Grosmaster Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Понеже ми трябва инвентор, а никои неможе да ми даде нужната информация дори и от магазините ви питам вас. Харесал съм си един 12V DC/220V AC 150W, въпроса ми е следния. Имам преносим захранващ блок, които отктрани има изход като за автомобилна запалка, с мощност 17,5Ah. Та искам ако е възможно с идин такъв инвентор да включвам ел. уреди който работат на 220V, например лаптопа ми, някоя малка уредба и тн. Наясно съм че на наведнъж няма да стане, а по-едно. Та ще стане ли за това или не, за да знам да си вземам или не? Благодаля на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Robi Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Освен ,че трябва да се съобразяваш с ватовете(предполагам няма да включваш печки) тези конвертори имат изходна правоъгълна синосуида което може да е ГОЛЯМ проблем за някои устройства(примерно компютър).Така ,че според мен е желателно първо да пробваш а тогава да взимаш.Дригият "проблем" който може да се получи е колко ампера ще консумира самото устройство в зависимост какво си включил.Да не се окаже ,че преносимият ти захранващ блок ще "умира" за час-два или доста по-малко.Така ,че прецени си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 Ми лаптопа ми го дават 0.68-0.37А и смятам че няма да има проблем с него и доста време ще работи с него. Притеснява ме това, че имам едно 36см телевизорче и като ходя на палатка дали ще може да се захранва без проблем или пък за стерео уредба. Какво трябва да им гледам най-вече като си купувам и премерно ако се включи нещо по-мощно (печка ) какви ще са последствията, защото гледам че имат някакви защити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.