Nax Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 значи чудя се аз и се мая съществува ли такъв плйър който да може да кепчърва онлайн филмоте.. ъъъ... примерно като цъкна на play online на уарез-а да не ми ги пуска в експлоръра а с този плейър.. и още един.. който да има възможността да му задам да плейва филче на специфичен дисплей.. т.е. примерно му задавам да плейва филма само на втория дисплей (в моя слувай ТВ-то) и да не ме занимава мен докато си работя на монитора... дано съм успял да обясня какво търся .. ако може да се намери плейър който да може и двете неща.. е ще е перфектно.. мерси предварително за инфото Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ CyberGod Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 ne sym chuval za takova neshto ma ako se nameri i az nqma da otkaja... btw symnqvam se da moje da gledash filma samo na tv-to a na monitora da si rabotish, shtoto obiknoveno tova koeto pokazva tv-to e kopie na desktop-a... mislq che tova nqma da moje... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 ne sym chuval za takova neshto ma ako se nameri i az nqma da otkaja...btw symnqvam se da moje da gledash filma samo na tv-to a na monitora da si rabotish, shtoto obiknoveno tova koeto pokazva tv-to e kopie na desktop-a... mislq che tova nqma da moje... <{POST_SNAPBACK}> Трябва видео картата да го поддържа (или да имаш 2 карти). С плеър само няма да стане. Най-евтиното решение е Matrox G450 (~20лв) А и образа е кристален, доста по-добър от масовите nvidia и ati карти Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 И аз мисля че с две в карти тряя да стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evil_Hacker Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 За плейър "Crystal player" виждаш линка от който гледаш филма , копи / пасте в кристал-а и тръгва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.