twista Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 rubber head ti lyd li si .Sigyrno samo ti misli6 4e Basketbola e nai tapiq sport Saglasen sam s teb ako ima6 predvid balgarskiq basket Nameri si ot nqkade nekoi ma4 na Michael Jordan i 6a razbere6 za kvo stava vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fori_ox Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Mai vednuj bqh 4ul 4e po tradizia v Mexico se bilo provejdalo sustezanie po pluene na dobre sdufkan tiutiun .Sustezanieto go pe4eli toq koito go izplue nai nadale4e .Spored men tva e mnoo glupaf vid sustezanie oshte pove4e 4e go bqha opredelili kato vid sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baba_qga Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 kyrling za men e nai-prostiqt sport Link to comment Share on other sites More sharing options...
paradox___ Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Кой е най тъпия спорт според вас? Крикет - това е моя фаворит. По-тъпо е и от бейзбола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorji_s Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Mai vednuj bqh 4ul 4e po tradizia v Mexico se bilo provejdalo sustezanie po pluene na dobre sdufkan tiutiun .Sustezanieto go pe4eli toq koito go izplue nai nadale4e .Spored men tva e mnoo glupaf vid sustezanie oshte pove4e 4e go bqha opredelili kato vid sport <{POST_SNAPBACK}> А к`во ще кажеш за надплюването с динени семки или пързаляне с динени кори Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 кърлинг Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Всички се хванахте за кърлинга, че бил най-тъпият спорт и един след друг кърлинг та кърлинг, а всъщност както някой каза не е чак толкова тъп като разбереш за какво става въпрос. Поддържам мнението на paradox___ за крикета.... Но безспорните ми фаворити са поло и голф, който освен тъпи са и крайно снобарски. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Определено за жени е тежка атлетика Иначе са много - различните разновидности на лека атлетика, плуване, гребане...... Това за мен са зарибени спортове за практикуване през свободното време, но не и за гледане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 Абе спорт тото е най-тъпия спорт А гледали ли сте някога американски футбол. Ако не сте,гледаите и тогава ще си говорим...Бейсбол верно е един много малоумен спорт,колкото и пъти да седна да гледам,е не става,адски е отегчително и безсмислено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Американски футбол съм и играл... Също има доста интересни тактически варианти, които са основата на играта. А и смятам, че е добре замислен спорт заменящ по-динамичния, но и зверски ръгби... Австралийският футбол е друго нещо...там хем е касапница като при ръгбито, хем е още по хаос... Стана дума за поло...ох поло...това вече е тъпо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aJ|eKc Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Koito misli 4e kyrlinga e nai-tupia sport ... are nqma da vi obijdam sq Moq favorit e boulinga ... ot tva po tupo ... zdrave Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Е някой сеща ли се за по-тъп спорт от бейзбола ? Аз не мога ! Ебати тъпнята ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Колоездене (за гледане става въпрос) , също така хвърлянето на Нокиа (доколкото знам някъв метнал 60 метра малко ми се стори преувеличено де) ... а Поло какво е ? Бтв за гледане и шаха е тъп може би играта , в която се иска най-много мислене , логика и бърза мисъл , но за гледане 3 часа на ход Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Mi naj-tapiqt sport za mene e golfa. Qko e da gledam zeleni polqnki ama da gi gledam kak lomqt malka bqla top4ica i sikat da q vkarat v dumka na kilometri................. emi are ama tva e mnoo tapnq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miskinin Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Колоездене (за гледане става въпрос) , също така хвърлянето на Нокиа (доколкото знам някъв метнал 60 метра малко ми се стори преувеличено де) ... а Поло какво е ? Бтв за гледане и шаха е тъп може би играта , в която се иска най-много мислене , логика и бърза мисъл , но за гледане 3 часа на ход <{POST_SNAPBACK}> А да си чувал за ускорен шах при който двамата играчи имат по 15 минути за цялата партия ? Явно не си . Шах RuleZ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HighSmoker Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 spored men nai tapiq sport e baseball super tapa igra e i boksa Link to comment Share on other sites More sharing options...
bl8 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Сумото за мен .... доколкото и е спорт де ... Не ми е приятно да гледам въобще сланини навсякъде, а за практикуване ми липсва ... да го наречем предпоставка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Futbola e nai tapiq sport na sveta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ей как не се сетих по-рано - джудо. Това е супер смях - само някви пичове се дърпат за реверите и се сритват по опорния крак...много рядко с някакъв успех... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fluffy Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 От кърлинга по-тъпо няма!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 А да си чувал за ускорен шах при който двамата играчи имат по 15 минути за цялата партия ? Явно не си . Шах RuleZ ! <{POST_SNAPBACK}> Чувал съм разбира се , но според мен това не е истински шах ... Просто когато играят толкова бързо понякога им се налага просто да бутат фигурите без да имат някъква определена стратегия и идея за победа . А и не си мисли , че не уважавам шаха - явно си останал с погрешно мнение. Ей как не се сетих по-рано - джудо. Това е супер смях - само някви пичове се дърпат за реверите и се сритват по опорния крак...много рядко с някакъв успех... <{POST_SNAPBACK}> Ами те спортове от тоя сорт са най-тъпи Повтарят се едни и същи неща във всеки мач как да ти прави кеф да гледаш . Понякога има и гадни кик-бокс мачове - просто се блъскат цял мач , без атрактивни изпълнения , а за мен това не е много интересно . Разбира се има и страшни мачове , с акробатични удари , скокове , удари във въздуха и т.н . Мен ме дразни спортни танци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ей как не се сетих по-рано - джудо. Това е супер смях - само някви пичове се дърпат за реверите и се сритват по опорния крак...много рядко с някакъв успех... <{POST_SNAPBACK}> Verno i az zabravih za toq glupav sport. Zna4i judo , kyrling , sportno hodene tva sa edni ot nai tapite sportove na sveta razbira se ima i drugi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 За мен най-тъпата игра е кърлинга Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 Не забелязах да споменахте онзи шотландеския спорт дето хвърлят телеграфни стълбове или някави други стълбове от този род (как му е името на този спорт ?) а и спортното ходене...смешно е първите 40 секунди,но после Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Мисля, че говориш за Caber Toss. Играта е хвърляне/търкаляне на дървета (или поне само стъблата им). Това с телеграфните стълбове сигурно е осъвременен вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.