Soulless Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Търся кора за Опел Кадет капка 1.3! Може и правена понеже ще и слагам говорители отзад. Държа да е запазена!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grosmaster Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Приятел, най-добре си направи ти сам кора. Ако си намериш оригинална и сложиш големи говорители много гадно ще се пречупи по средата и само кадето ще си дадеш парите на вятъра От опит го знам, за това го имаи в напредвид, освен ако несложиш там само високи де Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Търся кора за Опел Кадет капка 1.3! Може и правена понеже ще и слагам говорители отзад. Държа да е запазена!!! <{POST_SNAPBACK}> Колегата е прав най - добре си направи и я тапицирай ... Ако пък имаш някаква я подсили и пак ще стане Link to comment Share on other sites More sharing options...
DEVIL_in_PLD Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Stava i s originalnata samo se podsilva otdolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Soulless Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 То хубаво да си направя ама нямам време и затова търся. Ако някои предлага нещо добро да збажда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
booser Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Търся кора за Опел Кадет капка 1.3! Може и правена понеже ще и слагам говорители отзад. Държа да е запазена!!! <{POST_SNAPBACK}> Imam edna 30 leva Moje i s govoritelite deto sa na neia - 90 leva govoritelite sa 2 100 wata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.