Jump to content
BulForum.com

KUPUWAM KOLELO

Recommended Posts

балкан4е ,,,,вси4ко му е 6 :D .. пистов бега4 .. малко гумите са му зле но ще свалим от цената :D ...ина4е са здрави ...бега4а и много добьр 12 скорости идеален :excl:

балкан4е ,,,,вси4ко му е 6  :D .. пистов бега4 .. малко гумите са му зле но ще свалим от цената  :D ...ина4е са здрави ...бега4а и много добьр 12 скорости идеален  :excl:

Begacha kakaw e ? Nesho poweche i cena razbira se ?

ами кво да ти кажа .. марката е бронко... ако ти говори нещо .. 4ерен .. абе ако му се купят нови гуми става перфектен .. цената някаде около 50 лева. . ти трябва да видиш ...ти ще предложиш нещо ... ще се разберем няма проблеми важното е да го харесаш :D

ами кво да ти кажа .. марката е бронко... ако ти говори нещо .. 4ерен .. абе ако му се купят нови гуми става перфектен .. цената някаде около 50 лева. . ти трябва да видиш ...ти ще предложиш нещо ... ще се разберем няма проблеми важното е да го харесаш  :D

OK Mnogo dobre, prilicha li na tezi kadeto gi prodawat w Metro, ili e nqkaw s tynki kapli i tynka ramka, palninsi li e illi ot koi tip e ?

Trqbwa da go widq no pyrwo kaji kakaw tip e ?

Az iskam ot tezi kadeto hi prodawat w metro gore dolu :punk

ами кво да ти кажа .. марката е бронко... ако ти говори нещо .. 4ерен .. абе ако му се купят нови гуми става перфектен .. цената някаде около 50 лева. . ти трябва да видиш ...ти ще предложиш нещо ... ще се разберем няма проблеми важното е да го харесаш  :D

Moge li da slojish 1-2 pica 4e sam zainteresovan

ами просто няма как.... не знам . ако толкова настояваш.. освен да дойдеш да го видиш друго не знам кво .. .кажи ми цена се пак :confused ина4е снимки ако намеря ще ти го покажа ..сега ще потарся .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...