kse Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 cpu: 386sx 16MHz ram: 2MB hdd: 20MB floppy: 1.44 ports: COM, LPT, PS/2, VGA цена: 70лв. заб.: Батерията е зле! Давам удобна чанта(не е оригинална) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted March 31, 2005 Author Share Posted March 31, 2005 нова цена: 50лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
booser Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 cpu: 386sx 16MHzram: 2MB hdd: 20MB floppy: 1.44 ports: COM, LPT, PS/2, VGA цена: 70лв. заб.: Батерията е зле! Давам удобна чанта(не е оригинална) <{POST_SNAPBACK}> dai snimka Link to comment Share on other sites More sharing options...
drugdealer Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 нова цена: 50лв. <{POST_SNAPBACK}> 10 кинта от мен едит:а на тва чудо може ли да се подкара виндолс 2.0 примерно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Az se interesuvam ot ma6inkata oba4e me interesuvat nqkolko ne6ta 1.Kakav e displaya i kakvi sa harakterstikite 2.Interesuva me adapter ima li kam nego 3.Moje li da se sloji po-golqm hard? 4.moje li da se sloji nqkakva sound karta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kse Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Снимки немога да направя. В google.com неможах да намеря. Дисплея е черно-бял. Адаптер има. Звукова карта няма и неможе да се добави. За по голям хард диск е възможно. Би трябвало да има възможност за ъпгрейд, но незнам къде ще намерите толкова стари компоненти. Windows 3.1 е възможно да се сложи, но е безмислено. заб.: Лаптопа е подходящ за хора програмисти и/или тестери на хардуер. Досега за това е ползван, но вече е излишен. п.п.: за по малко от 50 лв. сделка няма да има. Ако случайно има голям интерес 50 лв. е началната сума, който предложи повече негов е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mi6o_ Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Az se interesuvam i iskam da go vidq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harbachek Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Monitora kolko in4a e i ima li PC speaker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.