Jump to content
BulForum.com

Инвентор 12V-220V

Recommended Posts

Понеже ми трябва инвентор, а никои неможе да ми даде нужната информация дори и от магазините ви питам вас.

Харесал съм си един 12V DC/220V AC 150W, въпроса ми е следния. Имам преносим захранващ блок, които отктрани има изход като за автомобилна запалка, с мощност 17,5Ah. Та искам ако е възможно с идин такъв инвентор да включвам ел. уреди който работат на 220V, например лаптопа ми, някоя малка уредба и тн. Наясно съм че на наведнъж няма да стане, а по-едно.

Та ще стане ли за това или не, за да знам да си вземам или не?

Благодаля на всички :D

Освен ,че трябва да се съобразяваш с ватовете(предполагам няма да включваш печки) тези конвертори имат изходна правоъгълна синосуида което може да е ГОЛЯМ проблем за някои устройства(примерно компютър).Така ,че според мен е желателно първо да пробваш а тогава да взимаш.Дригият "проблем" който може да се получи е колко ампера ще консумира самото устройство в зависимост какво си включил.Да не се окаже ,че преносимият ти захранващ блок ще "умира" за час-два или доста по-малко.Така ,че прецени си.

Ми лаптопа ми го дават 0.68-0.37А и смятам че няма да има проблем с него и доста време ще работи с него. Притеснява ме това, че имам едно 36см телевизорче и като ходя на палатка дали ще може да се захранва без проблем или пък за стерео уредба.

Какво трябва да им гледам най-вече като си купувам и премерно ако се включи нещо по-мощно (печка :D ) какви ще са последствията, защото гледам че имат някакви защити.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...