ilioX Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 Здравейте! Значи въпроса ми е следния: Взех си 5+1 тонколонки за компа и с Windows Media Player свирят всички, а с Winamp свирят само двете предни и subwoofera...Та въпроса ми е дали по принцип може да се направи така, че с Winamp да свирят всичките и ако да, как? Благодаря предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 По принцип мп3-ойките са двуканални (скоро ще има и 6), така че единствения начин да пуснеш и другите колони е като копираш предния канал в/у задния. Това се прави от миксера на звуковата карта (при мен беше на диска на дъното) и там търсиш нещо от типа на duplicate front (нещо сега не мога да го намеря на windowsa как се казва точно, но на линукса е така, така че предполагам и там беше нещо подобно). ПП И другия път потърси първо! Има тема за winamp , който по случайност няма нищо общо в случая Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Vain Posted March 30, 2005 Share Posted March 30, 2005 май има и такъв плугин, потърси на winamp.com. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Al Bundy Posted April 1, 2005 Share Posted April 1, 2005 Аз имам един незначителен, но дразнещ за мен проблем с тая програма. Значи свалих си наскоро няколко песни в MID формат (полифоний). Една от тях беше на Роби Уилиамс и беше цялата, имам предвид като продължителност. Като я пуснах за първи път заедно с песента ми отвори и КАРИОКЕ - и ми даваше целия текст като ми селектираше всяка дума която да бъде изпята от мене в определеното време (а бе надявам се че знаете какво е кариоке). Аз, не знам защо след като свърши песента го затворих и после вече не можах да го отворя. Ако може някои да ми каже как да го отворя отново ще му бъда адски благодарен !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.