Jump to content
BulForum.com

Продавам лаптоп Dell Inspiron 7000

Recommended Posts

Оригиналната страница на лаптопа е http://support.dell.com/support/topics/glo...en&s=dhs&~ck=mn

Параметрите са:

CPU P II Mobile 366

RAM 192 MB

Video Ati 8MB (самостоятелни)+TV Out PAL/NTSC

FDD

DVD

HDD 6.4 GB

Sound & Speakers

15" матрица (невероятна за такъв клас лаптоп)

Зарядно+ батерия 100% (държи мин. 1 ч.)

Други изводи: Serial, Paralel, VGA, TV-Out, 2xPCMCIA, 1xUSB, PS2, Mic&Spk

отличен външен вид.

Цена 499 лв.

Samo na men li mi iska potrebitelsko ime i parola kato otvorq linka?

moje li da govorim za cena 400 leva i ako si saglasen pishi PM za da se razberem kade moga da go vidia

Ново предложение 450 лева и ако си навит още в понеделник идвам и го взимам ако го харесам естествено

мод.: това можеше с бутончето едит, вместо да сливам мненията ти!

@linuz

Хич не е ясно :D Видеоконтролера (Ati-то) има вградено ускорение за MPEG2, за DivX и Xvid незнайно защо няма :D

Samo na men li mi iska potrebitelsko ime i parola kato otvorq linka?

Грешката е при мен, явно браузъра ми (аз ползвам ОПЕРА) автоматично е попълнил т.н. service tag, в случая - там където пише service tag, въведи N7Z7F и ще излезе страницата на лаптопа.

Ново предложение 450 лева и ако си навит още в понеделник идвам и го взимам ако го харесам естествено

Имам един клиент, който ще идва да го гледа в понеделник към 14.00, ако не го вземе, ще ти се обадя, но за 450 абсурд да дам и ланката...

на това чудо трагват ли ДиВ Х филми???? :confused

Вървят без проблеми, ТВ-изхода може да е PAL, така че си гледаш на ТВ-то.

@linuz

Хич не е ясно :D Видеоконтролера (Ati-то) има вградено ускорение за MPEG2, за DivX и Xvid незнайно защо няма :D

Мисля, че Ати-то има вградени някакви хардуерни ускорители от сорта "билинейно филтриране", "квадратични функции на незнам кой си" и други такива сложни думи, а не специално за MPEG2. В случая и MPE2, и MPEG4 ги ползват тия функции, ако картата позволява, така че DivX и XVid си вървят мазно и гладко.

Абе тоя лаптоп дане е златен 500 и с тия параметри .......................... :sick

И накрая на въпроса, дето най-много ме изкефи - ами да, влез на сайта да видиш - това е ограничена серия от 9 бройки със втъкани златни нишки и корпус от платина, десетата бройка е запазена лично за мистър Делл с автограф на Бил Гейтс :D :D :D

Майтап бе, Уили ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...