fluffy Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Abe hora,kajete mi kak da gledam teq filmi s raz6irenie *.mpg,a iskam su6to da pitam dali mpg e ravno na mpeg (totalna novobranka sum )Az moga da gledam samo *.avi-ta........ta misalta mi e kvo trqbva da se pravi ta ot mpg da stane na avi? Blagodarq predvaritelno na savestnite hora,koito 6te me udostoqt s otgovor! p.s. s Crystal Player sum Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Mace, za tova ima druga tema ne mu e tuka mqstoto... ima tema Pinned po nagore za problemi i defekti... pitaj tam i za takiva neshta, iziskvashti samo 1 otgovor ne puskaj cqla tema che shte gepish "warn"... Edit:izvinqvam se za obyrkvaneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Sry za offtopica ma tva e momi4e ue pi4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 pich za tova ima druga tema ne mu e tuka mqstoto... ima tema Pinned po nagore za problemi i defekti... pitaj tam i za takiva neshta, iziskvashti samo 1 otgovor ne puskaj cqla tema che shte gepish "warn"... <{POST_SNAPBACK}> добре шефе Abe hora,kajete mi kak da gledam teq filmi s raz6irenie *.mpg,a iskam su6to da pitam dali mpg e ravno na mpeg (totalna novobranka sum )Az moga da gledam samo *.avi-ta........ta misalta mi e kvo trqbva da se pravi ta ot mpg da stane na avi?Blagodarq predvaritelno na savestnite hora,koito 6te me udostoqt s otgovor! има пинната тема защо не пробваш със бс плейър или кристал плайър ??? аз с тях бачкам и 2-та филма ми тръгват Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Споко щом не можеш да гледаш Constantine с разширение *mpg тук съм го качил *avi.Скоро ще кача и The Ring Two пак *avi.А и са с по хубаво качество.Не знам дали ще ти вървят според мен проблема ти е от кодексите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.