте разгласили? (не ме съдете за права, защото ще им кажа, че ползвате нелегален windows :D )

йеееее там сме :)

Няма ве що ти е пък на тебе да ходиш стои си в къщи и си пии бирата... :P Xaexaexeaxea Е остава и да не Ходим ...АаАааааАаааааааааАаааааааа Само флоода д*иБа

Ще минава ли няква проверка за Sofwear-a че знаете защо питам :D

Да не земат да доидат с някои камион да на преберат заедно с PC-тата :blink:

Да, това ще е голяма прецаквация :) . Ако дойдат някакви такива пичове с ръце колкото моя крак и почнат да питат за софтуера, направо хващам харда си и го блъскам в земята :) ! Как ще разберат. аз ще се погрижа да го натроша добре :D . Не, уе, споко, такива работи едва ли ще станат в тази обстановка: някви пъпчиви пубертети си играят невинно на игрици в даскалото, спонсорирано от Microsoft... Какво толкова :) . Плюс това сега ще сме 30-40 човека на кръст, а е имало и по-удобни моменти да сгащят повече хора...

Ако толкова се притеснявате за нелицензирания си софтуер просто си сложете нещо, което е open source :) Как ще играете игрите .. не знам, не ме питайте. :P

Аз ви предложих един диск с над 100 програми оупън сорс за бозата, никой не го искаше. Аз лично мога да не дойда на партито, че ми сервираха една приятна изнезнада, но ще гледам да се измъкна.

Между другото защо темата е в хардуер, а не както е по традиция в others :)

Аз ви предложих един диск с над 100 програми оупън сорс за бозата, никой не го искаше. Аз лично мога да не дойда на партито, че ми сервираха една приятна изнезнада, но ще гледам да се измъкна.

Между другото защо темата е в хардуер, а не както е по традиция в others :)

Защото "Others" се намира в "Downloads", а тук не става въпрос за никакво сваляне, а за клокване на машините на партито, за модване :D. Предполагам, че за такива неща ще става въпрос нататък...

А между другото, аз не съм чувал за този диск. Би ли ми пратил връзка към него или поне ми кажи как се нарича... Мерси :)

Абе хора, разгласете малко за събитието, засега гледам сме малко хора записани... Вярно, че по трядиция някои мислят да се запишат в последния момент, но все пак... Аз например се старая всеки в comexgroup, който се рови във форума да знае за тая работа :) . Правя рекорден брой постове на ден... (е, не са безмислени, ама например кога друг път бих отговарял в тема "Проблем С SATA... защо ми го разпознава като removable?"? :) )

Вие наистина ли се притеснявате за софтуера си???!!! Баси! Нали ви казах, хващам си харда под мишница и... да гледат ако щат в биоса! В краен случай го блъскам в земята! Какво, ще вземят да ми се отварят ли? Че аз съм хлапе, напълно легално пребиваващо НА ТЕРИТОРИЯТА НА УЧИЛИЩЕТО. Плюс това трябва да искат разрешение от директора, за да правят подобни акции на това място. А той повярвайте ми, няма да ни предаде ей така, защото е наясно какви ще са последствията за нас, също така му е ясно, че никой от нас няма грам легален софтуер (само не влизайте в спор колко грама имате, защото ще ви надспоря :) ). Пък и ако има CD-та с нелегален софтуер ае кажете ми как ще докажат на кого са! Ще правят балестична експертиза на записвачките ли? :) Не, просто НЯМА да има такива неща, спокойно. Това е една голяма глупост (да ме извинява инициатора, дори не си спомням кой е)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...