Jump to content
BulForum.com

Честит Рожден на DaSlayer!

GeorgiK

Recommended Posts

Голям да ми пораснеш Митак! Сега като не сме се виждали толкова време и не знам, какво да ти пожелая... Пожелавам ти щастие. Ти знаеш... Айде честит рожден ден!

Честито жив и здрав и поздрав с :

tHE wHITE sTRIpes-Hottel Yorba!

(дано харесваш тази група!) :punk

:D Честит рожден ден, Митак. Специални пожелания за всичко най- . (и не прекалявай с алкохола :lol: ) :devil

Надявам се скоро да се видим да завъртим по бира :P

Честит и от мене :) Също ЧРД и на I\0_Error . Здраве, щастие, късмет и не на последно място любов :)

Честит и от мене :) Също ЧРД и на I\0_Error . Здраве, щастие, късмет и не на последно място любов :)

offtopic: Хехе :) и той ли ще черпи... тъкмо още веднъж да му благодаря за съдействието при онзи проблем с онова дъно.. thanx

Ами аз не 4е те познавам,ама щом си рожденник да си жив/за здравето предполагам всички ти го пожелават/така че от мене едно силно желание си намисли/и вярвай 4е ще се сбъдне :P :P

Chestito ot men.........

...ЧРД на всички и от мен! :smile:

...а на DaSlayer специални поздрави!...вече си пълнолетен по всякакви стандарти и от тук нататък само хубави неща те очакват - я VIP от Lacuna Coil за някое турне, я официален webmaster на групата...ей такива...пък и не само :smile:

...и Поздравът: The Cure - The Exploding Boy ...текстът не ми е мн ясен, ама празнично звучи ;)

Честит рожден ден на всички и най-вече на DaSlayer !!!!!

Жив и здрав,весел и щастлив и нека готините и великите моменти в живота преобладават !!!!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...