WildCat Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Здравейте, потърсих в сърча, но нищо не можах да намеря по-въпроса, който ме интересува. Искам да направя архив за дискета. Програмата, която трябва да архивирам е 15 MB и е само един фаил - .exe - /Това го мога без проблем/, но искам да е направя на части за да може свяка една част да се побира на дискета, т.е. да пренеса програмата до компютър без СД, без интернет и т.н./само с флопи/. Нещо от типа на архива на някои игри. Надявам се да сте ме разбрали, какво се мъча да напрява. Някакви идеи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Здравейте,потърсих в сърча, но нищо не можах да намеря по-въпроса, който ме интересува. Искам да направя архив за дискета. Програмата, която трябва да архивирам е 15 MB и е само един фаил - .exe - /Това го мога без проблем/, но искам да е направя на части за да може свяка една част да се побира на дискета, т.е. да пренеса програмата до компютър без СД, без интернет и т.н./само с флопи/. Нещо от типа на архива на някои игри. Надявам се да сте ме разбрали, какво се мъча да напрява. Някакви идеи. <{POST_SNAPBACK}> С десен бутон на мишката цъкаш върху съответния файл,който искаш да направиш на архиви, и избираш ADD TO ARCHIVE,и в прозореца,който се появява гледаш долу вдясно,има SPLIT TO VOLUMES,BYTES,и там избираш големинта на всеки архив каква да бъде,в твоя случай това е първата стойност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WildCat Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 С десен бутон на мишката цъкаш върху съответния файл,който искаш да направиш на архиви, и избираш ADD TO ARCHIVE,и в прозореца,който се появява гледаш долу вдясно,има SPLIT TO VOLUMES,BYTES,и там избираш големинта на всеки архив каква да бъде,в твоя случай това е първата стойност. <{POST_SNAPBACK}> Направих го! Много thanks Link to comment Share on other sites More sharing options...
capone Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Направих го!Много thanks <{POST_SNAPBACK}> U R WELCOME !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.