lubo1972 Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Я да питам като има толкова принтери, някой да има проблем с драйверите? Под Win98 става въпрос /не е секънд едишън/. Печата си, оставяте го 1 час примерно в покой и следващия файл не се отпечатва, дава грешка...Сменяте мястото на USB кабела в другото гнездо...и волла работи..до следващия път..Не че и така няма да работят момите ама лично ме дразни тази работа...така и не се научиха да пишат драйвери тия от НР... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Kога се появи проблема?-това напълно възможно да е оt USB porta Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 От самото начало, като го инсталирах, другия вариант да се оправи е рестарт. Или SHutDown и пускане на ново на компа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiro Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Имал съм такъв случай от дъното!Ако имаш възможност да пробваш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pisach Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Абе бъгва се от време на време, но е рядко (при мен) и не ме притеснява. USB не е за 98-са хардуер и това е! Link to comment Share on other sites More sharing options...
garga Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 ако pc-то влиза в енергоспестяваш режим за този 1 час често не се буди usb правилно. пробвай да настроиш в device manager да изключиш power down опцията за usb hub-a. и ще печата Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted April 3, 2005 Author Share Posted April 3, 2005 Абе бъгва се от време на време, но е рядко (при мен) и не ме притеснява. USB не е за 98-са хардуер и това е! <{POST_SNAPBACK}> Много си прав, ама заради един факс, дето да може да се ползва мрежово, нямам друг избор :-( Така и не съм намерил свястна факс програма за XP...WinFax не ми го хвалете въобще :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.