12345_ Posted April 2, 2005 Share Posted April 2, 2005 НЯМАМЕ НИКАКЪВ ШАНС ТРЯБВА ДА СЕ ПРИМИРИМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
myke Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ave te nqma otbor ot balgariq bilo to kluben ili nacionalen da ne igraqt hybavo do parviq gol i posle da si mislqt 4e im stiga.A i toq Ivankov ot kade go izkopaha da si igrae tam sms 6ampionskata liga pak toq gey ni zakopa.Ne moje da igrae6 taka vav vratarskoto si pole Link to comment Share on other sites More sharing options...
chefoto Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ave te nqma otbor ot balgariq bilo to kluben ili nacionalen da ne igraqt hybavo do parviq gol i posle da si mislqt 4e im stiga.A i toq Ivankov ot kade go izkopaha da si igrae tam sms 6ampionskata liga pak toq gey ni zakopa.Ne moje da igrae6 taka vav vratarskoto si pole <{POST_SNAPBACK}> точно така то тоя човек хич го няма на вратата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fostar Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Имаме минимален шанс, защото трябва да бием Швеция и да стискаме палци Харватите също да ги бият и така да идем на бараж. За директно класране май нямаме шансове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
readou Posted June 9, 2005 Share Posted June 9, 2005 Баси Хърватите майна! Скъсаха ни левскарския задник. Ако и след този мач някой каже че имаме шансове да иде на доктор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Днес съм настроен патриотично Ще ги скъсаме! Бием в Стокхолм, падат шведите в Загреб и здравейте баражи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 sincity, едва ли ще стане... Господ вече не е Българин От БФС му обясниха, че мениджъра му не е Лъчезар Танев и няма да получи място в отбора и ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 sincity, едва ли ще стане... Господ вече не е Българин От БФС му обясниха, че мениджъра му не е Лъчезар Танев и няма да получи място в отбора и ... <{POST_SNAPBACK}> Прав си напълно! Ама много ми се иска да ги опънем тия шведи поне веднъж! Link to comment Share on other sites More sharing options...
emirates stadion Posted June 10, 2005 Share Posted June 10, 2005 Шансовете ни да бием Швеция са колкото на Фариорски о-ви да бият Франция.Просто говорим за савсем друга класа.Ние даже и изненада не сме способни да поднесем.Както Босна напражиха равен на Испания или Еквадор,които биха Аржентина.В момента сме по-слаби и от посредствените отбори.Щом Унгария са преди нас в класирането Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted June 12, 2005 Share Posted June 12, 2005 Колкото и да не ми се иска трябва да призная че в момента сме мноо слаби, и то не защото нямаме добри футболисти, а просто защото нещо не могат да се сработят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted June 13, 2005 Share Posted June 13, 2005 Колкото и да не ми се иска трябва да призная че в момента сме мноо слаби, и то не защото нямаме добри футболисти, а просто защото нещо не могат да се сработят... <{POST_SNAPBACK}> Съгласен съм Според мен нямаме никакви шансове с такава игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oni Posted June 15, 2005 Share Posted June 15, 2005 Абе к'ви футболисти имаме? Ще ми се пукне жлъчката от смях само като видя защитата! Добрите ни фудболисти са само офанзивни (и то не всички) Така ,че поправете ме ако бъркам! А всички до един са мърди! Изобщо не се движат по терена - така няма какда сме силен отбор! Трябва да се раздаваш ,трябва да се бориш за всяка топка ,както го правеше онзи отбор от 1994! Скоро гледах мача им с Германия през 1995 когато ги обърнаха! Ами сега "Звездите" и на половина не тичат толкова колкото онези истинските звезди! За какъв футбол говорим изобщо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted June 17, 2005 Share Posted June 17, 2005 Нямаме никакъв шанс!Особенно при факта че гостуваме на Швеция!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted June 18, 2005 Share Posted June 18, 2005 Имали смисъл да се мисли .Нашия отбор както е тръгнал май няма бъдеще Не е ли така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.