ala-bala Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Очаквам предложвния с марка/модел и цена Пишете в какво състояние е и как да се свържа с вас Цените на новите ги знам, знам и къде ги продават, така че не пишете излишно и не задавайте безмислени въпроси ако нямате конкретно предложение Благодаря ви Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Очаквам предложвния с марка/модел и ценаПишете в какво състояние е и как да се свържа с вас Цените на новите ги знам, знам и къде ги продават, така че не пишете излишно и не задавайте безмислени въпроси ако нямате конкретно предложение Благодаря ви <{POST_SNAPBACK}> Ала-Бала , за бебешко щом става въпрос , то в ТСМ има чудесни бебешки столчета (изработени от тсм за Хаук) , някои от тях дори без козметични дефекти за 12 лв.Най-много калъфчицата да ти се наложи да изпереш. Ето тук можеш да видиш повече неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ala-bala Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Ала-Бала , за бебешко щом става въпрос , то в ТСМ има чудесни бебешки столчета (изработени от тсм за Хаук) , някои от тях дори без козметични дефекти за 12 лв.Най-много калъфчицата да ти се наложи да изпереш.Ето тук можеш да видиш повече неща. <{POST_SNAPBACK}> Бях в 2та склада които са до митницата, но нямаха къде по точно, в кой магазин или склад ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
net_fighter Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 На митмицата.Напоследък ТСМ губи бая от чара си , за жалост Преди време оттам купувах на една дружка. Доколкото ми обясни едно момче от фирмата , периодично "въртят" стоката и просто трябва да уцелиш момента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.