farrell Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 Е т'ва определено е най-тъпото което съм чувал>А кърлинга е доста интересен, когато му научиш правилата и го погледаш час-два. @farell според мен това наистина е тъпичко, но има много фенове. Ако си забелязала дори и в българия на състезанията се събират по 200-300 човека, което за спорт като този си е доста <{POST_SNAPBACK}> да тва е бати простотията,прави си сметка тогава тия хора дето му се кефят кви са Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 zasega golfa darji moite rekordi Link to comment Share on other sites More sharing options...
MititU Posted July 12, 2005 Share Posted July 12, 2005 що ва кърлига е много вълнуващ спорт колко движение и напрежелие има в него :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
4efo_88 Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Ми то тъп спорт по принцип няма, но мен много ме дразни бейзболът , както и десетките филми посветени на него Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Като гледам половината все се повтарят с "кърлинг"-а.Май изобщо не ви идва на акъла, че в други държави с различни нрави и култури играта е популярна. А голф-а и бейзбола, да ги обявявате за тъпи...ми за вас може да са тъпи, за цяла Америка може да не са.Не, че американците са особено умни, ама не значи, че щом един спорт не ви е интересен на вас трябва да се смята за тъп. Същото важи за кой да е друг спорт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Кой е най тъпия спорт според вас?Най изкривената игра на света според мен-това е бадмингтон. Някви психари играят на федербал Или кърлинг Не знам дали темата е за тук,ако има проблем,някой да я премести! <{POST_SNAPBACK}> Поло - според мене е по тъпо дори и от кърлинга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted July 23, 2005 Share Posted July 23, 2005 Поло - според мене е по тъпо дори и от кърлинга. <{POST_SNAPBACK}> Това не го знам . Ама щом е тъпо не искам и да го знам. А според мен кърлингът е наистина много зле . Въобще не ми харесва като игра , с която се занимават доста хора . А и освен това има и много публика . Никога не бих отделил повече от 3 минути да гледам такова чудо (даже и това е много :ph34r: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted July 24, 2005 Share Posted July 24, 2005 Това не го знам . Ама щом е тъпо не искам и да го знам. А според мен кърлингът е наистина много зле . Въобще не ми харесва като игра , с която се занимават доста хора . А и освен това има и много публика . Никога не бих отделил повече от 3 минути да гледам такова чудо (даже и това е много :ph34r: ) <{POST_SNAPBACK}> Не бе в сравнение с полото кърлинга е яко.Аз понякой път му се кефя.Знаеш ли каква точност и прецизност се изискват , както от хвърлящия , така и от чистачите на леда за да стигне шайбата(или там квото е) кръга , много тренировки иска тоя спорт.Ама все пак е тъп де , не може да се сравнява с футбола да кажем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pippo Posted July 25, 2005 Share Posted July 25, 2005 Крикет Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 ШАХ. Няма спор. То не е никав спорт ама пичовете го стягат като такъв. Кои мускули развива. До колкото знам мозъка не е мускул. Нали спорта е свъзан с движение. Аз такова в Шаха не виждам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 няма по тъп спорт от кърлинга в това няма спор <{POST_SNAPBACK}> И аз мисля така просто ненамирам логика в играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 А гледал ли си я реално и знаеш ли й правилата? Това е една от най-интересните тактически игри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 ШАХ. Няма спор. То не е никав спорт ама пичовете го стягат като такъв. Кои мускули развива. До колкото знам мозъка не е мускул. Нали спорта е свъзан с движение. Аз такова в Шаха не виждам. <{POST_SNAPBACK}> По изказването ти си личи защо не ти харесва шаха. Ти сигурно смяташ, че няма нужда в БЪлгария средното образование да се задължително, нали Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Simon Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 НА мен рърбито не ми харесва Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 По изказването ти си личи защо не ти харесва шаха. Ти сигурно смяташ, че няма нужда в БЪлгария средното образование да се задължително, нали <{POST_SNAPBACK}> Еми ако питаш мене Вишето трябва да е задъжително. Просто Шаха трябва да го сложат в друга категория щото това е единствения спорт дето аз се сещам който не се движиш вопще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Еми ако питаш мене Вишето трябва да е задъжително. Просто Шаха трябва да го сложат в друга категория щото това е единствения спорт дето аз се сещам който не се движиш вопще. <{POST_SNAPBACK}> Ама чакай бе, човек! Къде е казано, че в спорта задължително трябва да се движиш? Никъде няма такова правило. Ако става въпрос културизма по-не влиза в описанието спорт според мен отколкото шаха. В шаха има директна елиминация в един сблъсък и всичко е ясно, а в разни спортове като кулуризъм, гимнастка и други да ги нарека "креативни спортове" всичко е толкова субективно, че няма накъде. Видяхме в Атина на Йовчев как му го сложиха най-безцеремонно пред целия свят, обаче нищо не може да се направи. Затова спорта е съревнование между двама или повече души, които се елиминират директно при строго определени правила. Другото е BULLSHIT Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Еми ако питаш мене Вишето трябва да е задъжително. Просто Шаха трябва да го сложат в друга категория щото това е единствения спорт дето аз се сещам който не се движиш вопще. <{POST_SNAPBACK}> Кой ще копа тогава домати на село, кой ще носи табли, мие чинии, чисти тоалетни, продава в магазин за гащи, кой ще мъкне тухли по строежите? А на спортния бридж движиш ли се? На билярда движиш ли се? Движиш се колкото и на шаха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 И федер бал и кърлинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
5starGeneral Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Ама чакай бе, човек! Къде е казано, че в спорта задължително трябва да се движиш? Никъде няма такова правило. Ако става въпрос културизма по-не влиза в описанието спорт според мен отколкото шаха. В шаха има директна елиминация в един сблъсък и всичко е ясно, а в разни спортове като кулуризъм, гимнастка и други да ги нарека "креативни спортове" всичко е толкова субективно, че няма накъде. Видяхме в Атина на Йовчев как му го сложиха най-безцеремонно пред целия свят, обаче нищо не може да се направи. Затова спорта е съревнование между двама или повече души, които се елиминират директно при строго определени правила. Другото е BULLSHIT <{POST_SNAPBACK}> Пич аз така го разбирам спорта. Аз самия съм спортист и то профисионален. Играл съм и ШАХ и немога да издържа и 5 мин. Немога да спортувам седяйки полудявам. Едно единствено нещо си прилича с останалите спортове има интрига и тактика но тва не е достатъчно да се нарече спорт. И при покера има тактика и интрига но не е спорт. Трябва да има движение за да стане супер интересно. Така че ако някои (спортува) ШАХ да продължава но да знае че тва не го прави спортист. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 според мен най тъпия спорт е Полото Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Борба и вдигане на тежести за жени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Аве не знам според вас, ама аз мисля, че най-тъпият спорт е хокей на трева.Ей тва го гледах веднъж по Евро Спорт и щях да полудея.Тичат някви по един терен(май беше за футбол) и блъскат с едни стикове едно топче(май топче беше) идиотшина от всякъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted September 5, 2005 Share Posted September 5, 2005 Аве не знам според вас, ама аз мисля, че най-тъпият спорт е хокей на трева.Ей тва го гледах веднъж по Евро Спорт и щях да полудея.Тичат някви по един терен(май беше за футбол) и блъскат с едни стикове едно топче(май топче беше) идиотшина от всякъде. <{POST_SNAPBACK}> Ми тва е евтиния вариант на хокея на лед. Не всяка държава може да си позволи ледена пързалка пък и мисля, че в големите жеги тва е невъзможно. Иначе всички друго като гледам е същото. То тва е като Ски скокове пак на трева или биатлон, в който бягат с ролкови кънки (тва последното ми е адски смешно) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vartkes Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 Голф,кърлинг,Американски Футбол,кеч,ядене на кюфтета Link to comment Share on other sites More sharing options...
S_one Posted September 9, 2005 Share Posted September 9, 2005 spored men nai gupaviqt sport e voleibola. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.