Saber_Skyo4 Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 COLD FEAR Download Warez.ru: http://warez.ru:8080/FTP/GameZ/Cold.Fear.DVD-HOODLUM/ Един Жанр на Ubisoft който разбива конкуренцията.Тук са мненията и дискусийте на играта. (не намерих илюстрацията на PC версията и затова сложих тази). Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Az sega ia instalirah.Igrata e mnogo iaka s mnogo hubava grafika,malko v stil Rezident evil.Ne igrah mnogo,no mi napravi mnogo goliamo vpe4atlenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 А тежка ли е .Видях ситемните изисквания но те някой път не отговарят точно за играта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Overclocker Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 играта е доста добре като графика и атмосфера , впечатлен съм , обаче се чудя дали можеха да измислят и по шибан начин на оправление на играта.... мисля че от това по зле няма накаде ако беше фърст персон щеше да е невероятна игра ама това плетене с 3-то , 2-ро лице и при едното мишката работи при другото не ....... според мен е много неудобно така незнам ама се измъчих докато обиколя палубата апък за по нататък незнам Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted March 31, 2005 Share Posted March 31, 2005 играта е доста добре като графика и атмосфера , впечатлен съм , обаче се чудя дали можеха да измислят и по шибан начин на оправление на играта....мисля че от това по зле няма накаде ако беше фърст персон щеше да е невероятна игра ама това плетене с 3-то , 2-ро лице и при едното мишката работи при другото не ....... според мен е много неудобно така незнам ама се измъчих докато обиколя палубата апък за по нататък незнам <{POST_SNAPBACK}> Men upravlenieto me kefi,e moge6e i po-dobre ,no stava. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Aide pi6ete de.Vse 6te ima niakoi 40vek koito si ia svalil.Igrata e super.Az si ia svalih i e strahotna.Iskam i va6ite mnenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Ми играта като атмосфера и като графика е прекрасна. Единственото, което ме накара да я изтрия веднага от компютъра беше управлението. По гадно управление не бях виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Saber_Skyo4 Posted April 1, 2005 Author Share Posted April 1, 2005 Tva za upravlenieto e verno.Ujasno e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Играта не е много тежка. Уникална е в много отношения!! ЗАСЛУЖАВА СИ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 сега я инсталирах - харесва ми! кажете сейфовете автоматични ли са в смисъл, че като стигнеш до някъде те записва или пък има някое копче за което незнам???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Avtomati4ni sa.Poigrai malko i 6te ti zapazi igrata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Avtomati4ni sa.Poigrai malko i 6te ti zapazi igrata. <{POST_SNAPBACK}> Мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Avtomati4ni sa.Poigrai malko i 6te ti zapazi igrata. <{POST_SNAPBACK}> а бе хора колко трябва да играя омръзна ми вече да преигравам. кажете къде точно играта прави първия сеиф???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 а бе хора колко трябва да играя омръзна ми вече да преигравам. кажете къде точно играта прави първия сеиф???? <{POST_SNAPBACK}> Първия сейф е след като намериш един от свойте мъртъв в един кенеф , идва първия по-сериозен изрод (по-трудничко се трепе) ,убиваш го и излизайки от помещението се сейфва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Първия сейф е след като намериш един от свойте мъртъв в един кенеф , идва първия по-сериозен изрод (по-трудничко се трепе) ,убиваш го и излизайки от помещението се сейфва. <{POST_SNAPBACK}> тва след колко време игра е горе долу аз имам навика да играя по 20ина мин на ден.. май ще си преигравам палубата всеки ден по 1-2 пъти Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE SHAMAN Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 тва след колко време игра е горе долу аз имам навика да играя по 20ина мин на ден.. май ще си преигравам палубата всеки ден по 1-2 пъти <{POST_SNAPBACK}> След като излезеш най-отгоре на мостика се минава по нещо като мостче и слизаш пак доло по едни стълби ,срещу теб има врата, това за което говорих е вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amon Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 След като излезеш най-отгоре на мостика се минава по нещо като мостче и слизаш пак доло по едни стълби ,срещу теб има врата, това за което говорих е вътре. <{POST_SNAPBACK}> Thanks man! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIDEV Posted April 4, 2005 Share Posted April 4, 2005 Абе някой знае ли как да утрепя Kamsky ( това е последната мисия ).Пише ми че трябва да го застрелям във black point ама нещо не ми идва на ъкъла какво е това.Моля ако някой е врътнал да ми каже че ся баш на последната мисия даже абе края вече да се откажа не върви Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 5, 2005 Share Posted April 5, 2005 Абе някой знае ли как да утрепя Kamsky ( това е последната мисия ).Пише ми че трябва да го застрелям във black point ама нещо не ми идва на ъкъла какво е това.Моля ако някой е врътнал да ми каже че ся баш на последната мисия даже абе края вече да се откажа не върви <{POST_SNAPBACK}> Ами аз туко що я превъртях играта е страхотна относно това как да застреляш Камски ами след като те хване и те вдигне във въздуха помпиш "Е" (или там който бутон си си нагласил ) и ако си по бърз ти излиза надпис shoot натискаш левия бутон и го гръмваш в главата и така няколко пъти докато не умре Link to comment Share on other sites More sharing options...
VIDEV Posted April 6, 2005 Share Posted April 6, 2005 Ами аз туко що я превъртях играта е страхотна относно това как да застреляш Камски ами след като те хване и те вдигне във въздуха помпиш "Е" (или там който бутон си си нагласил ) и ако си по бърз ти излиза надпис shoot натискаш левия бутон и го гръмваш в главата и така няколко пъти докато не умре <{POST_SNAPBACK}> Е мерси много сега ще пробвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
NightWolf Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Като си пусна играта и екрана ми загасва да знаете защо става така?А ако можете и да ми помогнете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 17, 2006 Share Posted January 17, 2006 И на мен ми става така.Та как се оправя.Екрана изгасва и нищо не се вижда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Еми пробвайте да си смените драйверите на видеото. Пробвайте да си смените драйверите на видеото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.