Jump to content
BulForum.com

FIFA 99

platis

Recommended Posts

Imam problem4e s FIFA 99. Instaliram q, nqma crack, s disk se igrae, no kato q pusna i mi dava edin 4eren ekran i ni6to pove4e. Probvah da smenq 3d-to (ot papkata na igrata) samo 4e pak ne stava. Instalirah q i po trite vyzmojni na4ina, oba4e pak dava samo toq gaden 4eren ekran. Ne vqrvam da e ot PC-to mi (osven ako na po-novite ne trygva). 6te sym vi blagodaren ako pomognete. Blagodarq predvaritelno!

Potursi si originalen crack.

Оригинален крак :woot Евала ти прайм :)

По темата - пусни играта директно от диска, без да я инсталираш. Незнам на каква логика, но така върви :)

Imam problem4e s FIFA 99. Instaliram q, nqma crack, s disk se igrae, no kato q pusna i mi dava edin 4eren ekran i ni6to pove4e. Probvah da smenq 3d-to (ot papkata na igrata) samo 4e pak ne stava. Instalirah q i po trite vyzmojni na4ina, oba4e pak dava samo toq gaden 4eren ekran. Ne vqrvam da e ot PC-to mi (osven ako na po-novite ne trygva). 6te sym vi blagodaren ako pomognete. Blagodarq predvaritelno!

Ami pi4 mislq si 4e na XP ne trugva. Ama ne sum siguren. Az q imah predi na disk, ama go prodadoh otdavna.

С ATI Radeon 9200 съм. Driver-ите не знам точно какви са но на диска дет ми го дадоха от фирмата пише: 12DC1-03ATI1-20 Graphic Accelerator Driver CD Version 2.0.

Евала ти праим veseo. От диска тръгна, така че не се опитвайте да намерите някакъв проблем. Благодаря още веднъж.

Много ясно, че не е от драйверите. Пробвал съм сума различни - и по-нови и по-стари, никои не работят с играта. Просто от диска тръгва, иначе не :)

Това, което споменавате с буквата на устройството, където е диска е възможно да е вярно, но аз лично няям мерак да се занимавам специално да си променям букви на устройствата. От диска става, само дето не може да се записва сезон :(

• 2 months later...

Добре де аз пък имам следния проблем, значи инсталирам пускам я играя ама за сметка на това от време на време ми забива клавиатурата а играта си върви някой има ли си идея от какво може да се получава?

Благодаря

pravo.gif

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...