ta_ka Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Iskam da pratia malko muzika na edin priatel po neta! Okolo 2 Gb! Mojem li s visoka skorost da si razmeniame failove po lokalnata mreja? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Няма проблем ако сте в една мрежа. Аз съм си разменял разни работи със скорост около 1 mb/s. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 И как по точно става това? Аз съм на гигабит - с мрежов кабел. Мога ли да си разменям фаилове с един приятел, който също е на гигабит?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ta_ka Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 To4no tova iskam i az da znam! Dali moje taka? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Да може. Значи може да използвате ,,Add network place wizard'' пишете IP adres в него и той ви добавя в ,,дървото с устройствата'' желания комп., от който искате да дърпате и готово. Другия вариянт е да го намерите като комп. в локалната мрежа. Отваряте MyNetwork places и щраквате на Entire Network после Microsoft Windows Network и го намирате по Workgroop и име на комп(това става като отворите My Computer и щракнете на Folders) П.С.: Трябва да ви е шерната папката която ще дърпате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
emo_one Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 И с FTP server става , инсталваш си една малка програмка и вече имаш фтп , търси в download.bg FTP server там има доволно Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 Става също и ако имаш някой Messenger (MSN, Windows, Yahoo...) и от там има точно такава опция за пращане на файлове до отсрещния. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 става също и с http сервер . за целта използвам small http server доста лесно става и не се налага да правиш account-и. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sudden Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Аз по-бърза връзка от локалната май не познавам(е може и да има) дори имам чувството, че е понякога тегля по-бързо локално отколкото от собствения си компютър. Какво варанта \\xxx.xxx.xxx.xxL\ отпада ли? т.е. с IP адреса Ако е дал предварително достъп само за четене до някоя папка къв е проблема. А и едно уточнение това става за Гигабит нет тъй като това е една локална мрежа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.