Mr_Vain Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 SOLD Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 EDIT: От по-новите имам в предвид 16 битовите карти. Новата модификация на тази карта е 24 bit-ова. За тази 16 битовата давам 15 лв. P . S: Я ми кажи има ли драйвери за нея за различните операционни системи(и по-специално за Linux), защото това което прочетох от линка който си оставил никак не ми хареса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 EDIT: От по-новите имам в предвид 16 битовите карти. Новата модификация на тази карта е 24 bit-ова. За тази 16 битовата давам 15 лв. P . S: Я ми кажи има ли драйвери за нея за различните операционни системи(и по-специално за Linux), защото това което прочетох от линка който си оставил никак не ми хареса. <{POST_SNAPBACK}> CT4830 е новия Creative Live! 5.1 16bit, както си и пише по-горе. Също пише и какво ме устройва Аз съм под линукс - alsa-та е чудна . Под 98 / XP ползвах драйверите от creative.com, които вече са добри. Статията е стара и затова толкова хвалят драйверите tracker пак не ме разбра - най-новия модел Live! е 24-битов, а моята карта е по-новата от 16-битови карти....стария модел няма digital out и е с проблемен front out.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tracker Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Може да съм гледал Creative Live! 7.1, те със сигурност са 24 бит. Както и да е. Аз се отказвам от картата. Успех в продажбата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Amigo Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 20 lv ot menn Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 20 lv ot menn <{POST_SNAPBACK}> ОК, ако никой не даде 25лв. в неделя ще и се радваш Предложения от 21,22лв.... не се приемат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonRamon Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 И от мен 20 лв ако се откаже Amigo Link to comment Share on other sites More sharing options...
TQ_ Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 25 leva ot men; davai da q zimam vednaga 4e sym na zor Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 30, 2005 Author Share Posted March 30, 2005 25 leva ot men; davai da q zimam vednaga 4e sym na zor <{POST_SNAPBACK}> TQ_ засега се отказа, картата остава за Amigo или евентуално DonRamon...или който пръв даде 25лв DonRamon предложи 25лв. и картата вече е негова Моля заторете темата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.