Jump to content
BulForum.com

The Ring & Constantine

Recommended Posts

Abe hora,kajete mi kak da gledam teq filmi s raz6irenie *.mpg,a iskam su6to da pitam dali mpg e ravno na mpeg (totalna novobranka sum :unsure: )Az moga da gledam samo *.avi-ta........ta misalta mi e kvo trqbva da se pravi ta ot mpg da stane na avi?

Blagodarq predvaritelno na savestnite hora,koito 6te me udostoqt s otgovor!

p.s. s Crystal Player sum

Mace, za tova ima druga tema ne mu e tuka mqstoto... ima tema Pinned po nagore za problemi i defekti... pitaj tam i za takiva neshta, iziskvashti samo 1 otgovor ne puskaj cqla tema che shte gepish "warn"...

Edit:izvinqvam se za obyrkvaneto

pich za tova ima druga tema ne mu e tuka mqstoto... ima tema Pinned po nagore za problemi i defekti... pitaj tam i za takiva neshta, iziskvashti samo 1 otgovor ne puskaj cqla tema che shte gepish "warn"...

добре шефе ;)
Abe hora,kajete mi kak da gledam teq filmi s raz6irenie *.mpg,a iskam su6to da pitam dali mpg e ravno na mpeg (totalna novobranka sum  )Az moga da gledam samo *.avi-ta........ta misalta mi e kvo trqbva da se pravi ta ot mpg da stane na avi?

Blagodarq predvaritelno na savestnite hora,koito 6te me udostoqt s otgovor!

има пинната тема :) защо не пробваш със бс плейър или кристал плайър ??? аз с тях бачкам и 2-та филма ми тръгват :)

Споко щом не можеш да гледаш Constantine с разширение *mpg тук съм го качил *avi.Скоро ще кача и The Ring Two пак *avi.А и са с по хубаво качество.Не знам дали ще ти вървят според мен проблема ти е от кодексите

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...