NightKiller Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Записах си Студен Страх(Cold Fear) и още в менюто долу в десния ъгъл ми дава едно такова.....незнам как да го опиша абе квадрат с цветовете на дъгата който ми взима половината екран също кат цъкам дъжда на първото ниво е с големината на топка и с формата на конус!Какво пидяволите става? A и про инсталирането ми дава тази грешка: CRC error:The file D:\Games\CF\data\l3018.bin doesn't match the file setup's.cab file.The medium from which you are running the setup may be corrupted; contact your software vendor. Е тва е проблема какво да правя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightKiller Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 Оф аре уе пичове не боли да кажите нещо нали?Каквато и да е помощ ще е от полза Link to comment Share on other sites More sharing options...
vas90 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Оф аре уе пичове не боли да кажите нещо нали?Каквато и да е помощ ще е от полза <{POST_SNAPBACK}> reinstall пробва ли Явно проблема е с графиката (поне така разбирам от първия ти пост) , може да е именно заради error-а , който ти дава при инсталацията , нещо от драйвери ... бтв: Аз имах подобен проблем при GTA Vice City - просто понякое време се омазваше тотално графиката - някви квадрати , пирамиди , конуси - навсякъде и се оправяще като натисна alt + tab , дясно копче refresh и после пак цъкаш прозореца на играта ... може пък да се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
kener Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 От грешката която ти дава ми се струва че нещо архива на самата игра е прецакан.Ако я инсталираш от CD-то пробвай да я копираш на харда и оттам install. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Аз си инсталирах играта и нямах никакви проблеми така че най вероятно просто трябва да я преинсталираш и ще се оправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=29402 Ve4e ima tema za igrata!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 9. Заглавието на темата трябва точно и ясно да указва на участниците нейната цел и връзка. Ценете както своето време, така и това на останалите участници, и го пестете. Теми от сорта на "помощ" или "help" се трият без обяснение; същото се отнася и за теми като "ave shto ne staa taka", "ave pisna mi veche" — подобни заглавия показват от една страна ниско ниво на култура, а от друга не дават никаква представа за какво става дума в темата. 5. Преди да започнете нова тема проверете дали такава или подобна не е била дискутирана до момента Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.