Jump to content
BulForum.com

Заслужаваме ли си политците,които ни управляват

capone

Recommended Posts

Мислите ли,че българите си заслужаваме политиците,които ни управляват.Някои може би ще кажат да,ние напълно сме си ги заслужили,защото народа на една страна е еманацията,от обществото произхожда тази власт.А други сигурно са на мнение,че всички са един дол дренки и който и да дойде на власт,е воден преди всичко от лични интереси,а общото благо остава на заден план.Дали това има нещо общо с народопсихологията на българина,и дали всички изконни ценности са се изродили в някакви псевдо идеали,които нашите управници тъй ревностно следват.

Ако имате мнение по въпроса,ще се радвам да го споделите.

Да! Според мен нашият народ си заслужава политиците.По простата причина, че тръгва след всеки демагог излезнал на политическата сцена с пълна кошница предизборни обещания и кебапчета.И този боклук Азис да се кандидатира за депутат и него ще изберат.Естесвено, че всички от изкуствено създадения политически псевдоелит са един дол дренки.И все по трудно ми става да преценя за кого да гласувам.Време е за мажоритарна система, за да се прекъсне порочната практика в парламента да влиза куцо и сакато от предизборните листи и невежи глупаци да стават министри.

Мислите ли,че българите си заслужаваме политиците,които ни управляват.Някои може би ще кажат да,ние напълно сме си ги заслужили,защото народа на една страна е еманацията,от обществото произхожда тази власт.А други сигурно са на мнение,че всички са един дол дренки и който и  да дойде на власт,е воден преди всичко от лични интереси,а общото благо остава на заден план.Дали това има нещо общо с народопсихологията на българина,и дали всички изконни ценности са се изродили в някакви псевдо идеали,които нашите управници тъй ревностно следват.

Абсолютно всеки заслужава това което е избрал друг е въпроса че възможностите от които може да се избира са :sick .Много е трудно да избереш по-малкото зло за съжаление ние сме изправени пред този избор на всеки 4 години и сподер мен това е причината за толкова лесното идване на влас на сегашното правителство.Но за щастие или нещастие когато влезнем в Европеиския нашите политици ще придобият все по-малко значение за пътя по който ще върви България.

За личните интереси на политиците мисла че няма на света политик който да не е воден от лични интереси или те са единици .

Никой не заслужава такива политици. Дори и ние българите :D Особено ако и Азис стане депутат ...Ще ги пишат в Гинес

Да, абсолютно! Всъщност мисля даже, че сме избрали много добри политици щом продължават толкова време да ни управляват без да имаме нещо против :devil

Bulgaria nikoga ne e slu4vala na politici.O6te ot osvobogdenieto:voiskata ni nqma zagubena bitka a politicite vinagi sa ni precakvali,te prosto ne mislqt za dargavata a samo za tova kak da si napalnqt djobovete.

Ами че не заслужаваме такива политици е ясно ама все пак и народа е виновен за това положение!!! :sick Не трябваше толкова години да ги търпим да си правят каквото си искат да да им покажем ,че те служат на народа ,а не на себе си!!! :wacko: Примерно и Поляците не бяха много по добре от нас ама имат някакви качетсва които ние ги нямаме и сега ей на са поо добре от нас! :sick

тия политици ги е избрал заблудения ни народ. като сме загубени хора ще ги търпим. заслужаваме си ги. те олицетворяват по-голямата част от народа ни(не всички), а именно тъпи хора, гледат само себе си и не им пука за останалите

тия политици ги е избрал заблудения ни народ. като сме загубени хора ще ги търпим. заслужаваме си ги. те олицетворяват по-голямата част от народа ни(не всички), а именно тъпи хора, гледат само себе си и не им пука за останалите

Напълно съм съгласен с тва мнение

Хора, моля ви, престанете с това "не случихме", "ако Азис стане" и прочее. Това не е риболов, че да случиш или не! И Азис не става депутат по някакъв магически начин, а го избираме вие и аз.

Общо взето по целия свят на избори се избира не между нещо добро и нещо лошо, а се избира кое от наличните неща е най-малко лошо. Просто трябва добре да се мисли кое е по-малкото зло. Просто е.

Да не говорим, че не трябва да мрънкаме, щом толкова много от нас заявяват с тъпа гордост "Аз няма да гласувам ПЪК". Е ми като не гласуваш, драги ми възмутен сънароднико, ще те управляват тези, дето електоратите им гласуват под строй и идват от тук и там с автобуси.

Сещайте се кои са!

Може да е offtopic това, ама ... ГЛАСУВАЙТЕ! За когото щете, но гласувайте. Иначе един ден ще имаме президент комунист и премиер турчин.

Англичаните казват: "Всеки народ си заслужава правителството." А иначе мое мнение - Ми някой да не ги доведе от Марс или от земята поникнаха? Кой гласува за тях? Албанците ли? Еми тогава? :D :D :D

Мислите ли,че българите си заслужаваме политиците,които ни управляват.Някои може би ще кажат да,ние напълно сме си ги заслужили,защото народа на една страна е еманацията,от обществото произхожда тази власт.А други сигурно са на мнение,че всички са един дол дренки и който и  да дойде на власт,е воден преди всичко от лични интереси,а общото благо остава на заден план.Дали това има нещо общо с народопсихологията на българина,и дали всички изконни ценности са се изродили в някакви псевдо идеали,които нашите управници тъй ревностно следват.

Мисля че навсякъде по света политиците са си от един дол дренки. Разликата я правят хората които са "управлявани". Качиха тока от 5 на 10 стотинки-мълчание.Казали са си добре я щом са доволни- направиха го на 16- отново мълчание. Билетчето от 6 ст. стана 50 -отново мълчание. Ако пред теб стоят бонбони които много обичаш няма да спреш да си взимаш докато някой не ти се скара и ги дръпне от ръцете ти.Същото е и с политиците.Няма за какво да сме недоволни от тях.Реално си сърбаме наща чорба а не на нашите политици.

ми не аз не съм гласувал за тях

който е гласувал си ги заслужава

лошото е че всички трябва да ги търпим тия търтеи

Щом не избираш ти, ще търпиш този, дето другите са го избрали вместо тебе!

theshaman, не ти ли стопля реотанчето, че (както сигурно вече десет пъти казах) като не гласуват тия като тебе, дават повече шансове на партиите с твърд електорат - комунистите и ДПС. Толкова ли те кефят бе, майна, та искаш още по-нагоре да ги качиш ?????

След два месеца и половина ще тръгнат колоните автобуси от Турция насам. Единственият начин да бъдат ограничени поразиите от това идване е да гласуваме !

На местните избори точно с автобуси Доган удари Добрич. Направи десант от 36 000 гласа. Ами ако утре го направи тук или в София? И тогава ли ще бъдете ти и тия като тебе така гордо недоволни и негрласуващи???

Тогава ставаше дума за общинския съвет в Добрич.

Сега залогът е несравнимо по-голям. И съответно ще дойдат не хиляда, а десет хиляди автобуса. Не можем да ги спрем.

Да се прави нов-избирателен закон няма време. Изселниците ще бъдат докарани и ще гласуват. Ако сега не ги ограничим, фесовете ще се намърдат на още повече места във властта. И знаеш ли какво ще стане, ако един ден се опитаме да ги намалим, така че пропорционално да представят турското население ???? Ами огледай се, има едно островче в Средиземно море, където малко го поразцепиха на две.

И тогава ли ще викате "Е**л съм им майката , и едните и другите са маскари" ?????

С две думи въобще не трябва да се сърдим на турците, че постепенно ни колонизират. Те просто са по-организирани от нас. Знаят си интереса- И ГЛАСУВАТ !!!!!

Вижте какво точно стана на местните избори, когато вие сърдито псувахте живота на чаша бира някъде и не отидохте да гласувате-

http://www.izbori2003.is-bg.net/rez/1/okmet1.html

Четете - основно ДПС, тук-там БСП за цвят.

Вижте ткук -

http://www.izbori2003.is-bg.net/rez/partii.html

ПЕТСТОТИН И ПЕТДЕСЕТ КМЕТОВЕ турци.

Това са кметове. Ако искате така да изглежда и парламентът след три месеца - не гласувайте.

Напъхайте си главите в пясъка. Нали знаете кое остава да стърчи, като си мушнеш главата в пясъка ?????

Те тия са пълен смях :>

Общо взето квито си ги избере обществото- такива ..

Кое по-точно да ти поясня?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...