filip Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Открай време съм решил да си направя някакъв аматьорски сайт,но не зная добра и лесна програма с която да го направя .Ще съм ви благодарен ако ми препоръчате нещо или ми дадете линк към него л Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE STORM Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Вече има много такива теми. Ползвай търсачката. А иначе нещо лесно : ТУК Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorokal Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Опитай с това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 blagodaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Извинявам се за позакъснялото мнение, но наскоро и един приятел зададе подобен въпрос, при което дръпнахме DW MX 2004. Да, но колкото и да му беше добър компа се наложи доста да почакаме, докато се заредят всички "екстри". Затова препоръчвам Dreamweaver само MX, не 2004, който дори като за моята барака направо лети. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Извинявам се за позакъснялото мнение, но наскоро и един приятел зададе подобен въпрос, при което дръпнахме DW MX 2004. Да, но колкото и да му беше добър компа се наложи доста да почакаме, докато се заредят всички "екстри". Затова препоръчвам Dreamweaver само MX, не 2004, който дори като за моята барака направо лети. <{POST_SNAPBACK}> Това не е вярно. Работя с Dreamweaver още от версия 4 като се появи, до съвсем скоро бях с MX (6) поради това че нямах време да инсталирам и настройвам 2004, но като го направих, останах много доволен, махнали са 1-2 нещица (които така или иначе не ползвах почти, и без тях мога), но от друга страна е много по-добър от MX, макар че по 'документи' са вкарали уж само 3-4 нови неща, но са пипнали добре и доста други неща. И поне аз не видях никаква разлика в скоростта на зареждане и работа. Така че препоръчвам горещо MX 2004. А някой забелязал ли е един бъг в интерфейса на МХ2004, отнасящ се до CSS уизърдите? По-специално редактирайки или създавайки ново CSS, в диалога трябва първо да се натисне Apply, после ОК, ако се натисне направо ОК, всички промени се губят, странно, но факт. Е, свиква се, но не би трябвало да е така. Всичко друго е 6 обаче. А иначе ето една примерна тема по въпроса, на по-подходящо място: http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=29449 Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 mmm tyka moje dosta da posporim po vyprosa eto saityt mi 1 viqt po to4no sys MX www.cityclan.hit.bg a eto i edin koito sym go pravil dva dena sys Edit+ www.booksfan.hit.bg dobra no ne hubava za amatiori programa za tova prepory4cam MX zza kompiutri po po bavni ot 1,5 Gb ako iska6 DW MX togava bydi s karta 126 Mb ili G-force 4 FX nai malko 256 Ram i tn. e enjoy pi4 ti izbira6 i dvamata po gore ste pravi no ^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Това не е вярно.Работя с Dreamweaver още от версия 4 като се появи, до съвсем скоро бях с MX (6) поради това че нямах време да инсталирам и настройвам 2004, но като го направих, останах много доволен, махнали са 1-2 нещица (които така или иначе не ползвах почти, и без тях мога), но от друга страна е много по-добър от MX, макар че по 'документи' са вкарали уж само 3-4 нови неща, но са пипнали добре и доста други неща. И поне аз не видях никаква разлика в скоростта на зареждане и работа. Така че препоръчвам горещо MX 2004. А някой забелязал ли е един бъг в интерфейса на МХ2004, отнасящ се до CSS уизърдите? По-специално редактирайки или създавайки ново CSS, в диалога трябва първо да се натисне Apply, после ОК, ако се натисне направо ОК, всички промени се губят, странно, но факт. Е, свиква се, но не би трябвало да е така. Всичко друго е 6 обаче. А иначе ето една примерна тема по въпроса, на по-подходящо място: http://www.warez.ru/invision/index.php?showtopic=29449 <{POST_SNAPBACK}> Pri mene takyv problem nema u kakvo po to4no sa pipnali Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 mmm tyka moje dosta da posporim po vyprosa eto saityt mi 1 viqt po to4no sys MX www.cityclan.hit.bga eto i edin koito sym go pravil dva dena sys Edit+ www.booksfan.hit.bg dobra no ne hubava za amatiori programa za tova prepory4cam MX zza kompiutri po po bavni ot 1,5 Gb ako iska6 DW MX togava bydi s karta 126 Mb ili G-force 4 FX nai malko 256 Ram i tn. Компютри по-бавни от 1,5 Gb, карта с 126 Мб?, G-Force 4 FX?! И все пак какво искаше да кажеш, минималните изисквания на Dreamweaver ли?! Ще ми кажеш, че Dreamweaver иска 128 МБ видеокарта ли?! поне така се разбира от казаното. Това е меко казано смешно. Както и да е. Тези сайтове, които си цитирал какво трябва да събудят у нас? Не, просто питам. Pri mene takyv problem nema u kakvo po to4no sa pipnali Ако проеблема го нямаш, радвам се, явно Уиндоуса ми нещо се е бозясал и затова се появява проблема, тук не споря, освен ако и друг не изпищи от него. Какво са пипнали ли- ами то се вижда, ползвай поне малко новата версия и ще разбереш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip Posted April 12, 2005 Author Share Posted April 12, 2005 никое мнение не е закасняло ! все пак има и други които искат да питат . Link to comment Share on other sites More sharing options...
GUI Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Това не е вярно.Работя с Dreamweaver още от версия 4 като се появи, до съвсем скоро бях с MX (6) поради това че нямах време да инсталирам и настройвам 2004, но като го направих, останах много доволен, махнали са 1-2 нещица (които така или иначе не ползвах почти, и без тях мога), но от друга страна е много по-добър от MX, макар че по 'документи' са вкарали уж само 3-4 нови неща, но са пипнали добре и доста други неща. И поне аз не видях никаква разлика в скоростта на зареждане и работа. Така че препоръчвам горещо MX 2004... Абе казвам ви, така е. И аз се кефих като преминах от 4 към МХ - почти не затормозяваше в повече компютърчето ми. Но нали нашият човек се определя като начинаещ - за какво му е дъ бест ъв дъ бест Иначе в 2004 ме кефи автоматичното показване на клетките от стандарт в лейаут view. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny_man Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Pri mene takyv problem nema u kakvo po to4no sa pipnali <{POST_SNAPBACK}> E verno e malko prekalqvam no ako iska6 naistina da oseti6 trypkata ot Dreamweavera to e tainata Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Някой може ли да ми каже как да сложа на сайта си място за коментари, да не е форум Примерно както за филмите има място за коментари Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted August 31, 2005 Share Posted August 31, 2005 Някой може ли да ми каже как да сложа на сайта си място за коментари, да не е форум Примерно както за филмите има място за коментари Трябва да го направиш с PHP/MySQL или нещо подобно, и сървъра, където ти е сайта да поддържа такова програмиране, и база данни. Друг вариант е да инкорпорираш безплатна услуга за целта, например www.bravenet.com имаха (имат) доста разнообразни услуги, до които имаш достъп след регистрация на акаунт. Това е в общи линии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeXy_BeBo Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Namo web editor 5.5 или Microsoft Front Page Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forreg Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Guestbook Generator Wizard за генериране на книги за гости. Сърварът на който е трябва да подържа ASP. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Guestbook GeneratorWizard за генериране на книги за гости. Сърварът на който е трябва да подържа ASP. <{POST_SNAPBACK}> Инсталирах я, но като се опитам да я стартирам и дава следния еррор: "Component 'MSCOMCTL.OCX' or one of its dependencies not correctly registred: a file is missing or invalid" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Forreg Posted September 1, 2005 Share Posted September 1, 2005 Тук е страницата на Download.bg за програмата. На мен не ми създава проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.