Jump to content
BulForum.com

cd COVER

amon

Recommended Posts

някой може ли да ми каже как да си направя CD COVER. Трябва да принтирам върху някаква специална лепенка да я изрежа и да я залепя ли или какво????

Моля за помощ!

някой може ли да ми каже как да си направя CD COVER. Трябва да принтирам върху някаква специална лепенка да я изрежа и да я залепя ли или какво????

Моля за помощ!

с nero и принтер които може да печата директно върху диск.кои модел сега не мога да ти кажа но ако се разтърсиш ще го намериш.

има програма която оформя специално снимката като за корица на цд и за кутията има и за самото цд и ако си го принтнеш на самозалепваща се хартия би трябвало да стане

с nero и принтер които може да печата директно върху диск.кои модел сега не мога да ти кажа но ако се разтърсиш ще го намериш.

да благодаря ти.трябва значи специален принтер :(

има програма която оформя специално снимката като за корица на цд и за    кутията има и за самото цд и ако си го принтнеш на самозалепваща се хартия би трябвало да стане

това ми беше мисълта. върху амозалепваща се хартия дали ще стане

Може и без специален принтер!

В "Метро" се продават готови самозалепващи

се листове формат А4 като за стандартен принтер.

Особеното при тях е,че в средата си имат форма за диска.

Те са стандартни и като напечаташ обложката просто трябва

да отделиш средата от краищата. :punk

Надявам се да си ме разбрал. :P

Продават се специални самозалепващи стикери за лепене върху CD/DVD. Друг е въпросът да напаснеш на принтера точно каквото да се принтва върху кръга.

По принцип такива съвпадания ги правя с CorelDraw.

В Метро си има специален кит за тази работа струва 20 лв за 40 или 50 ЦД-та беше Има и програма и поставка с която точно да залепиш лепенката за да не е криво :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...