Jump to content
BulForum.com

търся си video player

Nax

Recommended Posts

значи чудя се аз и се мая съществува ли такъв плйър който да може да кепчърва онлайн филмоте.. ъъъ... примерно като цъкна на play online на уарез-а да не ми ги пуска в експлоръра а с този плейър.. и още един.. който да има възможността да му задам да плейва филче на специфичен дисплей.. т.е. примерно му задавам да плейва филма само на втория дисплей (в моя слувай ТВ-то) и да не ме занимава мен докато си работя на монитора...

дано съм успял да обясня какво търся ;).. ако може да се намери плейър който да може и двете неща.. е ще е перфектно..

мерси предварително за инфото :rolleyes:

ne sym chuval za takova neshto ma ako se nameri i az nqma da otkaja...

btw symnqvam se da moje da gledash filma samo na tv-to a na monitora da si rabotish, shtoto obiknoveno tova koeto pokazva tv-to e kopie na desktop-a... mislq che tova nqma da moje...

ne sym chuval za takova neshto ma ako se nameri i az nqma da otkaja...

btw symnqvam se da moje da gledash filma samo na tv-to a na monitora da si rabotish, shtoto obiknoveno tova koeto pokazva tv-to e kopie na desktop-a... mislq che tova nqma da moje...

Трябва видео картата да го поддържа (или да имаш 2 карти). С плеър само няма да стане. Най-евтиното решение е Matrox G450 (~20лв) :) А и образа е кристален, доста по-добър от масовите nvidia и ati карти :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...