Jump to content
BulForum.com

Какво мислите за коментарите в "Movies"

Recommended Posts

Скоро се замислих защото лично аз винаги чета коментарите, ако ги има и определено смятам, че успяват да спестят време и нерви на феновете.. Вие как мислите?

Edit: Провокирам ви да помагате на другите... просто като гледате филм, оставяйте по коментар да знаем мнения... Мерси!

Аз, когато се сетя, слагам по някой и друг коментар, тук-таме даже преглеждаме, какво са казали хората...абе има смисъл от тях.

Не.Поне за мен.Чисто и просто вкусът ми относно филми не съвпада с много хора от този форум.Е,вероятно има някои,с които може би съпада,но те явно не пишат.

ГеоргиК,ти пък кога си писал?Би ми било интересно да гледам филмите,които ти харесваш,ти нали театрал,киноман и меломан го раздаваш,може да цъкнеш нещо добро.(не го казвам с ирония,сериозно е) :(

Не.Поне за мен.Чисто и просто вкусът ми относно филми не съвпада с много хора от този форум.Е,вероятно има някои,с които може би съпада,но те явно не пишат.

ГеоргиК,ти пък кога си писал?Би ми било интересно да гледам филмите,които ти харесваш,ти нали театрал,киноман и меломан го раздаваш,може да цъкнеш нещо добро.(не го казвам с ирония,сериозно е) :(

nqma znachenie vkusa ti imash si mnenie izrazqvaj go... a ako sa poveche polojitelnite/otricatelnite komentari, vseki reshava... vajnoto e da gi ima...

Винаги ги чета. Винаги ги имам предвид. За сега не е имало случай да ме подведат...не че всички на 100 % са обективни, но все пак са показателни до някъде за филма -> това си е представителна извадка, статистическо проучване..дава информация. .

...а и аз оставям коментар на всеки филм, който ми е направил впечатление.

To,че вкусовете на всички са различни е повече от ясно,но когато 70-80 процента от мненията са че филмът е боклук или е с кофти качество...Аз лично съм ЗА,когато коментарите са смислени :)

Моето мнение също ряско съвпада с другите коментари за филма...или май не...май за такива филми изобщо не пиша... Абе имам там няколко коментара, но май си прав, че повече льопкам оценки и по-рядко пиша коментари. Ще се захвана да си слагам мнението, като гледам нещо ново...верно има някакъв смисъл...

ami az vinagi gi 4eta,vinagi ostaam komentar,no po4ti nikoga ne mi suvpadat mneniqta s tezi na dr. :( e seki s vkusa si,no mislq 4e sa nujni,6oto kato vida film deto nikoi ni6o ne e obadil za nego ,i si vikam 'a,toi 6a e nqkuv smotan'

dokato glasovete naistina mislq 4e sa po-pokazatelni :unsure:

Повечето, които съм чел, са някаква смесица от ' много е як, гледайте го', или 'пълна бозаааа'. Разбира се винаги ги чета и до известна степен ги имам предвид, но абсолютно винаги чета и imdb ревюто за филма, и смея да кажа, че то почти никога не ме е подвело. Все пак ако поне отмалко познаваш хората, които пишат коментарите, ще е по-лесно, като включиш в уравнението и това вече не-неизвестно. Обективните коментари са най-полезни, но уви, те са рядкост в изказванията на потребителите. Всичко останало е въпрос на вкус в комбинация с определена ситуация, в която се гледа филма, съгласете се.

Аз даже не бях забелязал че има коментари. Но дори и да знаех че има сигурно не бих ги чел:

1. Защото ме мързи

2. Защото има много хора и вкусовете на повечето не съвпадат.

3.Повечето оставени коментари са крайни - или много добър или много лош.

Скоро се замислих защото лично аз винаги чета коментарите, ако ги има и определено смятам, че успяват да спестят време и нерви на феновете.. Вие как мислите?

Edit: Провокирам ви да помагате на другите... просто като гледате филм, оставяйте по коментар да знаем мнения... Мерси!

Щом ги има явно има нужда от тях. Следователно такива въпроси са повече от безсмислени.

Повечето, които съм чел, са някаква смесица от ' много е як, гледайте го', или 'пълна бозаааа'. Разбира се винаги ги чета и до известна степен ги имам предвид, но абсолютно винаги чета и imdb ревюто за филма, и смея да кажа, че то почти никога не ме е подвело. Все пак ако поне отмалко познаваш хората, които пишат коментарите, ще е по-лесно, като включиш в уравнението и това вече не-неизвестно. Обективните коментари са най-полезни, но уви, те са рядкост в изказванията на потребителите. Всичко останало е въпрос на вкус в комбинация с определена ситуация, в която се гледа филма, съгласете се.

mislq, che toku shto dade 1 dobro predlojenie... ako vseki izrazqva mnenieto si + argumentaciq, smqtam che shte e dosta po lesno za 1 chovek da reshi dali filma si zaslujava vremeto ili ne... v krajna smetka obache, na koito ne mu se pishe na dylgo i shiroko, i takiva komentari varshat rabota, zashtoto popylvat broika polojiteni izkazvaniq ili otricatelni... ama ako moje, pishete po-stoinostni komentari - za vsichki ni shte e po-lesno..

Peace! :punk

Dreamer, bez da celq obida, mislq che vyprosa e smislen, zashtoto imenno toi moje da pokaje na nqkoi ot user-ite, che komentarite imat smisyl i e hubavo da se pishat... celta ne e prosto da pitam dali gi haresvat i dali imat smisyl, a da podtikna userite kym poveche "usefulness"...

Абсолютно винаги чета коментарите. Даже, когато се чудя кой филм да гледам или се чудя между няколко първо коментарите чета и така се ориентирам по - лесно. Разбира се, че вкусовете и предпочитанията на различните хора са различни, но все пак може човек да добие представа за филма колкото и различни да са оставените коментари.

Обаче за сметка на това никога до сега не съм писала коментар - може би ще започна....даже започвам ....

Но наистина коментарите трябва да са смислени и аргументирани.

Неги чета.

Ако се водех по тях, нямаше да гледам сумати филми, които лично на мен много ми харесаха.

Хубаво е да има компетентни коментари ! Аз съм припадал от смях на мнения - "ми не знам, не съм гледал филма!" :blink: :confused :sayjin Ми кой те кара да пишеш тогава бре :excl: :confused

Коментарите са хубаво нещо, но няма да е зле да има и някой който от време на време да ги изчиства, защото наистина се събират бая "компетентни мнения" от типа на "Който гледа тоя филм е пълен льольо..." и тем подобни...

Повечето от мненията са полезни, макар част от тях да са леко дразнещи, но все пак е много добре че ги има...

Аз рядко пиша просто защото не се сещам за тях след като гледам някой филм, но преди да го гледам редовно ги чета :)

Mnogo sa si polezni mneniqta!Samo 4e hora razli4ni-mneniq izkliu4itelno razli4ni!6te pomognete ako primerno pi6ete na koi film e podoben-primerno:eurotrip e podoben na Amerikanski pai,ili The Grudge 1 e podoben na The Ring .........A i drasnete nqkoi red ako ka4estvoto e bezbojno gadno :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...