Jump to content
BulForum.com

Кой от следните телефони предпочитате

vas90

Кой ?  

121 members have voted

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Please sign in or register to vote in this poll.

Recommended Posts

На мен лично Нокиата като дизайн много повече ме кефи , но пък май , май функциите на К700 са по-добри ... Точно затова се чудя кой да избера :lol:

едит: А пък функциите така главозамайващо се изменят - всеки месец излизат какви ли не глупости ... touchscreen , камери , които снимат с качеството на фотоапарати , какви ли не начини за обменяне на информация ...

Едит2: Аз още няма да купувам , но засега съм харесал тези 2 модела :lol:

Защо не вземеш да по4акаш малко , скоро излиза на пазара K750i , който се замислям серизно да си взема  :wir

Така е, но от тези двата аз съм за K700i. Тая Нокиа толкова дървен вид има и на мен поне хич не ми допада.

Но всеки има различен вкус, така че в това отношение темата няма смисъл.

Освен ако не търсиш обективни мнения относно здравина, качество на софтуера, леснота на използване и т.н. :)

По принцип ползвам Нокиа от доста години,и съм много доволен,но от тези двата К700i е по добрият....Oпределено,ако не държиш да си фЙЕшън,грабвай SE-то :P

K700i е хем по-лек, по-малък, по-добре изглеждащ(според мен) и още куп други неща, които са само лични предпочитания аз бих взел Ериксона B)

Гласувах за K700i.По-добър е от NOKIA-та.

Виж кой какво има,и какво няма.

Пък и дисплея е по-голям,камерата също е по-добра.Има видео до 1 мин. и т.н.

Аз ти дадох съвет,решавай си! :)

Предимство за Сони Ериксона е и наличието на bluetooth , Нокиата има инфра-червен порт , който също върши работа , но вапросът ми е следният , може ли по този ИЧ порт да се предават всякакви видове информация (бележки , картинки , мелодий , клипчета ... ) - питам не задруго , ами защото някой модели телефони имат ИЧ порт , но по него може да се предават примерно само бележки и нищо друго ... което малко го обезмисля .

Предимство за Сони Ериксона е и наличието на bluetooth , Нокиата има инфра-червен порт , който също върши работа , но вапросът ми е следният , може ли по този ИЧ порт да се предават всякакви видове информация (бележки , картинки , мелодий , клипчета ... ) - питам не задруго , ами защото някой модели телефони имат ИЧ порт , но по него може да се предават примерно само бележки и нищо друго ... което малко го обезмисля .

mislq che moje ..

ot sony kam siemens stava..znachi shte moje

Стига сте харчили пари за глупости :)

И аз се изкушавам от K750, но нека гледаме в бъдещето: сменя се цялото поколение мобилни устройства, затова препоръчвам на всички да се успокоят малко и да изчакат навлизането на 3G телефоните.

май може аз имам nokia 6220 и си изпращам но е прецакано защото gsm-мите трябва да са много близко един до друг на около 1см а bluthoot-а може 10м и естествено е по як

и аз съм на мнението на aph3x и затова ще изчакам няколко месеца и ще си взема 3Gсмартфон

Nokia-ta

Гласувах за SE. До съвсем скоро бях фен на Nokia и понеже трябваше да си купувам телефон си търсих Nokia, но в крайна сметка ми купиха :love SE F 500i и от както го имам доста се зарибих по тези телефончета. Мисълта ми е, че за приблизително тази цена SE ти дава повече.

Сони Ериксон са едни от най-добрите телефони. Аз имам от 1 година сони ериксон и до сега един проблем не ми е създал. Пък и погледнете само разликите между двата телефона. Нокия има хем по-малко, хем е по-скъпа.

Остаряха вече лафовете: " Ама тя държи цена " (защото вече не е), "Абе, Нокията си е Нокия"

Ериксона са саупер телфони в това се убедих след като си взех Т610 представам си колко ще е як К700!!Вземи си него и няма да сбъркаш! :punk

в момента съм с К700 и засега съм доста доволен. има си всичко което търся в един телефон и се държи добре. постоянно ме предупреждават разни познати и техници да очаквам проблеми с контакт-листата, ама засега нямам никакви. телефона е в мен от около месец и нямам други наблюдения.

относно нокиите, забелязвам че напоследък в техните модели единственото високотехнологично нещо е цената. а и конкретния модел, който си посочил няма Bluetooth, а за мен е важно да има. дизайна му не е кой знае колко привлекателен, така че и по този параграф губи. единствената му "екстра" е че е сгънат и ще пази дисплея от драскотини, но пък ще изисква допълнително движение при разговор.

това мое лично мнение. дано ти е полезно.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...