vas90 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Чудя се кой от двата да си избера ... ето ви линк-ове : Nokia 6170 Sony Ericsson K700i Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 На мен лично Нокиата като дизайн много повече ме кефи , но пък май , май функциите на К700 са по-добри ... Точно затова се чудя кой да избера едит: А пък функциите така главозамайващо се изменят - всеки месец излизат какви ли не глупости ... touchscreen , камери , които снимат с качеството на фотоапарати , какви ли не начини за обменяне на информация ... Едит2: Аз още няма да купувам , но засега съм харесал тези 2 модела Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Защо не вземеш да по4акаш малко , скоро излиза на пазара K750i , който се замислям серизно да си взема Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Защо не вземеш да по4акаш малко , скоро излиза на пазара K750i , който се замислям серизно да си взема <{POST_SNAPBACK}> Така е, но от тези двата аз съм за K700i. Тая Нокиа толкова дървен вид има и на мен поне хич не ми допада. Но всеки има различен вкус, така че в това отношение темата няма смисъл. Освен ако не търсиш обективни мнения относно здравина, качество на софтуера, леснота на използване и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 По принцип ползвам Нокиа от доста години,и съм много доволен,но от тези двата К700i е по добрият....Oпределено,ако не държиш да си фЙЕшън,грабвай SE-то Link to comment Share on other sites More sharing options...
BeHu Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Бих предпочела Nokia Link to comment Share on other sites More sharing options...
Дочо Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 K700i е хем по-лек, по-малък, по-добре изглеждащ(според мен) и още куп други неща, които са само лични предпочитания аз бих взел Ериксона Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Гласувах за K700i.По-добър е от NOKIA-та. Виж кой какво има,и какво няма. Пък и дисплея е по-голям,камерата също е по-добра.Има видео до 1 мин. и т.н. Аз ти дадох съвет,решавай си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 Предимство за Сони Ериксона е и наличието на bluetooth , Нокиата има инфра-червен порт , който също върши работа , но вапросът ми е следният , може ли по този ИЧ порт да се предават всякакви видове информация (бележки , картинки , мелодий , клипчета ... ) - питам не задруго , ами защото някой модели телефони имат ИЧ порт , но по него може да се предават примерно само бележки и нищо друго ... което малко го обезмисля . Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Sony Ericsson K700i Nokite izobshto ne me kefqt kato dizain, inache pyk sa mnogo izdrajlivi.. i da padne mn trudno moje da se schupi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_DeViL_F Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Предимство за Сони Ериксона е и наличието на bluetooth , Нокиата има инфра-червен порт , който също върши работа , но вапросът ми е следният , може ли по този ИЧ порт да се предават всякакви видове информация (бележки , картинки , мелодий , клипчета ... ) - питам не задруго , ами защото някой модели телефони имат ИЧ порт , но по него може да се предават примерно само бележки и нищо друго ... което малко го обезмисля . <{POST_SNAPBACK}> mislq che moje .. ot sony kam siemens stava..znachi shte moje Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Стига сте харчили пари за глупости И аз се изкушавам от K750, но нека гледаме в бъдещето: сменя се цялото поколение мобилни устройства, затова препоръчвам на всички да се успокоят малко и да изчакат навлизането на 3G телефоните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 май може аз имам nokia 6220 и си изпращам но е прецакано защото gsm-мите трябва да са много близко един до друг на около 1см а bluthoot-а може 10м и естествено е по як и аз съм на мнението на aph3x и затова ще изчакам няколко месеца и ще си взема 3Gсмартфон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Nokia-ta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rex Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 nokia-та има по-красив дизайн, но ериксона има повече функции. Зависи какво ще гледаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HELL PATROL Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Ericssona e s pove4e funkcii i po-dobur dizain(spored men) az li4no vednaga bih se hvurlil na K700i Link to comment Share on other sites More sharing options...
st_jt Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Гласувах за SE. До съвсем скоро бях фен на Nokia и понеже трябваше да си купувам телефон си търсих Nokia, но в крайна сметка ми купиха SE F 500i и от както го имам доста се зарибих по тези телефончета. Мисълта ми е, че за приблизително тази цена SE ти дава повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Сони Ериксон са едни от най-добрите телефони. Аз имам от 1 година сони ериксон и до сега един проблем не ми е създал. Пък и погледнете само разликите между двата телефона. Нокия има хем по-малко, хем е по-скъпа. Остаряха вече лафовете: " Ама тя държи цена " (защото вече не е), "Абе, Нокията си е Нокия" Link to comment Share on other sites More sharing options...
snow_ggg Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 NOKIA-ta si vzemi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaguar Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 eriksona e telefona Link to comment Share on other sites More sharing options...
speed_ Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 аз бих си купил Ericssona Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ериксона са саупер телфони в това се убедих след като си взех Т610 представам си колко ще е як К700!!Вземи си него и няма да сбъркаш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 в момента съм с К700 и засега съм доста доволен. има си всичко което търся в един телефон и се държи добре. постоянно ме предупреждават разни познати и техници да очаквам проблеми с контакт-листата, ама засега нямам никакви. телефона е в мен от около месец и нямам други наблюдения. относно нокиите, забелязвам че напоследък в техните модели единственото високотехнологично нещо е цената. а и конкретния модел, който си посочил няма Bluetooth, а за мен е важно да има. дизайна му не е кой знае колко привлекателен, така че и по този параграф губи. единствената му "екстра" е че е сгънат и ще пази дисплея от драскотини, но пък ще изисква допълнително движение при разговор. това мое лично мнение. дано ти е полезно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 И аз мисля че ако си вземеш К700 няма да сбъркаш Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 az se kefq pove4e ot nokiata.se pak nokia ima nai mnogo prodagbi poslednite godini-qvno ima za6to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.