Clades Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Аз гласувах за adobe, защото ми допадат най-много. На Corel рядко работя, а на Microsoft също е доста добър интерфайса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted April 30, 2005 Share Posted April 30, 2005 Супер тъп въпрос! Какво общо има AutoCAD с Macromedia? Можете да правите сравнение на Blender, Maya и 3D Studio, aма да се сравняват програми, които нямат нищо общо по между си е просто безпредметно. Иначе отговорът ми е Microsoft, защото всички тия различни производители на софтуер общо взето се придържат към препоръките на Microsoft за интерфейс. Всяка програма опитваща се да бъде оригинална, веднага си личи. Между трите горепосочени Blender си личи, че няма нищо общо с Microsoft, а и за това е ужасен за бързо ориентиране. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 1, 2005 Author Share Posted May 1, 2005 Супер тъп въпрос! Какво общо има AutoCAD с Macromedia? <{POST_SNAPBACK}> Прав си, общо няма. AutoCAD е приложение, докато Макромедиа е компания [едит] Да де, имам предвид примерно да сравним няколко програми с еднакво предназначение, но на различни фирми. (Photoshop // Photo-Paint ; InDesign // QuarkXPress ; Illustrator // CorelDRAW) Кога съм казал друго [/едит] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted May 4, 2005 Share Posted May 4, 2005 Класиката - Микрософт Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted December 16, 2005 Author Share Posted December 16, 2005 Май ако ставаше дума за игри темата щеше да има по-голям успех.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 16, 2005 Share Posted December 16, 2005 И аз гласувах за Macromedia ползвам Encarta и е с доста добър итерфейс Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted December 18, 2005 Share Posted December 18, 2005 Microsoft не защото ми харесва а защото съм свикнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted December 21, 2005 Share Posted December 21, 2005 Мен много ме кефи на Adobe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted March 12, 2006 Author Share Posted March 12, 2006 ...особено CS2 серията!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stoian88 Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Като интерфейс е добър ама нещо не ме кефят промените му. CS повече ме кефеше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted March 12, 2006 Share Posted March 12, 2006 Аз гласувах за Macromedia, защото ми харесва и съм свикнал с него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 Corel Painter IX Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Corel, обаче трябва да се отбележи, че интерфейсът на Corel-ите след 9-та версия стана боза А за 13 да не говорим - sux от вякъде (не само интерфейсът - цялата програма). Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted March 15, 2006 Share Posted March 15, 2006 Microsoft Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 абе хора,майкромедия и адоуб вече са едно можеше да добавите и други интерфейси,иначе гласувах за корел Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted May 16, 2006 Author Share Posted May 16, 2006 абе хора,майкромедия и адоуб вече са едно Това си заслужава отделна тема! Първите прекрасни признаци са налице във Flash 8! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted May 16, 2006 Share Posted May 16, 2006 Не става въпрос за мястото, искам като максимизирам примерно документа, и да мога да работя с целия без да натискам Tab постоянно, а и искам да виждам постоянно прозорците, без да ми закриват част от документа, именно затова харесвам интерфейса повече на Корел. А Макромедия се усетиха навреме, и от MX версията и те вече докват, това е да имаш избор, можеш да докваш, или да са плаващи, сам избираш. Аз предпочитам докващи, като разбира се ако не ми трябват, скривам наведнъж цели групи от прозорци, докато други стоят на екрана, докато с ТАВ във фотошопа се скрива всичко. Това ми беше идеята. Става въпрос за принципно сравнение на интерфейси, няма нищо общо коя програма за какво служи. За мен лично въпросът не е тъп. Защо не си слагаш прозорците горе в дясно в менюто с бръшовете, щом са ти такъв проблем? Те хората с тая цел са направили Workspace които може да се сменя за секунди от един на друг вид. От докнати горе в дясно прозорци, на плаващи палети.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.